(23.10.2018.) AEK Atena 0:2 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2018-19

Re: (23.10.2018.) AEK Atena 0:2 FC Bayern

PostPostao/la Red passion » 24 lis 2018, 10:55

Teško je se vratiti 4 koraka unazad, posebice kad si u svojoj zemlji Rekordmeister i u svakom pogledu počevši s financijama super velesila i 7. dimenzija. :)

Vraćanje nazad znači pa-pa Europa i mogućnost narušavanja odnosa unutar kluba. Kod nas igraju predominantno plaćenici, a ne ljudi koji vole, žive i dišu za Bayern. Nikad ne znaš kad se mogu okrenuti protiv kluba i krenuti nešto izmišljati kao što je Lewandowski u 2 navrata pokušao pa ga je trebalo 'smirivati'.

Sve je meni ovo u redu, ali nogomet kakav igramo je totalno gadljiv za gledati i kod određenih u ekipi će početi stvarati frustracije i onda će autoritet zakazati, a jedino što se ova dvojica usuđuju je tražiti vatrogasca i održati kadrovsko stanje kakvim je, a to je Jupp i napravio.
Radije bih da smo igrački slabiji a igramo dobar nogomet i grizemo pa nas drugi nekad srede nego ovaj cirkus koji mogu još uvijek i s teleteksta pratiti. :mrgreen:

Budućnost je usrana isključivo jer se trošiti mora(a ne želi se nikako trošiti pa zavlačiš jednog Tuchela i onda te on odjebe), klase sam ne stvaraš u svojim pogonima godinama za iznimno ranjive pozicije poput bekova, napadača i krila, a imaš maksimalističke ciljeve. Krajnje pokvareno i nerealno.

Ne bih imao ni trunku problema i bio bih uzbuđen sada da ovo sve nije produkt onog čega je - teškog nerada i taštine dvojice ljudi koji drže klub kao svoj i ničiji više i misle da su oni na svijetu jedini pametni.

2012., 2013. i 2014. su to još bili sasvim drugi ljudi i ona ludnica s Kloppom i Favreom gdje smo znali završiti premlaćeni kao 2011/2012. A danas... :no:

Na Bayernovom njemačkom Facebooku tjednima gledam kako ljudi su nezadovoljni, sinoć samo Arbeitssieg, tromost s loptom gdje možemo svaku utakmicu s 4000 dodavanja igrati Unentschieden, Robbenu ocjena 6 i što još on radi u nogometu, traži se revolucija od Ulija i Karla ili nek' se gube i još da Kovač nije nikakav trener za velike klubove i ofenzivni nogomet. Otprilike je takva atmosfera unatoč 2 pobjede u 4 dana.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 lis 2018, 11:27

Mene normalno najvise muci uprava a zatim zalaganje vecinu igraca Koje je nikakvo I njihovo glumljenje ucviljenih zvjezdica ja Ne igram itd.Svs 5 jako losa tekma mi dobili 3 boda al tu se Ne radi o tome vec je dubok problem a uprava Ne zeli ga rijesit vec ispadima brani svoju tastinu I greske velike.

Mi moramo TUC sve tekme ako zelimo bit prvi a to sa ovakvim pristupom I igrom CE bit tesko...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 24 lis 2018, 11:54

Ma kužim šta vi govorite ali ljudi moji, to je sve normalno, sve ima svoj up & down. Bayern je trenutno u silaznoj putanji, svak zna da su ona dvojica napravila masu propusta, znaju i oni - što su odali bespotrebnom press konferencijom.
Svaki veliki klub prolazi ovo što mi prolazimo, netko uspješnije i brže riješi, netko smotanije i sporije.
Ali izgledi su veliki da će se nešto promijeniti u 2019. godini. Zato, idemo od tekme do tekme.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 24 lis 2018, 21:47

Mene bas brine to da se Nece rijesiti 2019 jer su 2 mulca zakorjenili svoju tastinu Sto nekad prije nije bio slucaj nakon gresaka bi se islo cistit I u mjenjanje stila I igraca...Ne rijesi li se uprava na ljeto Riberya,Robbena,Boatenga I Rafihne I ako Ne dofura dobrog ljevog beka,stopera,jednog polivalentnog obrambenog koji Moze igrat beka I stopera te spek ofanzivca onda Sam u pravu samo to IH Moze izvuc...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2018, 06:11

Čitajući komentare zaključujem da postoje dva mišljenja ili dvije struje. U obje struje jednaka je ogorčenost zbog postupaka u prošlosti, ali do razlika dolazi kada se gleda unaprijed.

Dok se recimo cruz i ja dosta slažemo, tako se slažu general i doro, a ona ajmo tako reči treća strana, nemre zamjeriti "niti jednom mišljenju".

Cruz i ja vidimo propuste, ali nam zbog toga um nije toliko zamagljen, da ne mislimo da će biti bolje i vjerujemo da će se napraviti ono što se treba napraviti slijedećeg ljeta s tim da na umu imamo kako smo nezadovoljni s greškama iz prošlosti i kako je neke stvari već trebalo napraviti.

S druge strane general i doro su toliko ogorčeni da ne vide izlaz iz situacije i komentiraju na način, tj. sprdaju se: Robben i Ribery će još godinu dana produžiti i bit ćemo loši... A ko da im zamjeri?

No ono što svima od reda zamjeram, od uprave, trenera, navijača i VAS forumaša je slijedeće:

doro napisao:Mene bas brine to da se Nece rijesiti 2019 jer su 2 mulca zakorjenili svoju tastinu Sto nekad prije nije bio slucaj nakon gresaka bi se islo cistit I u mjenjanje stila I igraca...Ne rijesi li se uprava na ljeto Riberya,Robbena,Boatenga I Rafihne I ako Ne dofura dobrog ljevog beka,stopera,jednog polivalentnog obrambenog koji Moze igrat beka I stopera te spek ofanzivca onda Sam u pravu samo to IH Moze izvuc...

Svi od reda tako misle!!! :neee:

Pa jebem mu mater više da mu jebem! Ajmo sagledati jebene činjenice!!!!

Da li je Bayern ovo ljeto POKUŠAO prodati Boatenga? Odgovor je da je? Da li im se to onda smije predbacivati pod nos? NE NESMIJE, jer niko ga živ ne bi prodao za 15 miljona eura!!!!

Krila - jako loše ili nikako smo riješili taj problem. Nisam zadovoljan ali branim teoriju Bayerna jer u nju vjerujem: Coman je trebao biti PRVO krilo Bayerna! Samo jedna krilna pozicija je trebala biti slobodna za igrača s kojim su "svi" nezadovljni, bio to Ribery, RObben, Gnabry, James, Muller - možda u nekom ludom snu sa Comanom i Jamesom bi to funkcioniralo! Coman se ozlijedi i svi floskulare!

Niko ne kaže da bi trebali biti sretni po pitanju ROBBERYA, već da oni nisu tako loša zamjena - glupa da, ali loša ne!

Iz svega ovoga tendencija ide prema tome da ROBBERY više neće produživati ugovor i da ćemo dofurat ili krachera ili govno za krilo (ko zna kaj bu sa Daviesom).

Znači sve vaše najveće nedače o kojim svi NAJVIŠE pričate i na koje se žalite se "rješavaju", no najveća koja uzrokuje najviše problema i koja se uopće nerješava i gura se pod tepih "jer se nemre riješiti" Je :

THOMAS JEBENI MULLER!!!!!

Njegova prisutnost u kadru od bilo koga drugoga, njegovo zadovoljstvo je važnije od zadovoljstva bilo koga drugoga, sve ostale probleme ćemo riješiti tako da ih riješimo kak se rješavaju, a njegov problem jer je to JEBENI THOMAS MULLER, s njim moramo drugačije i moramo ga s perom po riti gladiti!!!

Kad je Schweinsteiger postao teret za ekipu što smo napravili? Zar je on mogao postati zamjena i rotacijski igrač kao što neki ovdje "žele za Mullera"? Nejde jer neće biti špica,a za sve drugo je neupotrebljiv. Jebote zbog njega se tu priča o nekoj promjeni sistema!!! Pas ti mater! :neee: Pa ko zbog polušpicnog igrača to radi i to poput Mullera? Pa nije to genijalna deseka da mjenjaš sustav!

Sve dok se Muller ne bude prikazivao kao bar dva puta veći problem nego Robbery, Boateng i ko god već, mi nećemo biti na pravom putu ka rješenju!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2018, 06:19

Isto tak mora se reči da se sada sve gleda pod povečalom jer se naslučuju loše stvari, a primjerice pod Juppom sprošle sezone smo igrali možda i veći proljev, a za CA da ne govorim, no zbog toga što jebeno žudim za odgovorom na moje slijedeće pitanje moram se tome posvetiti.

Jako puno Vas ili ti svi su nezadovoljni našom igrom, negledljiva je, dosadna i smeće s čim se u pravilu slažem. Kad čitam te vaš postove ne mogu, a da nekako između redaka ne pročitam, da vi aludirate kao da to nije bilo tako i da se uživalo u igri Bayerna i da je Bayernova igra bila gledljiva, napeta i jako zanimljiva.

Se vi sječate prošle sezone i naše igre te komentara na nju? Ne kažem da tu i tamo nije bilo jebeno odigranih tekmi od nas (nabrojiti na prste jedne ruke), ali igra u globalu, se sječate?

Kako smo igrali pod Ancelottijem? Tad je bilo nadasve uzbudljivo?

Pitanje glasi:

Kada smo mi to igrali SEXUALAN nogomet, kada smo mi igrali nogomet za kojim vi žudite i govorite da ovo što sada igramo je splačina na "taj neki nogomet kaj smo igrali", KADA????

Žudim za odgovorom! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

Re: (23.10.2018.) AEK Atena -:- FC Bayern

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2018, 06:33

ivan napisao:A šta je to Kovač pogriješio danas s Jamesom?

U tom tvom pitanju je to što ti misliš kada je James u pitanju da stvarno postoji "danas".

Vrijeme ROBBERYA je prošlo. Vrijeme kada će Bayernov kadar biti jedan od 3 najbolja na svijetu je prošlo. Takva dva igrača Bayern najvjerojatnije nikad više neće imati. Njih dva su bili monstruimi nasprem sveg ostalog. Bailey je dobar, Bale je dobar, Pulišić, HAZARD to su sve dobri igrači, ali njih dva, njih dva povijesno ne ali igrački da, idu u rang s Ronaldom i Messijem.

I sada ti moraš napraviti nešto NOVO i najbolja oklada koju imaš u ekipi, a i šire ti je James. Takvog igrača oko kojeg bi trebao graditi igru i budučnost ne vadiš u 60-toj minuti jer ti neš ne paše, nego mjenjaš formaciju da ga digneš u samoj tekmi i ako si glup, dok ga nisi vratio na noge, a James još nije tamo, onda ga ne vadiš prije 85 - Znači Jamesa forsiraš da se vrati u formu!!!! A što si ti napravio kada si Jamesa izvadio u 60-toj? Reko si mu da je jedan od mnogih, nedaš mu pravu šansu da se vrati u formu i konstantnim razjebavanjem veznog reda spriječavaš da taj vezni red napokon bude sexualan.

Ono što me također muči je to što nije izvadio Martineza s obzirom na AEK, stavio Thiaga na šesticu, što je ove godine već debelo radio i to sa Mullerom, te probo s Jamesom i Goretzkom do kraja. Ok to je moja želja, ali i dalje ne pobija činjenicu debilnim vađenjem Jamesa. James je i kod Juppa proigro tek kad mu je Jupp dao do znanja da mu je najbitniji igrač.

Već kad smo kod kritike na NK, jednostavno me frapira njegova nekompetentnost. Kad je već uveo Mullera, zašto nije napravio ono što bi svaki pravi trener napravio nego je išo linijom manjeg otpora i stavio ga na krilo?

Što nije mogao /trebao napraviti takve zamjene, što je bilo očigledno i prelagano za napraviti, da se prebaci u sustav 3-5-2 i da mu Muller igra drugu špicu? Ne on ga je uveo na krilo i to lijevo di to nema ama baš nikakvog smisla. Znači on bu rađe stavio Leona na lijevog beka, nego kadar prilagodio formaciji!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 25 lis 2018, 07:45

ne bi ga već sad oštembiljao kao nekompetentnog iz više razloga:
- Dat mu je kadar bez lijevog rezervnog beka, sa previše veznjaka, sa Müller/James dilemom, sa puno istrošenih igrača itd. Ja vjerujem da moraju postojati razlozi zašto se snalazi u određenim situacijama na 'čudan' način...
- i Jupp je imao rotaciju kakvu Niko forsira, ne toliko kvantitetno drastičnu ali često je postavljao nejasne postave i vršio nejasne izmjene tijekom utakmice. Ajmo sačekat i vjerovat treneru za sada, faza prilagodbe ekipe na njega i njega na ekipu još traje.
- zamjeram Niki što sad na početku nema muda zaratit, kao što je pokušao Ancelotti. Što od prvog trena nema čvrstu ruku da ih postroji ko u vojsci. Ancelotti je imao grešaka ali imao je muda suprotstaviti se glavešinama unutar momčadi i upravi jer je tražio da se hijerarhija poštiva, pa makar pod cijenu otkaza. Naša kompetentna uprava je naravno stala na stranu istrošenih igrača umjesto na trenerovu stranu. Niko ima potporu zasad, ali ako se ne bude ulizivao igračima možda ju izgubi. E pa to je trulo! Ja mu zamjeram što tom bitchy teatru ne stane na kraj, pod cijenu otkaza. Jer za njegovo dobro i dobro kluba treba se vratiti hijerarhija, da jedan ribery ili robben ili müller nisu bitniji od trenera koji odgovara za sportski uspjeh. Ako su oni toliko moćni, što oni ne dobiju otkaz u slučaju neuspjeha? Trenutno je više potrebna čvrsta ruka i psihologija nego stručna kompetencija. I onda ako si manga i dokažeš tim igračima da nisu bogovi nego da si ti boss e onda možemo optimistično gledati naprijed. Skloni Müllera ako si faca, skloni riberya i reci robbenu da eventualno za Al-Ettifaq može igrat.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 25 lis 2018, 08:13

:anton5: to Kaj Si ti opsjednut Mullerom I Juppom do to mjere da IH nimalo Ne cijenis cak I mrzis je tvoj osobni problem....Muller uopce Nije problem iz puno razloga zbog proslIH zasluga,Ne cmizdri I djete je Bayerna a Nije Jos veteran za razliku Od trojca rib,rob Svaka I'm cast na proslosti I Boateng koji je propal I nit se trudi vratit Sam priznaje da je Tak...za njegovu prodaju smo na ljeto a ovu samo da smo nabavili zamjenu a nismo Tak da Ne srackaj u vezi njega...

Nama treba resit se veterana I igraca koji su Potroseni I dovest 4 nova igraca te trenera koji Bude imal muda I stvorio prije svega jebenu klimu u klubu.

Coman je odlican talent al Mali je vec sad poluinvalid stoga Uz dovodjenje speka ofenzivnog I ocekivat da Gnabry I Davies kliknu koa Sancho u Bvb il da cudom Coman se prestane povredjivat Tak cesto stvorimo novu ekipu I pod obaveznu lijevi bek da Alabu posjednemo na klupu jer je Najlosiji igrac vec 3 sezone a koji Ne spada u veterane...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2018, 09:48

cruz napisao:ne bi ga već sad oštembiljao kao nekompetentnog iz više razloga:

Ja ću napraviti SPIN pa ću reći da ga još nisam oštambiljao kao kompetentnog.

cruz napisao:- Dat mu je kadar bez lijevog rezervnog beka, sa previše veznjaka, sa Müller/James dilemom, sa puno istrošenih igrača itd. Ja vjerujem da moraju postojati razlozi zašto se snalazi u određenim situacijama na 'čudan' način...
- i Jupp je imao rotaciju kakvu Niko forsira, ne toliko kvantitetno drastičnu ali često je postavljao nejasne postave i vršio nejasne izmjene tijekom utakmice. Ajmo sačekat i vjerovat treneru za sada, faza prilagodbe ekipe na njega i njega na ekipu još traje.
- zamjeram Niki što sad na početku nema muda zaratit, kao što je pokušao Ancelotti. Što od prvog trena nema čvrstu ruku da ih postroji ko u vojsci. Ancelotti je imao grešaka ali imao je muda suprotstaviti se glavešinama unutar momčadi i upravi jer je tražio da se hijerarhija poštiva, pa makar pod cijenu otkaza. Naša kompetentna uprava je naravno stala na stranu istrošenih igrača umjesto na trenerovu stranu. Niko ima potporu zasad, ali ako se ne bude ulizivao igračima možda ju izgubi. E pa to je trulo! Ja mu zamjeram što tom bitchy teatru ne stane na kraj, pod cijenu otkaza. Jer za njegovo dobro i dobro kluba treba se vratiti hijerarhija, da jedan ribery ili robben ili müller nisu bitniji od trenera koji odgovara za sportski uspjeh. Ako su oni toliko moćni, što oni ne dobiju otkaz u slučaju neuspjeha? Trenutno je više potrebna čvrsta ruka i psihologija nego stručna kompetencija. I onda ako si manga i dokažeš tim igračima da nisu bogovi nego da si ti boss e onda možemo optimistično gledati naprijed. Skloni Müllera ako si faca, skloni riberya i reci robbenu da eventualno za Al-Ettifaq može igrat.

Ovo što si pisao to stoji, no postoji različita kritika, u globalu, nakon mjesec dana, kadrovska politika, svaka tekma pojedinačno.

U pravilu ja sada kritiziram i hvalim po malo, a neke stvari nakon svake tekme pišem i govorim što mi se ne sviđa.

Ono što me U GLOBALU muči je ovo što si ti pisao i ćega sam se ja bojao od samog početka, a to je dal će pokazat jaja, a to zasad nije pokazao.

Jupp je doveden da zgasi vatru i to je napravio rezultatski fenomenalno, više se nije moglo niti tražiti iako igra nije bila baš po našem čefu. Od NK se traži nešto sasvim novo što on zasad ne daje.

No za početak, treba reči da je u zadnje dve tekme startao bez Boatenga, Mullera i Riberya i da su rezultati ok. Čakje zvadio Alabu i stavio Rafinhu (nema drugo nažalost) što mi daje nadu da ide onamo kamo treba ići. Sad je pitanje kako će dalje i da li uopće može riješiti u skorije vrijeme problem Robbena. Tu mu baš nemrem srat jer Mullera neću, Riberya neću i jedino rješenje koje možda nije najsretnije je da to krilo igra James...

Ajmo pričekati još par tekmi!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 25 lis 2018, 10:15

Stoji da nije pokazao muda, ALI muda je trebao pokazati PRIJE početka sezone dok je bilo vremena za transfere. Pa ljudi moji ako se on okrene usred sezone protiv starosjedioca izgorit će do Božića i bit bivši. Ne znam je li on toga svjestan ili samo slučajno radi kako radi, ali presudili su igrači i jačima od njega
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 25 lis 2018, 10:47

anton 1983 napisao:Dok se recimo cruz i ja dosta slažemo, tako se slažu general i doro, a ona ajmo tako reči treća strana, nemre zamjeriti "niti jednom mišljenju".

Cruz i ja vidimo propuste, ali nam zbog toga um nije toliko zamagljen, da ne mislimo da će biti bolje i vjerujemo da će se napraviti ono što se treba napraviti slijedećeg ljeta s tim da na umu imamo kako smo nezadovoljni s greškama iz prošlosti i kako je neke stvari već trebalo napraviti.

Nisam ja ogorčen, nego ne mogu shvatiti razinu retardacije u Bayernu zadnjh 3-4 godine... Sva priča se vrtila i vrti kako smo 2012/2013. razorili cijeli svijet i to smo htjeli nastaviti, a već iduće sezone je druga ploča okrenuta.
Sva ideja je bila od strane Šupka "Guardiola je naš trener... Guardiola bi mogao i trebao ostati... radit ćemo na njegovom ostanku... šanse su jako dobre... bla bla bla bla bla...". I to je cijela naša smiješna vizija i strategija kluba kad se pogleda taj period između ljeta 2014. i 2016. :lol: Kad mu nismo doveli 3 željena igrača, onda je on sasvim sigurno odlučio dignuti sidro krajem 2015. i otići u City gdje će raditi što želi u klubu koji nije obojan ničime zadnjih 50-60 godina, a trošit će milijardu eura u 4-5 godina.
Rumeni Šupak je bio u potpunom šoku i nevjerici kad je ovaj objavio na prijelazu u 2016. da ide u City i sve ono što je trubio tih godina otišlo mu u 3 pm. Nakon triježnjenja na kraju se prešlo na novu strategiju linije manjeg otpora: "najvažnija je Bundesliga i iz godine u godinu rast profita".
Transferi i kadrovska politika i dalje nula bodova, a kao Sammer nam je sportski direktor, Reschke nekakav operativac za skauting i mlade igrače pa će iskopati ajme toga.
Smijurija je to sve isto bila pa vidimo gdje su obojica danas, a Sammer se po 3. put vratio Borussiji i postao njihov savjetnik.

Generacija svoje otpjevala onog trenutka kad u ljeto 2016. nisi imao što više od moćnog kadra 2013. ili igrača koji su od 2009. do tada bili - Schweini prodan, Ribery i Robben odsvirali svoje, Lahm godinu dana poslije otišao u mirovinu, Martinez se tada ionako više liječio nego igrao, Alaba od siječnja 2015. nestao sa scene...

Jednostavno se moram sprdati i rugati u što se klub pretvorio u zadnjih 5 godina jer takav nikad prije nije bio, a prije se govorilo kako zbog nedostatka jednog Audija i Allianza u dioničarstvu mnoge stvari bile nezamislive za izvesti dok sad kad su zamislive one cijelo vrijeme izgledaju opet 'nezamislive' kao prije prijelomnog i zauvijek utisnutog ljeta 2007. :)

Ja vidim izlaze iz ove situacije, samo prvi izlaz je potpuno nezamisliv i neprihvatljiv upravi kluba i to su pokazali zadnje 3 i pol godine, a za drugi moraš imati više sreće nego pameti i stvarno biti manga u rangu Marotte, Monchija, pa sad evo i načina rada Borussije Dortmund, a za to se sve mora poklopiti i skoro instant dogoditi u Bayernu.

U Bayernu svega ima, samo nema vremena i strpljenja. No tako je to i u Realu, Barceloni, Juventusu, pa čak i PSG-u. Kad bi toga dvoje bilo, onda bi mnoge stvari drugačije izgledale prošle i ove sezone, a mediji ne bi radili ovo što rade ili barem ova dvojica sa svojim potrčkom Bracom ne bi imali ispade kakve su imali na konferenciji za novinare. ;)

Nama trenutno klupska očekivanja i prioriteti s jedne strane te stvarna situacija s druge strane nisu nikako usklađeni.

To se prvo mora riješiti i to moraju uprava i trener zajednički nastupiti i reći navijačima u Njemačkoj i izvan nje što je i kako je, a ne prodavati maglu, bacati kifle i neke jeftine pokušaje populizma da bi time kupio i držao navijače u vlastitoj igri koju preloše igraš.
Kad gledam komentare na njemačkom Facebooku, službeni Bayernov forum na njemačkom, pa TM forum, stvari su i više nego jasne kako određeni njemački navijači to ništa ne puše već godinama što pričaju Rumeni Arschloch i Uli.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 25 lis 2018, 10:47

Istrošeni i ostarjeli igrači koji žive na staroj slavi i koji će dogodine biti prošlost - sude trenerima a uprava štiti njih rađe nego trenere a medijskim brukanjem štite svoje propuste.

:clapping:

cruz napisao:E pa to je trulo!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 25 lis 2018, 11:52

Znači zaključak je da ove sezone neo čekujemo kurca i da je pitanje vremena kada će NK dobiti otkaz?

Za prošlost sve znam i sve mi je jasTno, tu ne treba srati i objašnjavati i govoriti kako danas osječamo posljedice što nismo hendlali kak treba prije 3 godine.

Ali ja jednostavno ne vjerujem da će biti baš tak jako loše! Još uvijek se nadam da će se neke stvari poklopiti. Sve što treba napraviti je izvuči ovaj prvi dio sezone pa na zimu vidjeti na čemu smo...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 25 lis 2018, 13:09

Niko cijelo vrijeme visi o koncu i što je najgore, prije će mu mediji i javnost presuditi nego uprava, a onda će ona to zbog takve atmosfere i presuditi mu. Dakle, samo neka Bayern i on pobjeđuju pa da preživi do kraja 12. mjeseca i ode na zimsku stanku i onda on sam razmisli što i kako dalje.
Ja osobno ne znam što bi očekivao dugoročno i ne znam je li jako loše ili sve može biti dobro s tendencijom da za 2 godine bude fantastično.

S ovime što radimo TRENUTNO i zadnje 2 godine na tržištu i kako odabiremo trenere, ja ne vidim tu apsolutno nikakvu viziju ni dugoročne ciljeve nego potpunu izgubljenost i u zadnje vrijeme bezobrazluk u jednome. Hoće li se ove zime i tako sve do ljeta totalno promijeniti, vidjet ćemo.

Ja samo želim i čekam velike promjene, a u Bayernu one isključivo dolaze od 2 čovjeka, ne od sportskog direktora, a još manje od trenera.
Prošlost nas uči da su one dolazile isključivo kada bi klub bio doveden pred gotov čin i kad nije bilo izlaza već raditi ekstremne i netipične poteze za Bayern, a njima smo skloni koliko i snijeg u svjetskim pustinjama. :D

Da bi se nešto poklopilo, nešto se mora i raditi kao što se primjerice radi u Dortmundu baš svake godine unazad 7 godina gdje ih kompleks manje vrijednosti konstantno puca i skupo košta kad im vlastiti igrači/plaćenici okrenu leđa i potpišu za ostatak svijeta umjesto da su zadnjih 5 godina nogometna velesila i to možda još uvijek s Kloppom na čelu. :)
U Bayernu toga nema, a opet se zadnjih dvije i pol godine sve radi da se ništa ne radi, pa se jedino 'poklopilo' to da je Jupp kupio godinu dana vremena od toga da Bayern ne doživi ovo što dožvljava sada s Kovačem.

Ja više nisam nikakav pesimist, ali naša realnost već duže vrijeme nije dobra, samim time i budućnost. Negdje mora više puknuti pa da krene totalni remont koji je zadnja 3 ljetna prijelazna roka trebao biti uspješno obavljen.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2018-19