cruz napisao:Čitam sad da je Thiago napustio stadion na štakama i u bolovima. Kovač kaže d ne izgleda dobro.
Taman, 10ak dana prije dortmunda mi ostanemo bez najboljeg igrača ove sezone i srca ekipe
I to u ovakvoj utakmici! Mislim kretenizam na netu POTENCIJU!!!!
Komentare koje čitam od navijača su ono za posižit.
Navijači koji su uspjeli shvatiti kako nogomet danas funkcionira i kako se razvio Bayern i ćemu bi trebao težiti, znaju da rezultat više nije sve. Bayern je postao BREND atraktivnog nogometa, i već dvije godine + ovu Bayern to ne pruža i taj brend blijedi. Igrali mi portiv herthe, gladbacha, Aeka ili Rothingena mi izgledamo isto i u tom je problem. A tu najviše dolazi do izražaja struka trenera.
Nažalost NK nije trener za Bayern, a igrači ga smo podupiru u tome da on NIJE TRENERE ZA BAYERN. Ja jednostavno ne vidim načina kako će on to preokrenuti i dati nam nešto zbog ćega bum promijenio mišljenje.
Ok, cruz kaže pa kako očekuješ da s ovom "Gnoj" ekipom on igra atraktivno. Ne znam kak, ali PEP kaj god je stavio na teren bez obzira na ozlijede to je izgledalo atraktivno. Nemrem se pozvat na vrijeme prije PEPA jer su tada bila drugačija očekivanja i godine igrača su bile drugačije ali i tada, ajmo reči od 2010 mi igramo atraktivan nogomet sve dok nije otišao PEP.
Mislim jebo mu ISUS mater da moram tak prost biti, da tebi za utakmicu protiv rothGnoja treba na terenu THIAGO!!!!

Pa to je neviđeni GAF trenera!!!!