melodyne napisao:Zadnji put smo se ovoliko mucili u prvom kolu protiv Neckarelza 2009 bilo je 1:3 (0:0) samo sto je ovo danas bilo jos gore. Nakon onakve predstave protiv Frankfurta mi jedna dobijamo amaterski tim.

Ta utamica iz 2009. pa i onaj uvijek dobro poznati uvodni pregled povijesti što gledamo svake sezone, tj. povijesni debakl protiv Magdeburga koji smo doživjeli prije 18 godina je čista nula spram ovoga danas.
Ne uzbuđuje i ne ljuti mene to što smo mi 0:1 odigrali s njima, nego činjenica na što sam ja potrošio danas 2 sata?

Ljetne pripreme ništa nisam gledao, posebice ne one američke u 2-3 ujutro dok spavam, pa i Super Cup nisam bio u mogućnosti gledati u nedjelju gdje je bilo usred Frankfurta 0:5, a ovo sam doživio kao utakmicu protiv seoske ekipe s posebno instaliranim montažnim tribinama gdje sam očekivao gledati nekakve akcije, trenerove zamisli, šuteve, prekide, sve ono što se na forumu zadnja 2-3 tjedna pisalo na temama nakon odigranih prijateljskih. Nikad ne gledam prijenose 1. kola Pokala, danas prvi put i ono da pukneš od smijeha u čuđenja istovremeno.
Svaka čast likovima, sve su dali od sebe da se pokažu, ali ovi naši nisu ništa osim 10 000 dodavanja oko centra, silno gubljenje lopti od strane Riberyja, uzbuđenje nakon poništenog gola Müllera i panično prigovaranje, traženje VAR-a od Tolissoa protiv seoske ekipe.
Na kraju gledam koji klinac nisu priliku dobili Shabani, Will, Mai, Evina ovu utakmicu koja je njihova razina u Regionalligi s drugom ekipom uz daleko više motiva, pa onda i Goretzka i Coman isto.
Ne... Nego ja gledam opet Riberyja, Robbena i Müllera kako se blamiraju na selu, stav u rangu: "Sigurni smo prvotimci i važne karike i u ovoj sezoni."
Znači 2 sata za gledanje Bermudskog trokuta u Bayernu kako ispadaju smiješni i k tome arogantni prema domaćoj publici koja im pruža ruke i pozdravlja ih na poluvremenu, a Eintracht ispratili s 5 komada 6 dana prije za trofej. Ma idi bježi čovječe kad sam potrošio vrijeme za ništa...