TiLe napisao:Pa evo po ovom ispada da je on jadan samo slavio pobjedu svoga kluba, a onda netko dođe i bezveze ga opizdi šakom
A zašto si morao napisati ovo jadan? Eto ja usred Splita slavim Dinamov gol i neko me opizdi sa šakom! jel sam ja jadan, nisam, sam provocirao, u ćemu je štos? Ovdje se radi da se čovjek nalazi u svečanoj lozi, a ne na sjeveru, kolko ja znam.
TiLe napisao:Ne kažem da nije bio provociran jer sigurno jest. Istodobno je provocirao i on.
Zašto se onda nije lijepo pokupio u autobus nakon utakmice nego je preskočio ogradu i osiguranje i uletio među 100 ispižđenih navijača Hajduka sa rukama u zraku i sa ciničnim smijehom na licu?
Zato što je ZDRAVKO MAMIĆ. I zašto su ljudi pali na njegove provokacije i zahvatili se u koštac sa njime? Jer je bilo reakcija na njegovo provociranje? Je ako gledamo tvoje informacije, pa onda su i ti ljudi mogli napustiti stadion.
TiLe napisao:Pa zar nije bilo logično za očekivati da ljudi to baš i neće popratiti sa simpatijama?
Zašto sebe uvijek mora trpati u prvi plan?
E pa to je taj spin, di on tebi ne paše, ali ne opravdava suprotbu "tvoju" stranu. Zaš su se ajdukoFci uzjebali i mislili da mogu pobijedit Dinama' Sam ti sad postavio besmisleno pitanje?
Meni je opčenito neshvatljivo kako on to sve itdržava, ja bi to odavno sve poslo u 3 PM!
width="960"