(13.3.2019.) SEXSPIEL Bayern 1:3 Liverpool

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2018-19

Re: (13.3.2019.) SEXSPIEL Bayern -:- Liverpool

PostPostao/la melodyne » 13 ožu 2019, 22:50

Ajmo realno svi smo osecali da ce ovako izgledati igra veceras. Samo smo se nadali da ce ekipa i trener izvuci najvise iz sebe...

Moramo se pomiriti da je ovaj sastav dostigao svoj limit.

"Wenn ihr wüsstet, was wir alles schon sicher haben für die kommende Saison..."

Ajde Uli dovedi svezu krv! :pliz:
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: (13.3.2019.) SEXSPIEL Bayern -:- Liverpool

PostPostao/la The Scarface » 13 ožu 2019, 22:52

Treba nam Pepova igra doma a ovaj proljev od kontroliranog nogometa u gostima, i eto ti klempe.

Ma ovo je bilo jedno veliko nista, ako vec ides na kontrolu u gostima onda bar kod kuce moras malo stisnuti jer postojoji velika vjerojatnkst da ces primit pokoji bezvezni gol.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (13.3.2019.) SEXSPIEL Bayern 1:3 Liverpool

PostPostao/la cruz » 13 ožu 2019, 22:55

60% posjeda i pazi sad:

1 udarac u okvir gola

E vala zamalo prođosmo! :haha: :hehe:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 13 ožu 2019, 22:57

Iskreno nemam volje danas prdit, ono kaj je najgore kaj osječam da mi je laknulo...

Ipak nije bilo tempiranje forme u igri :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

A sad za City :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la melodyne » 13 ožu 2019, 22:58

Nista, fokus na Bundesligu u Pokal... I bolje sto smo ispali nego da se mucimo dalje...
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 13 ožu 2019, 23:00

Nikakva utakmica. Svi samo pričaju kako smo tijekom utakmice gubili od Loserfulla u najgoroj formi sezone i onda kao navijač Bayerna kažeš si kako to nas obuhvaća redovito, kao da držimo nekakvu normu.

Ovaj obrazac igre je već dugi niz godina dobrano iritantan i frustrirajući da doslovno ne možeš više biti optimist ili siguran prije utakmice kako ćemo odigrati super utakmicu i sukladno tome proći. :|
Jednostavno ne možemo ni na strani ni doma srediti protivnike u Europi kako smo to znali raditi davnih godina, pa nekad i iznenaditi kad smo kvalitetom bili iza protivnika, a ne izjednačeni ili bolji.

Ne znam kakve zaključke uopće izvlačiti kad nam ovo postaje nekakva rutina i karakteristika.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 ožu 2019, 23:06

Nije bed ispast nego ne stavis ovakvu taktiku trener i ne odigras ovako bez borbe srca I nekoncentrirano (igraci) I to najgori bili oni koji trebaju ovakve tekme iznjet kao najbolji.

Pool se danas mogo proc bez ikakve turbo spek igre I poklapanja a mi drugo poluvreme odigramo ko bezvoljni amateri.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 13 ožu 2019, 23:08

Realno u vaznim k.o. utakmicama jednostavno poklanjamo previse golova i to nas skupo kosta, pogotovo kad nemas kvalitetu za nadoknadit te poklone.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la doro » 13 ožu 2019, 23:14

Zato smo I ostavili Rafihnu...pa taj gnom je trebo prije najmanje 3g. bit potjeran.

I za koga sad bit u LP...4 sugava engleza opet nakon 2008,Porto ne volim,za Barcu navijaju deca,cure I pomodari,Juve ciganija odvratan klub...NIST Bil bum za zidove Ajax 8-)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 13 ožu 2019, 23:18

doro napisao:Nije bed ispast nego ne stavis ovakvu taktiku trener i ne odigras ovako bez borbe srca I nekoncentrirano (igraci) I to najgori bili oni koji trebaju ovakve tekme iznjet kao najbolji.

Pool se danas mogo proc bez ikakve turbo spek igre I poklapanja a mi drugo poluvreme odigramo ko bezvoljni amateri.

Slažem se.

Totalna anemija. Niko glumio kontrolirani jebeni nogomet kod kuće. Ko da lik ne kuži šta znači ime BAYERN MUNCHEN! Baš me podsjetilo na prošlu godinu i utakmicu PSG - Real. PSG kod kuće igrao totalno oprezno jer su imali aktivan rezultat i 1-0 ih je vodilo dalje. Nisu radili baš ništa i naravno primii su gol i poslije je bilo ćao bao.

Slično se dogodilo i nama večeras, iako smo uspjeli izjednačit na 1-1. I taman kad smo izgledali bolje i aktivnije došlo je poluvrijeme. U drugom nastavili po starom, naravno primili gol iz kornera i moš se jebat. Naravno najgore od svega je što mi ni u jednom trenutku nismo išli "na glavu" i dali sve od sebe. Imaš osjećaš da smo ispali bez ispaljenog metka. Na kraju se opet istinitom pokazala ona stara izreka da onaj tko ne riskira i ne profitira...

Primio si 3 gola, izgubio kod kuće 2 razlike, a nisi pokazao ništa jer si kao išao na neku zihericu igrat. Baš loše. Samo da ne osvojimo jebeno prvenstvo...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 13 ožu 2019, 23:26

A jebote kako sam ljut sada haha

Svi smo kad je bio ždrijeb očekivali ispadanje. Mrzim kad se ponadam i onda dobijem govno. Sve bi ih potjero iz kluba. SVE
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 13 ožu 2019, 23:35

Ma htio bi I ja da ne osvojimo al pod uvjetom da liga ima 3-4 kluba koja mogu nesto u evropi napravit a ne da mi ovaj sugavi Bvb osvoji il tko mozda BM :hehe:

Taj LP budemo opet cekali 100 godina I bit ce cudo ako ga osvojim u razmaku ko I zadnji 12g. a Imali smo ekipu da osvojimo I prvi 2 put zaredom al tu se pojavio veliki pep I izgubil sa najjacom momcadi na svijetu od onda trulog Reala 5:0 :lol: I poslje propustili da uzmemo jos bar jednu...nakon toga losi potezi,peh I suci napravili svoje...ova sezona je pokazala najnizu tocku u zadnjih 8g. te se duboko nadam da od sljedece Idemo opet u top najkasnije za 2g.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 14 ožu 2019, 00:08

Iako nakon utakmica i kada ga spušimo nađem nešto i pozitivno da kažem, nakon ove se nema ama baš ništa pozitivno reći. Mi smo izgubili od jedne ekipe, koja eto na kraju ko i pokazala nešto više i to u momentima kada je postigla golove. Koliko su i oni imali suludih pasova, nepovezanost, pa to je da ne vjeruješ....I onda od takve ekipe izgubiš. Danas su dva velika imena bila na terenu, ali nisu ti timovi bili ni sjene tih velikih imena. KONFUZIJA je vladala terenom. Od dvije loše ekipe mi smo bili lošiji....Ovo je najgore izdanje Bayerna u LP u mnogo, mnogo godina. Čak i kod teških poraza nismo znali ovako loše odigrati. Smislene akcije nismo imali, nije bilo ni žara. Samo je toga bilo u petnaestak minuta prvog poluvremena, pri kraju tog dijela.
Sramotno izdanje i vjerovatno bi par igrača nikako više da ne pogledam. Gadi mi se zbog nekih pogledati utakmicu. Kad će ti neki kreteni pokazati da su veliki u velikim utakmicama. Očigledno NIKAD. Ali to je već stara priča....

Hummels i Javi su jedini opravdali očekivanja.

I kada čujem očekivali smo ispadanje, pa ako smo očekivali od Liverpoola ispadanje, onda gasi sve. Bayern je s duplo slabijom ekipom od ove znao izbacivati velike protivnike. Pa to mu je u krvi. Ali i taj će gen uništit ovi pojedini koji su tu par godina i s kojima tapkamo u mjestu. Oni neki od prije su bar ranije pokazali da mogu biti veliki, ali i oni se moraju zapitati da li su još uvijek dostojni ovog dresa.

Jednostavno ovo je velika nula i mnoge bi trebalo potjerati. Ali mi ćemo opet naredne sezone uživati u igrama tih pojedinaca pa će onda ti isti opet zakazati kada dođe K.O. utakmica LP.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 14 ožu 2019, 00:35

"In the first game we didn't make a good risk to play forward and try to score the goal," the striker told beIN SPORTS.

The Polish star also didn't feel that his side showed enough interest in attacking during the second leg at home.

"Today also I think we didn't try to play offensive and try to score the goal because we didn't have a lot of chances also and that was our problem today," the striker continued.

"We were playing at home but that wasn't our game today and that's why Liverpool beat us.

"I'm not happy, I'm angry because we know we should do better but we didn't."

Lewy ljut jer smo previše defanzivno igrali obje utakmice...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 14 ožu 2019, 08:35

ima pravo biti ljut, kad vidim koliko se jučer trudio i koliko je degeneka popušio, a potpora momčadi je bila mangelhaft.

Opet, očekivao sam ispadanje, međutim eto nada se probudila nakon 1. i uoči sinošnje tekme, sve kontaš može ekipa nešto.

Liverpool je isto mogo puno bolje igrati u ove dvije tekme, znamo da mogu, ali nije toliko stvar u njima - nego u Bayernu, koji je odlučio žrtvovat jednu sezonu (or whateva) za svoje odlazeće veterane.

Sada sav fokus na prvenstvo i kup, biti ćemo pošteđeni Englische Wochen od LP.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Liga Prvaka 2018-19