Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

Ostale lige i kupovi diljem svijeta...

Osvaja?

Dinamo
15
75%
Hajduk
5
25%
Ostali
0
Nema glasova

Ukupno glasova : 20

Re: Hrvatska nogometna liga, HNL!!!!!!

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2014, 12:56

TiLe napisao:Pa evo po ovom ispada da je on jadan samo slavio pobjedu svoga kluba, a onda netko dođe i bezveze ga opizdi šakom

A zašto si morao napisati ovo jadan? Eto ja usred Splita slavim Dinamov gol i neko me opizdi sa šakom! jel sam ja jadan, nisam, sam provocirao, u ćemu je štos? Ovdje se radi da se čovjek nalazi u svečanoj lozi, a ne na sjeveru, kolko ja znam.

TiLe napisao:Ne kažem da nije bio provociran jer sigurno jest. Istodobno je provocirao i on.
Zašto se onda nije lijepo pokupio u autobus nakon utakmice nego je preskočio ogradu i osiguranje i uletio među 100 ispižđenih navijača Hajduka sa rukama u zraku i sa ciničnim smijehom na licu?

Zato što je ZDRAVKO MAMIĆ. I zašto su ljudi pali na njegove provokacije i zahvatili se u koštac sa njime? Jer je bilo reakcija na njegovo provociranje? Je ako gledamo tvoje informacije, pa onda su i ti ljudi mogli napustiti stadion.

TiLe napisao:Pa zar nije bilo logično za očekivati da ljudi to baš i neće popratiti sa simpatijama?
Zašto sebe uvijek mora trpati u prvi plan?

E pa to je taj spin, di on tebi ne paše, ali ne opravdava suprotbu "tvoju" stranu. Zaš su se ajdukoFci uzjebali i mislili da mogu pobijedit Dinama' Sam ti sad postavio besmisleno pitanje? :mrgreen:

Meni je opčenito neshvatljivo kako on to sve itdržava, ja bi to odavno sve poslo u 3 PM!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la marac » 24 ožu 2014, 13:03

[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=VbVVJTcaaJc[/youtube]

:lol:
Bundesliga - posljednja šansa za spas nogometa!!!

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 24 ožu 2014, 13:14

Kakve veze ima jel na sjeveru il u loži i zašto bi se 100 domaćina povlačilo pred jednom gostujućom siledžijom?
Znači on je Zdravko Mamić, eto malo je temperamentan pa bi mu trebalo oprostiti provociranje i povući se poput pičaka da bi se on kasnije hvalio kako mu nitko ništa ne smije i kako je rasturio sviju nasred Hajdukova stadiona.
Ma daj molim te.
Cigana i treba poći šamarati jer drugi jezik ne poznaje.
Kulturom se protiv njega ne može.
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 24 ožu 2014, 13:16

TiLe napisao:Kakve veze ima jel na sjeveru il u loži i zašto bi se 100 domaćina povlačilo pred jednom gostujućom siledžijom?
Znači on je Zdravko Mamić, eto malo je temperamentan pa bi mu trebalo oprostiti provociranje i povući se poput pičaka da bi se on kasnije hvalio kako mu nitko ništa ne smije i kako je rasturio sviju nasred Hajdukova stadiona.
Ma daj molim te.
Cigana i treba poći šamarati jer drugi jezik ne poznaje.
Kulturom se protiv njega ne može.

Ah ne znam kako da ti odgovorim na sve ovo. Ne znam jel ti gore sad pada ovo sa Mamićem ili to što je ajduk onako izgubio...

Al da sam za to da bi za sve trebala vrijediti ista pravila, jesam.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Miki » 24 ožu 2014, 18:48

FCB_general napisao:Kaže Zdravko danas kako napušta Dinamo... Ajde i to da vidimo kad će se stvarno više dogoditi.

I odmah nakon što napusti Dinamo, samo se spusti na jug u Split, preuzme Hajduk, totalno ga pretrese od dna do vrha i Hajduku nabije plus i krene prodavati klince po Europi. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Nisi valjda povjerovao u te njegove priče? U ovom tekstu piše kako je rekao da nikada neće napustiti Dinamo. :haha:

http://www.sportske.net/vest/medjunarod ... 72060.html
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

PostPostao/la Gerd Muller » 25 ožu 2014, 05:09

“Tko se god uzvisuje, bit će ponižen, a tko se ponizuje, bit će uzvišen.”
Gerd Muller
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la marac » 25 ožu 2014, 11:28

http://www.vecernji.hr/nogomet/iluzioni ... ura-928616

Mamić je podanike izvijestio da je Dinamo u 2013. godini zaradio 217, 6 milijuna kuna, a potrošio 225,6 milijuna. Znači, poslovao je s gubitkom od osam milijuna kuna.

Ali na što je potrošio gotovo 30 milijuna eura u 2013. godini!? Hej, 225 milijuna kuna? Pa kompletna je afera Fimi media sitniš za Dinamovu godišnju potrošnju.

Na što se spiskao budžet kao svi ostali hrvatski klubovi, iz svih sportova, zajedno!?, pitao bi netko odgovoran u Maksimiru, kad bi takav postojao. Na jedan bod u skupini Europske lige pokraj Ludogoreca i Črnomoreca? Tko je tu Maksiludec ili Maksinorec...

Dinamov je budžet veći nego što ga ima cijeli ostali hrvatski sport – Hrvatski olimpijski odbor ima proračun od 114 milijuna kuna, a zagrebački sportski savez samo nešto više od toga. Od čega najviše daje – Dinamu.

Mamićeve je trupe iz Lige prvaka izbacila Austria Beč čiji je proračun 20 milijuna eura, manji za trećinu od Dinamova.

Mamic, odgovoran i uspjesan biznismen koji posluje s tudom lovom (od grada, drzave itd) te ne placa poreze itd.
Da, kao sto sam i prije pola godine, godinu dana rekao - lako je tako biti "uspjesan". Ja bi mu dao i vise, pa daj mu milijardu, nek ima, nek bude uspjesan i bogat - pa nama treba takav uspjesan lik. Nek se novi Maksimir izgradi, nek se i dva sagrade. Zoki neka si uzme 3x veci ugovor od ovog kojeg ima, svaki skupstinar nek si uzme vecu placu, ipak doprinosi brutalno puno razvoju sporta i dinama.

A sad, u stilu Mamica, slobodno skocite i "razvalite" me.

Hier ist Leben, hier ist Liebe, hier ist Feuer und drum bleibt München Deutschlands bester bis in alle Ewigkeit!
marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 25 ožu 2014, 11:47

Dragi prijetelju, ti si provokator, ti si mučki provokator. Proljev sam dobio odmah. Mamićeva misija je bibiljska. A, vi, vi iz Bobanove slastičarnice, jel imate neko normalno pitanje? Pa ne možete vi Jovanovićevi sateliti godinama maltretirati hrvatsku javnost. SRBIN! Dizač tegova. Grupirate se i onda iza leđa dok vas ja ne vidim.
Ko si ti marac? Pa Mamić zna o gospodarstvu, zna o politici, zna o svemu. On je davao urin i vadio krv. Nemaš to pravo!

Eto, sad si dobio svoje! Ispadam sada grub, ali Srbi su moji prijetelji. Razumiješ me?
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la TiLe » 25 ožu 2014, 11:52

Ne zaboravite da tata hrani 200 obitelji i daje božićnice.

(Doduše Bandićevim novcem, al nećemo sada o tome)
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 25 ožu 2014, 11:54

TiLe napisao:Ne zaboravite da tata hrani 200 obitelji i daje božićnice.

(Doduše Bandićevim novcem, al nećemo sada o tome)

Kad Mamić više neće biti u Dinamu, prebit će te ko mačku, polomit će ti stolicu na glavi!
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la marac » 25 ožu 2014, 11:55

TiLe napisao:Ne zaboravite da tata hrani 200 obitelji i daje božićnice.

Tako je. I svima na vrijeme, 1. u mjesecu. Pa di toga ima?

Da moze, davao bi i na ruke, koliko je dobar.

Jbg, nije Dinamo bez veze najprofitabilnija neprofitna organizacija na svijetu.

@Murta @Panda dobra :lol:

marac
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 25 ožu 2014, 12:01

Murta napisao:Dragi prijetelju, ti si provokator, ti si mučki provokator. Proljev sam dobio odmah. Mamićeva misija je bibiljska. A, vi, vi iz Bobanove slastičarnice, jel imate neko normalno pitanje? Pa ne možete vi Jovanovićevi sateliti godinama maltretirati hrvatsku javnost. SRBIN! Dizač tegova. Grupirate se i onda iza leđa dok vas ja ne vidim.
Ko si ti marac? Pa Mamić zna o gospodarstvu, zna o politici, zna o svemu. On je davao urin i vadio krv. Nemaš to pravo!

Eto, sad si dobio svoje! Ispadam sada grub, ali Srbi su moji prijetelji. Razumiješ me?

Zaboravio si epizodu di je zajedno s stotinama Boysa (branitelja) obranio pola Slavonije i Dalmacije u Domovinskom ratu! ;)
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la TiLe » 25 ožu 2014, 12:06

Slika

Ode nam i Širkan u prdekanu.
A jebemu miša malog :cry:
TiLe
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la panda » 25 ožu 2014, 12:12

TiLe napisao:Slika

Ode nam i Širkan u prdekanu.
A jebemu miša malog :cry:

Komentari su apsolutni unrebes :lol: :hehe:
"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la anton 1983 » 26 ožu 2014, 10:34

Pokušo sam izračunat tih 227 milja, al mi ne ide i ne ide. Jako me zanima kak su potrošeni! Ne da mi kaže tolko na ovog tolko na ovog nego bar da imamo onu predžbu kao kod našeg Umsatza.

Malo me strah ove Genove, nisu još platili niš za Vrsaljka, a jučer sam čito da JOŠ NISU PLATILI 3,5 milja (brijem), za RAFINHU!!!! To bi moglo biti JAAAAAKO sjebano, jer te pare će falit Dinamu, a o Schalkeu moremo posebno razgovarati.

Jel moremo mi uopće probat zbrojit na kaj se tih 227 milja zdrobilo, a i ne bi bilo loše da znamo, od kad do kad se u Dinamu računa ta fiskalna godina...
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Ostala nogometna natjecanja