TiLe napisao:Gerd Muller napisao:Bit ce jebena tekma između Srba i Brazila.Brazil mi se cini jaci no kad imas Bogdan Bogdanovica sve je moguce.Decko je izmislio kosarku za ovog naseg Šarkana i sto je najbitnije nikad me nije razocarao kad sam ga igrao na kladusi

Gerd Muller napisao:Ozbiljno ozbiljno Tile moj.Evo protiv Francuza u zadnjih 5 minuta zabije 10 koseva,zabija kad je potrebno,kad se lomi utakmica.A nas Saric protiv Francuza u 1/8 finala zabije 4 kosa

TiLe napisao:Gerd Muller napisao:Ozbiljno ozbiljno Tile moj.Evo protiv Francuza u zadnjih 5 minuta zabije 10 koseva,zabija kad je potrebno,kad se lomi utakmica.A nas Saric protiv Francuza u 1/8 finala zabije 4 kosa
Da ne gledaš malo pre površno na sve to?
I Šarić je sposoban trpat i asitirat i skakat...ali kad igra u uređenoj ekipi, a ne onoj kojoj se koncept igre svodi na improvizaciju.
Tomić je najbolji europski centar pa pod Repešom izgleda ko idiot.
Uostalom Šarić je mlađi od Bogdanovića i odigrao je tek jednu ozbiljnu sezonu seniorke košarke tako da su te priče da je ovaj izmislio košarku za njega jednostavno smiješne.
Bogdanović je odličan igrač, strašan šuter, ali samo šuter.
Šarićev "plafon" je puno viši.

) Znaci zadnje dve sezone. Pre njegovog povratka Jovanovic ga nije koristio... Jebem ti strucnjaka koji nije prepoznao takvog igraca! 
Gerd Muller napisao:Dobro,mozda sam malo pretjerao kad kazem izmislio kosarku ali za mene osobno puno puno bolji igrac.Upravo zbog toga sto je suter ga strasno respektiram,to je najbitniji element u kosarci.Kad ga krene moze bez jebemti utrpat svakome 30+.
Vidjet cemo sta ce biti sa Saricem,daj Boze da postane svjetska klasa ali cisto sumnjam.

Gerd Muller napisao:Dobro,mozda sam malo pretjerao kad kazem izmislio kosarku ali za mene osobno puno puno bolji igrac.Upravo zbog toga sto je suter ga strasno respektiram,to je najbitniji element u kosarci.Kad ga krene moze bez jebemti utrpat svakome 30+.
Vidjet cemo sta ce biti sa Saricem,daj Boze da postane svjetska klasa ali cisto sumnjam.

Gerd Muller napisao:Jebes statistiku,imao je i Podolski statistiku u Njemackoj repki pa da nikad nije bio igrac svjetske klase,barem za mene.Nista protiv Sarica,ali na osnovu onog sto sam ga gledao ne ulijeva mi povjerenje da ce bit igracina.Jebote frajera i dan-danas stari pobjedi u tricama

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 1 gost