(15.2.2019.) Augsburg 2:3 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (15.2.2019.) Augsburg -:- Bayern

PostPostao/la doro » 15 vel 2019, 22:01

Poslje ova 2 talibana zamjenjena Leon I Lewa najlosiji.

Coman I asist
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 15 vel 2019, 22:17

Znači prema naprijed se igra dosta dobro večeras, zabila su se 3 gola i dosta ispromašivalo, ali prema nazad i dalje katastrofa samo takva - svaki ozbiljniji udarac, prilika i poluprilika dovode do primljenog pogotka. Naša obrana de facto ne postoji, to sve je teški užas.

Kimmich stvarno mora nešto poduzeti po pitanju defenzivne igre jer to što on pokazuje je loše i ne obećava. Bek u prvom redu mora biti branič i majstor za obranu, a onda sve ostalo dolazi nakon. :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 vel 2019, 22:26

doro napisao:Gnabry uzasan najveci krivac kaj OVO Ne vodimo,James los..

Ful mi drago radi Comana da zabil 2 I to is prve a ne usrana dodavanja I petljanja...sad nek jos da asist za pobjedu I eto mu samopouzdanja!

Kao sto rekoh :D

Bravo decki za preokret za Buli su vazni samo 3 boda.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (15.2.2019.) Augsburg 2:3 Bayern

PostPostao/la anton 1983 » 15 vel 2019, 22:29

Ak se sad Coman ozlijedio, onda fakat ne znam jel više peha ima Coman, Kovač il Bayern!?!?!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 15 vel 2019, 22:30

Previse davi zadnja linija... Kao da je zabranjeno da ispucaju loptu. Ako protivnik igra presing ispucaj tu loptu u aut i cao. Dovodimo sebe u nezgode situacije zbog toga.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 15 vel 2019, 22:32

Baš sam i ja primjetio da Kimmich nekako sve lošije izgleda u obrani.. :roll:

Doro opet donosiš isti krivi zaključak da igra u prvenstvu nije povezana s igrom u LP što jednostavno nije točno! Iste su se floskule prodavale i zadnjih sezona kada bi igrali u prvenstvu loše npr jer smo već osigurali naslov

Bez obzira na stvorene šanse ovo nije nikako ličilo na kontroliranu utakmicu. Ako se već ideš šaketat sa ovakvim ekipama pa daj onda im uvaljaj barem 5 komada iz svih onih kontri i polukontri a ne ovako ko tudumi stalno...

Coman ako je ozljeđen antone ja ne znam kakav ćemo mj točno nogomet igrat...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 15 vel 2019, 22:32

anton 1983 napisao:Ak se sad Coman ozlijedio, onda fakat ne znam jel više peha ima Coman, Kovač il Bayern!?!?!

Dobil je sus u nogu al mislim da nije ozljeda vec samo bol...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 15 vel 2019, 22:39

Kimmich je bio puno bolji prosle sezone to stoji al mene brine Neuer jer vise NIST Nemre skinut a I vidi se da IMA Slabiji reflex kao I sigurnost.

Naravno da su povezane al u ligi igras za bodove a nokaut sistem za gol vise drukcije je to puno da ne pricamo o adrenalinu u LP samo da ne zgorimo...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 15 vel 2019, 22:43

A šta je točno Neuer trebao obraniti?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 15 vel 2019, 22:46

Bas me zanima kaj je danas bilo s Jamesom. Da li je on danas namjerno igro tu poziciju i ulogu danas ili mu je to naredio Kovac, jer ovo nema veze kaj je igro proslu tekmu?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 15 vel 2019, 22:48

ivan napisao:A šta je točno Neuer trebao obraniti?

Pa ono sto je branio I prije skidao teske lopte to otkad se vratio ne radi uz to je nesiguran I puno sporiji neznam koji dio ti nije jasan?!

Nekad te I golman mora izvadit kad si los...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 16 vel 2019, 13:58

ivan napisao:Bez obzira na stvorene šanse ovo nije nikako ličilo na kontroliranu utakmicu. Ako se već ideš šaketat sa ovakvim ekipama pa daj onda im uvaljaj barem 5 komada iz svih onih kontri i polukontri a ne ovako ko tudumi stalno...

Prije će snijeg padati na Karibima i u Sahari nego mi što ćemo naučiti igrati kontre. :D Sinoć sam opet vidio koliko to prejadno izgleda i kako smo taj dio igre izgubili odmah nakon 2012./2013. Jednostavno tu nema trke i jurnjave 5-6 igrača u kontru već vidiš pred kraj utakmice situaciju 3 naša na 6 njihovih, a ni tu od 3 trojice nema konkretne jurnjave na gol dok recimo Müller je ostao u svojoj polovici kad je lopta krenula sa sredine igrališta i niti pomislio nije istrčati kontru, a tobože je jedan od ona 4 naprijed. :lol:
Bayern bez igranja kontri je nikakav klub i momčad, ne sada nego i sve godine unazad. 3 trenera u 6 godina nisu uspjela ugraditi taj element igre u ovaj klub. Na to još dodaj ovu preočajnu Kovačevu defenzivnu igru gdje svaki prvi šut na utakmici je skoro gol ili pola gola u našoj mreži.

Mi nemamo Messija, Cristiana, Neymara, Mbappea i ne znam koga već ne da nas doslovno svaku utakmicu vuče i na svoju individualnu klasu daje 1 klasu više kompletnoj momčadi. Lewandowski je ušao u tu glavnu ulogu od ove sezone, ali nije baš svaka utakmica 1-2 gola od njega.

Real se sad mora učiti bez Cristiana igrati, zabijati golove i pobjeđivati, a Barcelona će posebice nakon Messija itekako biti pred ogromnim izazovima, no ta dva kluba me ne brinu jer imaju svoje sustave i filozofije igranja i ponašanja kad stvari ne idu kako zamišljaju, a k tome su i poznati i priznati razbojnici na europskoj sceni zadnjih 11 godina.

Mi smo sinoć iz jedne prilike Augsburga primili 2 gola i ako to nije samo po sebi ogroman problem kroz čitavu ovu sezonu, onda ne znam...

Kad nam već ne ide (uvijek/svaku utakmicu) prema naprijed, kako onda možemo kao momčad sebi dopuštati tolike neviđene propuhe u obrani, a Niko Kovač skoro svaku utakmicu priča o obrambenoj igri i to stavlja na naglasak da se ne primi gol, a sve što vidimo je da protiv svake ekipe smo ove sezone popljugali barem 1 gol na utakmici. :)

Sinoć je situacija takva bila da smo trebali spakovati 5 golova, a završili smo opet s tijesnom pobjedom i idemo na Liverpool i Kloppov nogomet gdje su trka, tempo i kontre glavna odlika, mada i on od ove sezone koristi plan B za Premier ligu i mora šaltati se na oprez, sporiji pristup i visok posjed u nekim utakmicama.
Neki već odavno su pesimisti i kmeče kako ćemo primiti 5, 6, 8, 10 golova na Anfieldu jer ova obrana i vezni red ne mogu izaći na kraj ni sa Augsburgom, Herthom, Stuttgartom i sl. ekipama koje se šepure po začelju i donjem dijelu ljestvice.

Nema ništa drugo nego strpljenje i čekaj završetak sezone i ljeto da bi vidio što će ona 2 pametnjakovića raditi od kluba i hoće li rastjerati još potrebna 3-4 komada van i dovesti nove igrače.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2018-19