anton 1983 napisao:sch0ll7 napisao:Van Gaal je izjavio u intervjuju da je bila njegova zelja da ostane Ze ali uprava se nije tako odlucila.
Ne nije - nego je izjavio, da se mene PITALO on bi osto al ja sam došo prekasno - a da je osto Ze onda nema Robbena
sch0ll7 napisao:Zasto za Pranjica nisu htjeli doplatiti 1mil € vec je frajer sam platio to...sramota? ako je Van Gaal imao 35mil € na raspolaganje?...njemu su dali 10 mil € tako da pranjic + braafheid tacno izadje 10 mil € [i nisu htjeli ici preko 10 mil€ kad nisu htjeli doplatiti za Pranjica] i tek kasnije kad su vidjeli da navijaci jebu mater..onda su se kofol "odkupili" sa robbenom..
Za Pranjića to nisu htjeli platiti jer su znali da ga mogu dobit, to nije sramota, tu se Uliju klanjaš jer on je mahaer za te stvari - pa da je dao 9 miljona za Pranjića ja bi ga ubio!!!Gomeza i Tymoschuka je dovela uprava...pa Olica je dovela uprava...pa Baumjohanna je dovela uprava...pa Hamita prije par godina također uprava...pa Borowski isto uprava...i to su sve igraci besplatno dosli....da zafilaju mjesta u ekipi...koji vrhunski klub to radi da mi je znati...pa kad vidi da su to sranja od igraca onda se potrose da zadovolje navijace.
Svaki vrhunski klub to radi - Ti koda nikad nisi čuo za Real MadridJa niti nedemantiram da je njih dovela uprava, ali ja neshvačam da ti nerazumiješ da to niej izgovor. To samo glupi novinar utječe na tvoj mozak. Svaki novi trener naslijedi STARI kadar i taj Olić, Baumjohan Gomez, Tymo itd su pripadali STAROM kadru i LvG je moro nač načina da oni igraju u njegovom sustavu, a on je kreten napravio glupost - gura Bomemla koji je trulež te Gomeza razara u dupe kako se sa njim ponio!
Mah previse sam se iznerviro zbog ove utakmice...jebiga:)
Oprošteno ti je![]()
Moram priznat da mi se neda više pisati..
Da se ti postaviš na trepavice ti krivnju sa ovih rezultata sa ovog konja od LvG- a nemreš maknuti. KhR i Uli snose jedan dio krivice koji se ne odnosi na ove rezultate i na našu igru - oni su krivi za nešto sasvim drugo..
Vidim kako je maher...pusta Ballacka, Salihamidzica i ostale bez ikakve ostete...pravi je car
Da je Ze Roberto ostao on nebi uzeo Pranjica...jer i sa 4-4-2 diamond je on htio Pranjica tu gdje je sad Schweini i sa 4-3-3 bi igrao tu Pranjica da je dobar kao sto nije:)...znaci tu je igrao Ze Roberto...a Robben igra sasvim drugu poziciju. tako da tu nemozes govorit o nekoj vezi ze roberta i robbena.
Napisao sam RM to radi i Inter nekad radio...a ja vjerujem da niko na ovom forumu pa nijedan navijac Bayerna nebi volio da smo kao RM ali bojim se da smo blizu.
Upravu tu je greska da se nasa uprava petlja i dovodi neke bezveze igrace...nekad dovede i prave igrace ali samo zato da si kupi navijace...ali to kao sto vidimo je uvijek prekasno...
Ovako cu reci...
Nek bude Van Gaal kriv za ova 3 mjeseca...pa nek bude Klinsmann kriv za proslu sezonu...a ko je krivac za zadnjih 4-5 sezona?...Sigurno nisam ja!
Kazem vam ...da Ferguson preuzme Bayern i da vodi klub 10 godina...nece nista ostvariti sve dok mu Ulli bude kupovo igrace za koje on smatra da trebaju...
Ferguson moze sastavit bolju ekipu za njegovu taktiku sa igracima iz 2. BL koji ce nesto ustvarit...ULLI moze kupiti 10 svjetskih igraca pa nece nista osvojit jer ekipa se gradi ekipa se ne kupuje bezveze...to vidimo u Realu i prije u Interu.
Mozes imat 10 Riberyja u ekipi ali ako za njega niko ne trci onda nema nista od ekipe.
width="960"