anton 1983 napisao:Šef di si našao ovaj crtež sa udarcimana gol?

anton 1983 napisao:Šef di si našao ovaj crtež sa udarcimana gol?

Miki napisao:anton 1983 napisao:Šef di si našao ovaj crtež sa udarcimana gol?
Daj napiši svoje očekivanje od revanša. Danima ga čekam.
anton 1983 napisao:Neće ona utjecat na ishod
Miki napisao:Da, ali kad malo prokontaš, taj MC je i Barselona razvalila u gostima. Jasno je da je MC samo skup jako dobrih igrača, uz par igrača top klase (Aguero, Kompani, Silva, Ture). Njihova igra skoro da i nema glavu i rep, hoću da kažem da se protiv ekipa sa jasnim konceptom igre oni jako teško snalaze.
Miki napisao:Uostalom, to su višegodišnji šampioni, ljudi sa mentalitetom pobjednika, za razliku od našeg prethodnog protivnika Arsenala, a može se slobodno reći i od MC.
Miki napisao:Ljudi su imali jasnu viziju kako da nam se suprotstave, što je maltene bio jedini njihov mogući izbor - bunker i čekanje na šansu iz kontre ili prekida. Šanse im rastu neigranjem nekih bitnih igrača Bajerna i uprkos utisku da igraju jako lošu sezonu, oni su pokazali karakter! Pokazali su da mogu da se nose sa najjačima čak i kada su skoro u nokdaunu.

Lennon napisao:Daj zamisli da ispadnemo?![]()
Mislim da bi i ja svoju sezonu na forumu završio... o čemu da pišemo, razglabamo? Znači do 8. mjeseca smo OUT.

cruz napisao:Lennon napisao:Daj zamisli da ispadnemo?![]()
Mislim da bi i ja svoju sezonu na forumu završio... o čemu da pišemo, razglabamo? Znači do 8. mjeseca smo OUT.
Ja i ne pisem kada sve glatko ide.. kad bi ispali onda bi tek sijevalo na forumu.. plus pola foruma bi trazilo po jedno 4-5 nova igraca i smijenu trenera

Lennon napisao:
A ja se i dalje pitam, zašto je neka čudna klima u zraku? Više niko ne piše o 2-3 pogotka, već o eventualnom ispadanju.
Lennon napisao:cruz napisao:Lennon napisao:Daj zamisli da ispadnemo?![]()
Ja i ne pisem kada sve glatko ide.. kad bi ispali onda bi tek sijevalo na forumu.. plus pola foruma bi trazilo po jedno 4-5 nova igraca i smijenu trenera
Vjeruj, nebi imal volje ni za kritizirat.
A ja se i dalje pitam, zašto je neka čudna klima u zraku? Više niko ne piše o 2-3 pogotka, već o eventualnom ispadanju.

anton 1983 napisao:Kaj znači omanut?
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju