doro napisao:Da taj Bvb odlican I stabilni klub NEMA uopce beda nek osvoje al to je trulez koji poceo stedit I radit iste greske kao I mi al na nizoj razini...pa nemres od krumpiranja s klincima bit ozbiljan klub....
Ima istine ali ne slažem se u svemu. Oni se od svih njemačkih klubova najviše izdvajaju u borbi s Bayernom. Di su ostali klubovi?
Oni su prije 5 sezona igrali finale lige prvaka, izbacivši real madrid (u polufinalu i skupini). Prije toga su dvije godine zaredom uzeli naslov BL. Ok, tada su rasprodali dosta i pokazali da još nisu ozbiljan klub, tu se slažem. Ali opet, usporedivši ih s ostalim klubovima u BL oni se opet dižu i direktno napadaju naslov. Zašto ostali bundesligaški klubovi to ne uspiju nikada?
"pa nemres od krumpiranja s klincima bit ozbiljan klub" - zato i jesu ispali onako jadno u LP, zato su i popušili 9 bodova prednosti kako ove tako i prošle sezone. Nego kažem, kudikamo su ozbiljniji od svih ostalih bundesligaša. Treba napraviti takvu ekipu da napada naslov, treba imati oko i spremnost za takve mladiće koje dovodeš.
Da postanu ozbiljni klub trebaju zadržati nositelje (kao što su zadržali Reusa) i svake godine pojačavati se kako treba. Financijska snaga tada dolazi sama. Samo pogledam Atletico Madrid koji je od totalnog raspada postao ozbiljan klub u europi i špa.ligi, ponekad sposobni uzet prvenstvo barci i realu.
Po meni je neozbiljno podcijeniti taj klub u ovom trenutku. Ako uzmu prvenstvo mislim da će i oni napraviti jako zanimljive stvari na transfermarketu i možda stvarno uspit postati dugoročno ozblijan klub.
Želim li im to? Svakako, ne radi njih nego radi lige.