(2.10.2018.) Bayern München 1:1 Ajax Amsterdam

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2018-19

Re: (2.10.2018.) Bayern München -:- Ajax Amsterdam

PostPostao/la cruz » 02 lis 2018, 21:20

Ušao je James, kreće zabava
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2018, 21:28

Bit ćemo sretni ako ovo ne izgubimo. Unentschieden ist genug für uns heute Abend.

67. minuta Ajax ima 13 udaraca (3 u okvir), Bayern 9 udaraca (5 u okvir).

Još prošle sezone kad smo obznanili novog trenera rekao sam kako će Kovač biti sretan ako dočeka kalendarsku 2019. na klupi Bayerna. To i dalje mislim da će biti veliki uspjeh ako preživi ovu sezonu i uzme neki trofej.

Nismo još u krizi, ali ovo što se ima gledati i kako izgleda kad Bayern igra još od prošle sezone i sada jednostavno nije dobro. :no:

p.s. Dok ja pišem komentar, nama 2-3 udarca sijevaju pred golom. :) :o
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 lis 2018, 21:53

Brutalna sreca Sto osvojili bod OVO trebali izgubit 2-3 razlike.. Kovacu se vec drma stolica dok 2 debila se sepure na tribinama...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (2.10.2018.) Bayern München 1:1 Ajax Amsterdam

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2018, 21:55

Bod k'o kuća za nas! :mudrac: Čestitke našem bivšem treneru Eriku ten Hagu na dobroj predstavi i borbi njegove ekipe. Sretni su s bodom, ali odigrali su i više od toga.

Naš Neuer nas je sačuvao poraza.

Čeka se okršaj s Mönchengladbachom.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 lis 2018, 21:58

Loše
Nervoza
Nešto ima u zraku
Promaja
Pouzdanje u igrače koji ne mogu (uključujući i Müllera kojeg sam samo vidio u par loših situacija i to je opet sve)

Kovač im mora sve po redu jebat i natjerat da igraju, a posebno natjerat upravu da mu dovedu pojačanja i veći kadar
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 02 lis 2018, 21:59

Ja počinjem mislit da je do trenera...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2018, 22:12

Kad sve ovo gledam tijekom ove sezone tek sad vidim koliko je Jupp lavovski posao odradio svojim povratkom prošle sezone s ovako potrošenom momčadi.
Da je imao uz Comana 2 nova moćna krila, nove bekove i još jednog stopera, Pokal bi uzeo dok za finale LP s onakvim suđenjima i individualnim glupostima naših igrača možda ne bi opet dohvatili, ali bi još bliže bili finalu s Liverpoolom.

Ovako propadanje neka se nastavi, a njemački mediji Kovača rešetaju reakcijama Riberyja i Robbena.

'ladno bih prekrižio 7-8 trenutnih igrača; Ribery, Robben, Wagner, Rafinha, Boateng, Martinez, *Lewandowski. Za zadnjeg uvjetno jer mi je išao na živce sa svojim egom i željom za odlaskom pa bih mu to i omogućio.
A gdje još i Thiago ukoliko ova sezona opet bude provedena na rehabilitacijama kao prethodne godine. O Mülleru smo sve ispričali i znamo zašto je sve ovako kako je, a nakon odlaska Guardiole je zreo za Zickler-Role.

Puna mi je kapa ostataka Triple Bayerna 2013., Guardiole i Ancefloppijeve karme te Umsatz politike koja ničemu ne služi u propaloj ligi osim da se valjda trlja španjolskom triju i bogatom engleskom top 6 odredu dok oni beru jagode, kopaju zlatne rudnike i vladaju euro kupovima uz tržište.

Juventus je daleko više radio od nas zadnjih 3-4 godine na tržištu nego mi kako bi se fokusirali na LP, baš kao i ove sezone.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 02 lis 2018, 22:18

ivan napisao:Ja počinjem mislit da je do trenera...

Neznam dal si sarkastičan il ozbiljan..ne branim Kovača al hrpa igrača i navodnih nositelja već odavno nisu trebali bit u klubu u tome je glavna stvar..neki nemogu,nekima se neda a 3 više nisu za ovi sredinu redom(boateng,rafihna,martinez,thiago,ribery,robben) tu još dodaš mullera i lewu(koji u sebi bi ipak otišao iz kluba i tu ne daje sve od sebe uvijek) te da imamo 3 potrgana igrača i 2 igrača manjka u obrani u kadru sve ti je jasno....naravno da ovi svi igrači mogu puno bolje od jučer i danas al eto ovakve situacije se dešavaju iz baš tih razloga jer nismo čistili kadar u zadnje 3 godine i nabavljali adekvatne nove kak se spada sa nekom smislenom strategijom...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 02 lis 2018, 22:46

Nekima je izgleda puno zabavnije u svojem svijetu, KVDM ligi, 50+1 pravilu, Deutsche Fußballkultur i tako to. :lol:

https://twitter.com/iMiaSanMia/status/1047224911503261697
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 02 lis 2018, 22:47

Moram se složit s Dorom. Rezultat toga su brojne bauštele i sad je trener u hrpi govana. Nije ni trener besprijekorno sve do sada vodio, ali mislim da je ovdje više problema, najviše to što nositelji poput Müllera, Robbery, Boateng i drugih više ne funkcioniraju. Nije riječ o Formkrise, kod nekih je nizbrdica teška.

Zato sam i naveo
cruz napisao:Kovač im mora sve po redu jebat i natjerat da igraju, a posebno natjerat upravu da mu dovedu pojačanja i veći kadar
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 02 lis 2018, 22:49

doro napisao:
ivan napisao:Ja počinjem mislit da je do trenera...

Neznam dal si sarkastičan il ozbiljan..ne branim Kovača al hrpa igrača i navodnih nositelja već odavno nisu trebali bit u klubu u tome je glavna stvar..neki nemogu,nekima se neda a 3 više nisu za ovi sredinu redom(boateng,rafihna,martinez,thiago,ribery,robben) tu još dodaš mullera i lewu(koji u sebi bi ipak otišao iz kluba i tu ne daje sve od sebe uvijek) te da imamo 3 potrgana igrača i 2 igrača manjka u obrani u kadru sve ti je jasno....naravno da ovi svi igrači mogu puno bolje od jučer i danas al eto ovakve situacije se dešavaju iz baš tih razloga jer nismo čistili kadar u zadnje 3 godine i nabavljali adekvatne nove kak se spada sa nekom smislenom strategijom...

Nisam uopće sarkastičan...

Sigurno da su neki trebali otić i umjesto njih su se trebale dovest kvalitetne zamjene, prije svega barem jedno TOP krilo, a jedan od dva starca je morao otić. Opet s druge strane ušli smo u sezonu sa 7 pobjeda i samo je jedna falila da Niko izjednači klupski rekord od 8.
Dakle došlo je do nekakvog pada, nešto tu ne štima. Nećemo se sad izvlačit na kvalitetu kadra protiv Augsburga, Herthe pa i Ajaxa, koji iako dobar, nije na našoj razini, pogotovo ne pred našom publikom gdje smo - pazite sad POBIJEDILI 24 od 25 zadnjih tekmi u LP uz 1 poraz. Dakle kad pogledamo statistiku Ajax je izveo čudo danas.

Te neke rotacije i oslanjanje na Riberija i Robbena ili Boatenga, za kojeg barem postoji vrhunska zamjena na klupi, odaju mi dojam da nije 100% načisto šta radi. Svakako da te neke ozljede ne pomažu, ali ako je Niko krenuo u sezoni misleći da će igrat 4-2-3-1 i oslanjat se za to na ova dva starca, pa onda stvarno nije zdrav...

Danas se najavljivalo "oslobađanje" momčadi grča i te nesigurnosti pred golom, ali dogodilo se upravo suprotno. Loša realizacija je dovela do nervoze i straha momčadi te smo izgledali dobar dio utakmice kao da dječarci neki igraju... nije se grizlo pošteno osim prvih i zadnjih 10 min
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la effe__sa » 02 lis 2018, 23:34

Najcrnje će biti ako neki igrači treneru okreću leđa. I to nekim razmažencima izgleda smeta kada i jednu utakmicu provedu na klupi. Ima grupa igrača kojima je očigledno nemoguće udovoljiti. Dali su mnogo za klub (iako tu ima onih izgleda koji još toliko i nisu dali) ali sada zbog svojih sujeta i nepromišljenosti hoće da upropaste cijelu sezonu.

Malo jeste do krize forme, ali ima i ovoga gore navedenog vjerovatno. Niko će zato biti sada na tankom ledu. Ali uprava mu mora dati podršku i ako bude oštriji. Pa čovjek je dobro vodio ekipu, imao rezultate, svima davao priliku za igru i opet izgleda neki nezadovoljni, pa se stvorila neka čudna atmosfera koja se oslikava na terenu...
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 03 lis 2018, 00:01

Ako su svi zadovoljni nešto ne radiš kako treba...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 03 lis 2018, 08:36

James ziPcan napustio stadion. Aj Murta opleti tweet :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 03 lis 2018, 08:38

Vidim članak da Wagner nije zadovoljan i nešto sere. Dođe mi muka odma :sick: