(23.10.2018.) AEK Atena 0:2 FC Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2018-19

Re: (23.10.2018.) AEK Atena -:- FC Bayern

PostPostao/la doro » 23 lis 2018, 18:46

Jebo VA's korner da VA's Jebo Hrpa nesposobnjakovica...spori,bez ideje,izgubljeni I Kad Napred Bude neki potez zaseremo svjetski odmah...Svi komplet za kurac.. Kaj bi ja to mlatil Hrpa razmazenih pizdeka...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la melodyne » 23 lis 2018, 18:52

Ovo ninasta ne lici... Tuga od igre...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2018, 18:56

Jedina razlika između nas i Reala koji osvaja LP je taj kaj igramo isto, ali jednu priliku, a možda i dvije od ovih naših oni zabiju, al igra je identičan proljev.

Još uvijek nisam nezadovoljan, ali da bi mogao izvaditi Martineza za Leona i napraviti ono kaj sanjam....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 23 lis 2018, 19:00

Toliko prostora ali gol se ne zna dat
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 lis 2018, 19:13

Ovo je Dno DNA...ulaz u 2 pol. Te govor tijela to najbolje pokazuj3 greska za greskom...Bayern je Kao I Cro zrel za reset tipku I Sve iznova skupa za ova 2 debila u upravi....kod Ljudi je zanimljivo Sto pretvoris u uspjeh isto to I srozas a sve radi tastine...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2018, 19:16

Real Madrid Mother Fuckers 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 23 lis 2018, 19:23

anton 1983 napisao:Real Madrid Mother Fuckers 8-)

Upravo kad smo skroz potonuli dal 2 gola nabrzinu iz nicega.. da ga bar Jos Goretzka hoce metnut danas
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 23 lis 2018, 19:27

doro napisao:
anton 1983 napisao:Real Madrid Mother Fuckers 8-)

Upravo kad smo skroz potonuli dal 2 gola nabrzinu iz nicega.. da ga bar Jos Goretzka hoce metnut danas

Real Madrid Mother Fuckers 8-) 8-)

Al da Kovač ne zna s Jamesom, ne zna... :smajl006:

Nadam se ulasku Wagnera i renata - renata jer želim, a Wagner da ostatak klupe poludi :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 23 lis 2018, 19:50

A šta je to Kovač pogriješio danas s Jamesom?
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 23 lis 2018, 19:51

Fala bogu da je završilo ovo mučenje...e moj goretzka propo si od trenutka kad bilo objavljeno da si podpiso za Bayern jer od onda mali ništa nisi odigro nigdje....robben?! samo budem reko da antona staviš na krilo nebi bio ništ lošiji....
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 23 lis 2018, 20:57

Kakvi su ovo komentari? Ne bi da smo popušili

Ja sam zadovoljan. Nakon krize se gonja forma ali svakom tekmom koju igramo koliko toliko kontrolirano - sve smo bolji.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 23 lis 2018, 21:09

Pa moramo bit zadovoljni s obzirom na nedavne rezultate ali naravno da to još nije to. Ali mene baš muče neke, ne znam kako bi rekao, "sustavne" stvari. Robben je ljudi moji za mene loš :? S obzirom koju poziciju igra i šta se očekuje od takvog igrača... Teško je gledat kako više nije ni 50% onog što je bio.
Leon također ne ostavlja baš neki dojam, doduše dečko nema ritam utakmica uopće. I za Renata se nadam da neće opet sjedit na klupi stalno nakon što je pokazao da zaslužuje šansu.
Tužno je da nismo primijetili da Alaba ne igra, a jebeno što nismo dopustili skoro ništa pred svojim golom. Sad kad razmislim malo... Pa kad je to Alaba zadnji put sjedio na klupi zato što nije zaslužio igrat? Njemu baš fali dobra konkurencija...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 23 lis 2018, 22:21

Ovaj Rafinha zaslužuje fakat pohvale. Pa lik kada se sve sabere što je u zadnje vrijeme igrao, bolji je od pola ostalih. Danas asistencija, a i inače lik sasvim ok. Stvarno mi nekad i više od samo solidnog dojma ostavlja... :D Nešto mi to danas prođe kroz glavu, jeste da samo ono onda protiv Reala nije zajebo...Ali generalno većina stvari je ok kod njega.

A generalno što se utakmice tiče bitno je da za sad pobjeđujemo i da se tako opet vratimo na pravi put. Ja volim često i Dusel pobjede...Ali problem je što ovo nije bio Dusel, nego nekakva dominacija na terenu, a masa stvari kilavo djelovala. Ipak golovi su bili dobri, a drugi je plod super akcije. Gnabry je svakako osvježenje.
Ove zadnje dvije pobjede su bitne na putu ka dizanju, samo je problem ako baš ovaj nivo igre ne mognemo protiv jačih protivnika još dići. Ako je to samo tempiranje forme ok, ali ako ne možemo više od ovoga onda bi bio problem. Ali ipak mislim da se za sada ide na tu neku sigurnost, stabilizaciju prvo....Čudna je ovo sezona, što jeste, jeste...Rijetko nam se dešavalo da s jednim trenerom onako dobro krenemo, pa da onda doživimo taj pad, a sada je opet ko neka stabilizacija i stanje između...Vidjet ćemo na šta će izaći... :D
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Re: (23.10.2018.) AEK Atena 0:2 FC Bayern

PostPostao/la Red passion » 23 lis 2018, 22:32

Bitno je da smo dobili, a igra je totalni očaj što smo zaključili još prošle godine kad je Ancelotti osvajao svoje njemačko prvenstvo.

Budućnost nam je iznimno usrana kad mi nismo skockali nasljednike u sredini terena i na krilima, a klupa nam i nije od koristi neke.

Jedino što smatram pozitivnim, hoću i želim gledati pozitivno i kao takvo je to da naš Bayern dobiva utakmice i nikako ne gubi i ne upada u silne remije. Dakle samo pobjede, prolazi u kupovima i to je to.
To se sada čini i zaista teškim i izazovnim kad nemaš nikakvu igru i izgledaš na terenu kao da je opet sezona 2006/2007. u pitanju kad nismo imali igru a ko fol smo nekakva 'pojačanja' tada isto 'dovodili' pa je igra bila totalna banana onda isto, ali to je tako i jasno nam je bilo ovog ljeta(pa čak i tijekom prošle sezone pod Juppom) što nas danas čeka i tada smo znali da sve ostalo bi do danas bilo okarakterizirano epitetom "čudotvorca Kovača".

Imamo 7 bodova, čekamo nova 3 boda protiv AEK-a i time bi s 10 bodova bili jedan korak od osmine finala i novih zarađenih milijuna eura za prolaz(kad već ne možemo više pričati o euro tituli). Opet nam ostanu Benfica i Ajax da upišemo jednu pobjedu ili 2 boda iz 2 utakmice pa da prolaz zaključimo i do sredine veljače ne mislimo o tome.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (23.10.2018.) AEK Atena 0:2 FC Bayern

PostPostao/la cruz » 24 lis 2018, 06:51

Generale moram te kritizirati :D

FCB_general napisao:Budućnost nam je iznimno usrana kad mi nismo skockali nasljednike u sredini terena i na krilima, a klupa nam i nije od koristi neke.

ja ne mogu predvidit budućnost, tako da mi je teško zaključiti kakva će biti. Ali s obzirom na snagu i predispozicije Bayerna, više se NE BOJIM nego što se bojim. Vjerujem da će se itekako slagati kadar. :bravo:

FCB_general napisao:Jedino što smatram pozitivnim, hoću i želim gledati pozitivno i kao takvo je to da naš Bayern dobiva utakmice i nikako ne gubi i ne upada u silne remije. Dakle samo pobjede, prolazi u kupovima i to je to.

Da, to je to u nogometu, I guess - Pobjede! :D Ali pazi, usprkos mučenju protiv AEK-a, Bayern je ZASLUŽIO pobjedu. Kužiš?

Još jedna stvar kod praćenja nogometa zašto mnogi vole pratiti on a daily basis - je što je promjenjivo, dinamično i što se stalno događaju neka iznenađenja. Uživajmo stoga u ovakvom "ranjivom" Bayernu o kojem možemo pričati danima. Znali smo pisati kako je Bayern dosadan i da je samo riječ o tome hoćemo li dobiti s više ili manje od tri gola razlike. Sjećaš se? :)

Gledaj iz šire perspektive, dugo smo i mi i cijeli njemački nogometni svijet čekali da dođe do blagog pada Bayernovih performansa.
Pazi, ulazimo u 11.mjesec - Nismo prvi u BL, nismo prvi u LP, imamo FC Hollywood teatra i sve je jebeno zanimljivo oko Bayerna.
Pa zar to nije super? Kad se to zadnji put dogodilo? 2012.? Kužiš ;)

Kada ovo pročitaš:
anton 1983 napisao:Mozete vi meni rec kaj god ocete, al ja sam ove sezone uzjeban zbog predstojece tekme s AEKom :D

onda znaš da se vratio onaj pravi interes za Bayern. Mediji grme o Bayernu, svi odjednom pričaju o Bayernu.
Ja se iskreno nadam da ćemo svaku tekmu dočekati s velikim interesom, jer postoji "bojazan" da Bayern popuši.

Zato, dobro jutro svima, uživajte u ovoj situaciji. I još da se vratim na početak ovog posta: Budućnost mi je nepoznata ali iznimno zanimljiva, jer su na horizontu nešto veće kadrovske promjene! :bravo:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2018-19