Generale moram te kritizirati
FCB_general napisao:Budućnost nam je iznimno usrana kad mi nismo skockali nasljednike u sredini terena i na krilima, a klupa nam i nije od koristi neke.
ja ne mogu predvidit budućnost, tako da mi je teško zaključiti kakva će biti. Ali s obzirom na snagu i predispozicije Bayerna, više se NE BOJIM nego što se bojim. Vjerujem da će se itekako slagati kadar.
FCB_general napisao:Jedino što smatram pozitivnim, hoću i želim gledati pozitivno i kao takvo je to da naš Bayern dobiva utakmice i nikako ne gubi i ne upada u silne remije. Dakle samo pobjede, prolazi u kupovima i to je to.
Da, to je to u nogometu, I guess - Pobjede!

Ali pazi, usprkos mučenju protiv AEK-a, Bayern je ZASLUŽIO pobjedu. Kužiš?
Još jedna stvar kod praćenja nogometa zašto mnogi vole pratiti on a daily basis - je što je promjenjivo, dinamično i što se stalno događaju neka iznenađenja. Uživajmo stoga u ovakvom "ranjivom" Bayernu o kojem možemo pričati danima. Znali smo pisati kako je Bayern dosadan i da je samo riječ o tome hoćemo li dobiti s više ili manje od tri gola razlike. Sjećaš se?
Gledaj iz šire perspektive, dugo smo i mi i cijeli njemački nogometni svijet čekali da dođe do blagog pada Bayernovih performansa.
Pazi, ulazimo u 11.mjesec - Nismo prvi u BL, nismo prvi u LP, imamo FC Hollywood teatra i sve je jebeno zanimljivo oko Bayerna.
Pa zar to nije super? Kad se to zadnji put dogodilo? 2012.? Kužiš
Kada ovo pročitaš:
anton 1983 napisao:Mozete vi meni rec kaj god ocete, al ja sam ove sezone uzjeban zbog predstojece tekme s AEKom

onda znaš da se vratio onaj pravi interes za Bayern. Mediji grme o Bayernu, svi odjednom pričaju o Bayernu.
Ja se iskreno nadam da ćemo svaku tekmu dočekati s velikim interesom, jer postoji "bojazan" da Bayern popuši.
Zato, dobro jutro svima, uživajte u ovoj situaciji. I još da se vratim na početak ovog posta: Budućnost mi je nepoznata ali iznimno zanimljiva, jer su na horizontu nešto veće kadrovske promjene!