2. KOLO (30.10.2018.) Rödinghausen 1:2 Bayern

Podforum za utakmice Bayerna u DFB Pokalu u sezoni 2018-19

Re: 2. KOLO (30.10.2018.) Rödinghausen -:- Bayern

PostPostao/la ivan » 30 lis 2018, 23:56

melodyne napisao:
cruz napisao:
melodyne napisao:Stignes kuci, zuris da vidis koji minut i upalis tv kad ono Thiago povredjen. 'Bem ti fudbal! :smajl006:

Pajdo bolje je da ne gledaš ako već do sada nisi.
Mučenje teško :haha:

Gledam i razmislajm kako smo kilavi. :D Ko je dao Sanchesu da izvede penal?! :oops:

Jbg prečku je pogodio. Prvi penal je on zaradio tako da je zaslužio, nije bilo sreće.

Ovo je jedna od onih utakmica nakoj kojih možeš znat samo loše stvari jer se pobjeda podrazmijeva, pa makar i sa 10 razlike.

Ribery ne treba više igrat za nas, lik nije uspio napravit baš ništa. Mrtvački tandem on i Alaba nisu mogli apsolutno ništa smisleno napravit, tek par puta uz pomoć Sanchesa.
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: 2. KOLO (30.10.2018.) Rödinghausen 1:2 Bayern

PostPostao/la Red passion » 30 lis 2018, 23:59

3 gola sveukupno protiv 2 über niželigaša u prve dvije utakmice Pokala. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 31 lis 2018, 06:31

Čitam sad da je Thiago napustio stadion na štakama i u bolovima. Kovač kaže d ne izgleda dobro.

Taman, 10ak dana prije dortmunda mi ostanemo bez najboljeg igrača ove sezone i srca ekipe
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 31 lis 2018, 06:51

cruz napisao:Čitam sad da je Thiago napustio stadion na štakama i u bolovima. Kovač kaže d ne izgleda dobro.

Taman, 10ak dana prije dortmunda mi ostanemo bez najboljeg igrača ove sezone i srca ekipe

I to u ovakvoj utakmici! Mislim kretenizam na netu POTENCIJU!!!!

Komentare koje čitam od navijača su ono za posižit.

Navijači koji su uspjeli shvatiti kako nogomet danas funkcionira i kako se razvio Bayern i ćemu bi trebao težiti, znaju da rezultat više nije sve. Bayern je postao BREND atraktivnog nogometa, i već dvije godine + ovu Bayern to ne pruža i taj brend blijedi. Igrali mi portiv herthe, gladbacha, Aeka ili Rothingena mi izgledamo isto i u tom je problem. A tu najviše dolazi do izražaja struka trenera.

Nažalost NK nije trener za Bayern, a igrači ga smo podupiru u tome da on NIJE TRENERE ZA BAYERN. Ja jednostavno ne vidim načina kako će on to preokrenuti i dati nam nešto zbog ćega bum promijenio mišljenje.

Ok, cruz kaže pa kako očekuješ da s ovom "Gnoj" ekipom on igra atraktivno. Ne znam kak, ali PEP kaj god je stavio na teren bez obzira na ozlijede to je izgledalo atraktivno. Nemrem se pozvat na vrijeme prije PEPA jer su tada bila drugačija očekivanja i godine igrača su bile drugačije ali i tada, ajmo reči od 2010 mi igramo atraktivan nogomet sve dok nije otišao PEP.

Mislim jebo mu ISUS mater da moram tak prost biti, da tebi za utakmicu protiv rothGnoja treba na terenu THIAGO!!!! :neee: :neee: :neee: :neee: Pa to je neviđeni GAF trenera!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 31 lis 2018, 07:49

Da.. Niko priča da moramo rotirati i da se igračima da ponekad odmora (posebno ključnim) ali Thiaga se ne vadi. Sinoć su i Lewa i Kimmich na klupi bili usprkos brojnim ozljedama ali Thiago mora igrat?

Kakve greške čovjek pravi :doh:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 31 lis 2018, 08:29

Ma meni strašno ide na živce taj manjak volje da se zabije još golova. Jebote mi vodimo 2-0 i to nam je dosta. Ovi zabiju gol i mi i dalje ne pokušavamo stisnut i zabit taj gol nego laganini da prođe vrijeme. Točno sam znao da što napravimo u prvom poluvremenu to je to jer će se vuć po terenu i čekat kraj. Točno tako je i bilo.
Sumnjam da će Thiago bit spreman za dortmund, a s obzirom da ova naša igra ne ide nikuda, ako se jebački ne dignemo, očekujem da primamo barem 3 komada od Dortmunda
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 31 lis 2018, 09:19

ivan napisao:Ma meni strašno ide na živce taj manjak volje da se zabije još golova. Jebote mi vodimo 2-0 i to nam je dosta. Ovi zabiju gol i mi i dalje ne pokušavamo stisnut i zabit taj gol nego laganini da prođe vrijeme. Točno sam znao da što napravimo u prvom poluvremenu to je to jer će se vuć po terenu i čekat kraj. Točno tako je i bilo.

Ali tko? :) Na koji način?

Pa mi ne možemo 4-ligaša izrazbijati probojima i driblinzima i pustim prilikama i golovima. To bi trebalo ići lakše nego u treningu. Egzibicije, lobovi, piruete i pete. Ali ne, ne rade to jer nema jebača na krilima koji će svima dati tu dodatnu energiju i volju. Lideri su ostarili i nema probojnosti kao prije.
Ali ok, ja razumim donekle oprez u smislu neulaska u preopasne duele, vrijeme je bilo loše bla bla bla
Ali kao što kažeš, manjak volje... Pa ako je već tako, stavi naše U23 igrače i oni će bolje odigrati jer će život dati da se dokažu. A ne pustit Thiaga da igra cijelu utakmicu dok se ne ozljedi, a Ribery idalje na terenu.
Ribery nije 4-ligaške braniče dvaput prošao u 89 minuta koliko je igrao. To je njegov sadašnji nivo, get used to it.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 31 lis 2018, 09:20

Kombinacija 1.) obskurnog trenera 2.) opadajuće kvalitete momčadi i 3.) čudne uprave s čudnim odlukama = Bayern gubi na ugledu kojeg je gradio desetljeće cijelo
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 31 lis 2018, 09:30

Ma ovi igrači mogu više nego što pokazuju. A sumnjam i da je kovač rekao da ubace u nižu brzinu - vidio sam koliko je vikao.

Uvjeti stvarno jesu bili katastrofa, užasno je sklisko bilo i jasno mi je da se nije htjelo previše riskirat i umarati. Ali to može kad bude 4 ili 5 prema 0, ne na 2-0. Bilo je šansi sasvim dovoljno ali opet stare boljke - ili dodavanje u sredinu ide previše jako/neprecizno ili nitko ne zna gol zabit i kad dobije loptu. A ovi lapsusi u obrani da se mora gol primit uvijek, to najbolje ni ne komentirat
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 31 lis 2018, 09:33

To ti je sam dokaz da NK ne drzi konce. Ozlijeda Thiaga nije peh vec trenerova greska, njega se vadi van il uopce ne igra!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 31 lis 2018, 09:47

Ma očito je da Niko nije kadar za ovaj nivo, ali ja mislim da je glavni problem (bez obzira tko bio trener) - naš trenutni kadar!

Pa i Jupp je zadnjih nekoliko utakmica izgubio kontrolu nad kadrom. Izgubio u kupu finale, izgubio kući s 3 gola razlike ne znam protiv koga sad. Uglavnom, i lani smo imali itekako naznake da je kadar u padu. POSEBNO KRILA o kojima smo ovisili sve ove godine.

Glede kadra i igrača: TZ je posvetio članak samo da podijeli kritike s twittera na račun ekipe i Riberya
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 31 lis 2018, 10:11

"Super" mi je bilo jučer kad sam gledao kako je Ribery loš a "znam" da ga Kovač ne smije vadit van jer bi nastala frka s obzirom da nije igrao zadnje tekme i jer igramo protiv ekipe iz 4. lige. Eto vam jedan od uzroka problema

EDIT: sanches je odigrao bolje po krilu nego Ribery, što i nije čudno jer je brz i jak, ako i nije toliko tehnički potkovan
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: DFB Pokal 2018-19