(28.4.2019.) 1. FC Nürnberg 1:1 FC Bayern München

Podforum za utakmice Bayerna u Bundesligi u sezoni 2018-19

Re: (28.4.2019.) 1. FC Nürnberg -:- FC Bayern München

PostPostao/la Lahm » 28 tra 2019, 19:00

melodyne napisao:
Lahm napisao:E moj Nürnberg. :no:

E moj Kingsley... :?

Lewandowski, James.... :|

Ako nista drugo, Leipzig ima jos sanse osvojit prvenstvo. :smile10:

Kakav bi to Show bio :O: :fckyeah:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la melodyne » 28 tra 2019, 19:02

Ma ko ga jebe... Bezimo Dortmundu dva boda! :D Bolje da nisam gledao ovu tekmu uopste... Bas slaba predstava.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (28.4.2019.) 1. FC Nürnberg 1:1 FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 28 tra 2019, 19:04

Kukuruz liga. :D
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Red passion » 28 tra 2019, 19:08

Dakle, Kovaču nakon ovog večeras treba odmah uručiti otkaz i završiti ovu farsu na jedan odvratan način kao što je i ova sezona sama po sebi odvratna u mnogo toga, ne samo europska i prvenstvena, već i Pokal sezona.

Znači iduće kolo Wolfsburg treba utrpati 4-5 komada Nürnbergu ako se bude držao ovaj trend iz ove sezone kao što su Augsburg, Mainz, Freiburg, Hertha i Werder bili slučaj nakon odigrane utakmice s Bayernom. Ovo jednostavno nema nikakvog smisla.

A još treba staviti i Ulijeve izjave iz BamS-a koje su nova runda maskiranja za iduću sezonu.

Danas i idući vikend smo mi trebali uredno ubrati bodove, odraditi generalnu probu za RB Leipzig i onda fešta protiv Eintrachta. Ovo ljudi moji jednostavno nema smisla i ne vodi doslovno ničemu, ali baš ničemu iduće sezone. :no:

Ovako igrati sve utakmice nakon 5:0 s Jugendmundom je :nocomment:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 28 tra 2019, 19:09

Jad I bijeda...

Uz veterane Riberija,Robbena,Rafihne pod mus moraju proc Boateng,Hummels,Martinez I James.

Dofurat top stopera I rezervnog beka,krilo Pepe il Sane,te vidjet dal uzet defenzivnog veznog ili tam instalirat Tolissa il Renata.
Takodjer I novi trener.

Sve ostalo je prdac u prazno.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lahm » 28 tra 2019, 19:09

Miki napisao:Kukuruz liga. :D

Ma pusti ti to.
3 kola prije kraja, tri kluba jos u igri za naslov prvaka. :smile10:
u Engleskoj borba izmedju 2 kluba
Spanjolska rjesena
Francuska - jednosmjerna ulica.

Bundesliga je zakon. :smile10:

Povecali smo prednost za jedan bod. Dakle, nije lose kolo. :O:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la effe__sa » 28 tra 2019, 19:16

Miki napisao:Kukuruz liga. :D

Mislim ja da su tebe ovih dana opet pustili iz kukuruza....Neka valja i tebi malo odmoriti....
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 28 tra 2019, 23:52

Nisam gledao utakmicu, pogledao sam sada neki kratki sažetak. Ne mogu dat sud o igri iz toga naravno, ali vidio sam onu kontru u zadnjoj minuti kad je Coman promašio 1-1. Pa dobro koji vrag... :neee:
To bi ja tuko. Nije bitno jel Nurnberg, Dortmund ili Liverpool, vodiš 5-0 ili gubiš 5-0. NE MOŽEŠ PROMAŠIT ONAKVU ŠANSU!

Bojim se iskreno šta će bit iduće godine ako opet osvojimo prvenstvo. To se stvarno ne smije dogodit. Pa već sada je trud i zalaganje nula. Ne želim još jednu godinu izgubit jer mi se jednostavno neće dat gledat utakmice. Barem ako sada izgubimo možda bude neke volje i inata da se iduće godine osvoji jer ovo je žalosno. A još žalosnije će bit ako ovako loš Bayern opet osvoji prvenstvo...

Ali ima nade - s obzirom kako smo loši, ne vidim kako možemo dobit i Leipzig i Frankfurt. Kiksat ćemo sigurno još negdje, vjerojatno u Leipzigu. Samo je pitanje kakvo će bit tada stanje na tablici i hoće li i Dortmund uspjet sjebat još gdje. Tužno će bit samo ako izgubimo 2 finala kupa zaredom...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 29 tra 2019, 06:50

Coman koji je perolaki dribler ide plasirat loptu okomito umjesto da zaobidje golmana...sad je jasno tom klincu fali nogometne intelegencije jer dugo je vec kod nas a NEMA napretka stoga klupa I dofurat to krilo za prvu postavu.

Jucer Kimmich I Gnabry pravi ostali shit....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 29 tra 2019, 07:09

Nisam bio u mogućnosti gledat tekmu pa sam sad pogledo extended highlights i čovječe koja završnica ...

Kao prvo jebote šta je to bilo pa da Nürnberga ne možemo dobit?!
Kao drugo, sreća pa oni fulaše penal.
A kao treće, moj Kingsley... moj Kingsley! :facepalm:

Umjesto šećer na kraju, ono govno na kraju.
Vidi se kako je sjeban bio nakon promašaja, zaslužuje kritiku za to ali ta on prvi najviše žali, šta ćeš.. idemo dalje

Mogo je biti matchwinner (prethodno fino asistirao gicbryu) i odlučujući igrač u borbi za prvaka da je ušla ova. Šteta što nije išo driblat golmana. BTW mens čini da je njihov golman imao brutalis-perfomans-sezone. Šta je sve skido...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2019, 10:01

Malo treba sjahat s Comana...

Jedinu želju koju ja imam je da on ostane fit i napokon odigra sezonu. Sada ovakav pritisak na njega nakon toliko nedaća je stvarno sramotno. Lik je toliko peha imao da je to za popizditi.

On je mlad i treba mu jer zaslužuje i ima potencijala dati vremena.

Sjetite se samo što je jedan Robben sve sjebo, pa poslje popravio, što je prije godinu dana fulao jedan Ribery protiv Reala doma, heck, što je početkom drugog poluvremena u finalu LP 2010 fulao Muller...

Coman od mene ima 100% podršku i ziher je igrač kojeg bi htio imati u prvih 11 Bayerna ali mora zbog svoje povjesti ozlijeda imati kvalitetan krilni back up. Ako se peh i dalje u slijedećoj sezoni nastavi onda razmišljati o opcijama prodaje i klupe...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 29 tra 2019, 10:08

Nemas kaj sjahat s njega jebu ga cinjenice ako pustimo na stranu losu zavrsnicu I puno puta asist kak spada njega brutalno jebu tako mladog ozljede tako da je neozbiljno oslonit se na takvog igraca u startelfu....u pocetnoj novo krilo I Gnabry koji se trga,asistira I zabija ko Muller u najboljim danima.

Coman kao joker...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 29 tra 2019, 10:26

doro napisao:Nemas kaj sjahat s njega jebu ga cinjenice ako pustimo na stranu losu zavrsnicu I puno puta asist kak spada njega brutalno jebu tako mladog ozljede tako da je neozbiljno oslonit se na takvog igraca u startelfu....u pocetnoj novo krilo I Gnabry koji se trga,asistira I zabija ko Muller u najboljim danima.

Coman kao joker...

Ha dobro.

Nije da ja nisam reko da se 3. krilo kupuje. Taman to bio Pepe imamo 3 krila - Pepe, Gnabry, Coman koji će se ziher rotirati jer je i gnabry podložan ozlijedama, možda ne kao Coman ali je.

U tom slučaju svi će igrati, samo je pitanje koliko će Coman bit fit. Ovo je neka pretpostavka da bude li Coman fit bit će ziher bolje krilo od Gnabrya i sigurno će se Comanu zbog većeg broja tekmi popraviti realizacija.

Kad smo imali ROBBERYA, onda je teško bilo odlučiti se za kupovinu trećeg sexualnog krila, ali sa Gnabryem i Comanom se to mora napraviti jer njih dva ziher nisu ta klasa...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la The Scarface » 29 tra 2019, 10:30

Coman ako nista ima potencijal da postane spek, Gnabry nema igracku klasu vec je igrac ala Muller koji golovima zakamuflira igracku inferiornost.

BL je zanimljiva kao lanjski snijeg, osvojili ili ne osvojili isti nam je vrag jer je natjecanje jednostavno izgubilo draz zbog prevelike dominacije i lose konkurencije zadnjih godina. Kao da se Dinamo veseli naslovu HNL-a.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 29 tra 2019, 10:45

Samo dovedeš 2 nova, kvalitetna krila i riješiš ovakve probleme kao s Comanom koji plaća ceh zadnje 2 godine gdje je doživio hrpu ozljeda i time veliku nogometnu i karakternu stagnaciju. Jednostavno konkurencija te tjera da budeš bolji, a s druge strane kad si van pogona, Bayern ne trpi štetu, a mi smo s time kao prst i nokat već 5 godina.

Kad imaš širinu u ekipi, ozljede te ne diraju, a igrači moraju non-stop grebati bilo kao prvotimci bilo u rotaciji.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesliga 2018-19