(17/05/2014) Borussia Dortmund 0:2 FC Bayern München

Teme s utakmicama DFB Pokala 2013./2014.

Re: (17/05/2014) Borussia Dortmund 0:2 FC Bayern München

PostPostao/la The Scarface » 18 svi 2014, 00:16

Neka neka, ovako je jos slade.

To sto o zaledu nitko ziv ne pise neme veze jel?

Nek smo ga cijelom ostatku Njemacke lijepo metnuli, kakvu su samo negativnu atmosferu u zadnjim tjednima stvorili zasluzili su ovakvu penetraciju bez vazeLJina.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la effe__sa » 18 svi 2014, 00:16

Pep je baš izveo trik formaciju i moglo se primjetiti, da iako je opet bio posjed na strani Bayerna, da su pojedine situacije riješavane dugim loptama, kako bi se preskočio presing Dortmunda.
S Javijem pozada se dobilo na sigurnosti s loptom. Isto tako Javi je u pojedinim momentima skoro bio libero, a blago su istureniji bili kao pravi stoperi Boateng i Dante. Pa je onda Javi u pojedinim momentima išao naprijed prema poziciji DMF i čak i više. Isto tako kod napada Dortmunda naša odbrana s trojicom se pretvarala u odbranu s petoricom jer su se skroz odbrani priključivali Hojbjerg i Rafinha, koji su kod napada Bayerna bili istureniji.
Vrlo zanimljive varijacije.
Danas se potvrdilo, ono što ja već od prije svoje kolege Bavarce ovdje pokušavam ubijediti, da Javi može igrati i stopera. On je taj test večeras najbolje položio.

Njegova borbenost i požrtvovanost, smirenost s loptom, otvaranje igre su pridonijeli velikoj stabilnosti.
U ovakvoj formaciji Javi može igrati skroz pozada. Čovjek je dobar i za šestice a i za stopera, ali kada se to ovako posloži kao večeras.

Sezonu moram ocijeniti kao vrlo uspješnu.
Nakon triplea došao je double. Znači double je odbranjen, što se isto u Njemačkoj ne viđa često.
Sezona bi bila sa ponovnim tripleom perfektna, ali i ovako je dobro.
Ono što sam kritikovao oko Mandže, kod toga ostajem. S tim da te negativnije strane ću ostaviti za nekih par dana.

Ipak sezona se uspješno završila i posebno je pozitivno kada Pep pokaže da može napraviti i varijacije u svom sistemu i da se ne mora sve zasnivati samo na beskonačnom posjedu.

Hojbjerg je položio veliki test. Da je talenat znao sam (znali smo :D ) a samo se čekalo da dobije priliku da u jednoj velikoj utakmici zablista.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la panda » 18 svi 2014, 01:16

"Planina se gleda odozdola, crkva izvana, a birtija iznutra."
panda
Admin
Admin

PostPostao/la CroCHEF » 18 svi 2014, 09:26

Image
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la ivan » 18 svi 2014, 09:32

Vratio Ribery Pepu uslugu :haha:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 18 svi 2014, 09:46

Moram se danas ispraviti i priznat da Hummels nije bio u zaleđu. Oni na ARD-u su krivo potegnuli liniju i čini se da je Javi dijelom noge bio ispred Hummelsa.

Lopta je naj. prošla crtu tako da je Borussija oštećena za gol.

Ono što me sad zanima je kakva su pravila kod simuliranja? Da li druga momčad aut. dobiva slobodni udarac kada protivnički igrač simulira ili bi se igra trebala nastaviti?

The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 18 svi 2014, 09:54

The Scarface napisao:Moram se danas ispraviti i priznat da Hummels nije bio u zaleđu. Oni na ARD-u su krivo potegnuli liniju i čini se da je Javi dijelom noge bio ispred Hummelsa.

Lopta je naj. prošla crtu tako da je Borussija oštećena za gol.

Ono što me sad zanima je kakva su pravila kod simuliranja? Da li druga momčad aut. dobiva slobodni udarac kada protivnički igrač simulira ili bi se igra trebala nastaviti?

Ma nek i nije zaleđe. Mislim ono sad su svi napali na taj gol i izvlače se na to. Kad se Bayern ošteti onda se magično nitko ne javi nikad da to komentira. Imali su nakon te situacije još 30 regularnih minuta i 30 produžetaka da pobjede i nisu, jel to sad kriv sudac? Iskreno ja sam prvi mislio da će nas razbit s obzirom na njihovu formu i našu + sve sranje koje se događalo oko kluba u zadnje vrijeme. A ono što sam vidio je da smo mi bili bolji i imali više posjeda, udaraca, čistih prilika itd. i mislim da je sasvim zaslužena pobjeda.

Što se tiče ovog drugog, nisam siguran. Ne mogu nać u pravilima od fife. Našo sam samo da ide žuti
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lennon » 18 svi 2014, 10:15

Ma koga boli ona stvar za zaleđe i gol?!! Bitan je trofej!

Jel koga bolio način na koji je CHelski osvojio LP 2012.? Jel to bila pravda? Nije, još su se svi naslađivali. Od tog trenutka više ne vjerujem u pravdu i ne želim bit pravedan, nek se mi ovako "ciganski" provlačimo.. Hebe mi se! :bravo:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 18 svi 2014, 10:19

Lennon napisao:Ma koga boli ona stvar za zaleđe i gol?!! Bitan je trofej!

Jel koga bolio način na koji je CHelski osvojio LP 2012.? Jel to bila pravda? Nije, još su se svi naslađivali. Od tog trenutka više ne vjerujem u pravdu i ne želim bit pravedan, nek se mi ovako "ciganski" provlačimo.. Hebe mi se! :bravo:

Ma mi smo jučer bili bolja momčad i zasluženo osvojili, o tome uopće nema govora.

Samo me zanima koje je pravilo kod simuliranja jer je to vrlo bitno za onu situaciju oko zaleđa i gola.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lennon » 18 svi 2014, 10:25

Ma znam, al opet mi se već bljuje oko toga jel pravedno il nepravedno.

Toliko je puta nepravda ovaj klub zadesila da nam se ovaki "golovi" još moraju vraćat sljedećih 20 godina.

Slika

I dok još to službena stranica Bundeslige na fejsu objavi.. :roll:
Mia San Mia! Mia San Kroatien!
Lennon
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la The Scarface » 18 svi 2014, 11:16

:a045:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 18 svi 2014, 11:58

Pa stvarno prejadno da tako nešto na službenoj facebook stranici bundeslige stave. Nas napadaju tu kao da smo mi sudili. Jebeno nevjerojatno. Ali navikli smo na to. Nek se grizu kolko hoće, kup je naš :) Arsenal osvoji jebeni fa cup nakon sto godina i odma hvalospjevi, počinje nova era arsenala. Bayern šta god da napravi svi seru po nama. Neka neka :navijac:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

Re: AW: (17/05/2014) Borussia Dortmund 0:2 FC Bayern München

PostPostao/la panda » 18 svi 2014, 12:37

Bundesliga (DFL) vam nema službenu stranicu na FBu, samo službeni twitter. Ona stranica na facebooku je "fan" stranica
panda
Admin
Admin

PostPostao/la ivan » 18 svi 2014, 12:42

panda napisao:Bundesliga (DFL) vam nema službenu stranicu na FBu, samo službeni twitter. Ona stranica na facebooku je "fan" stranica

Onda još i razumljivo. Vjerojatno bi najebali da onako nešto stave na službenoj stranici. Uostalom ukopali bi sami sebe jer suci su njihovi
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la panda » 18 svi 2014, 12:49

ivan napisao:Onda još i razumljivo. Vjerojatno bi najebali da onako nešto stave na službenoj stranici. Uostalom ukopali bi sami sebe jer suci su njihovi

Tehnički gledano ni to nije točno.

Sucima upravlja savez (DFB), a sa bundesligama upravlja ligaško društvo (DFL).

Zato i imaš razliku u imenima.

Prve dvije lige su - 1. i 2. Bundesliga (pod upravom DFLa), a treća liga zove se samo 3. (Dritte) liga (i pod upravom saveza - DFBa - je)
panda
Admin
Admin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: DFB Pokal