(02/05/2015) Bayer 04 Leverkusen 2:0 FC Bayern München

Teme s utakmicama Bundeslige 2014./2015.

Re: (02/05/2015) Bayer 04 Leverkusen 2:0 FC Bayern München

PostPostao/la Miki » 02 svi 2015, 19:30

melodyne napisao:Kad smo ovako odigrali protiv Dortmunda sve si hvalio sad tako odigramo sa jos slabijim sastavom i izgubimo ti odma' laprdas :lol:

Daleko je ovo od igre kao protiv Dortmunda. :bravo:
Gvardiola i Enrike treba da podignu spomenik Leu Mesiju što je od njih napravio trenere. :bravo:
Miki
Don Quijote

Re: (02/05/2015) Bayer 04 Leverkusen -:- FC Bayern München

PostPostao/la vintage » 02 svi 2015, 19:31

ivan napisao:
vintage napisao:Ajde, nije se nitko ozlijedio...Ali opet promasujemo sigurne prilike...

Ispravak netočnog navoda. Gotze promašuje. Majke mi dođe mi da ga želim na klupi protiv Barce. Znam da je super igrač i da zna igrat, ali ovako lošu formu ne mogu skužit nikako

Sta se nije i Piza nasao sam ispred golmana (ako se ne varam)?
vintage
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la ivan » 02 svi 2015, 19:38

vintage napisao:Sta se nije i Piza nasao sam ispred golmana (ako se ne varam)?

Zar su ista očekivanja za oba? A i Piza je trebao habit, to stoji. Ali barem nije djelovao tako nonšalantno
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Smežurani Lulek » 04 svi 2015, 10:29

ivan napisao:
vintage napisao:Ajde, nije se nitko ozlijedio...Ali opet promasujemo sigurne prilike...

Ispravak netočnog navoda. Gotze promašuje. Majke mi dođe mi da ga želim na klupi protiv Barce. Znam da je super igrač i da zna igrat, ali ovako lošu formu ne mogu skužit nikako

Ni ja isto.Poslije svjetskog da igra ovako loše ili preko kurca...Ne kužim..Trebao bi biti najbolji vezni igrač i vođa,kad ono osrednje???
Nadam se da će lik barem približno pokazati igre iz dana BVB-a, kada je bio jedan od najboljih veznih igrača u Europi. :bravo:
"Kao mali sam imao neviđenu sreću da mi je otac imao tako veliku šaku da me se bojao udariti da me ne ubije"
Smežurani Lulek
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la luctl » 04 svi 2015, 11:47

Nisam gledao tekmu, no rezultat ionako nebitan. Nema ozljeda, rotacije urađene i igrači pripremljeni za utakmicu s Barcom. :bravo:

Po sažecima što sam vidio imali smo par odličnih prilika, šteta što se nisu okrunile golovima čisto radi samopouzdanja. ;)

Gotzea, koliko dosta ljudi kritiziralo treba ga podržati, sada najviše od svega. Solidan dio odrađuje u defanzivi, samo da se oslobodi u napadu i pokuša par puta, i da fali nema veze to je dobro, proradit će kad tad. :bravo:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la CroCHEF » 04 svi 2015, 18:04

jel ti to odradjujes izgubljenu okladu :lol: :lol:
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la luctl » 04 svi 2015, 19:16

Samo konstruktiva! :mrgreen:

Najgore se sekirat. :a045:
troll u <3
luctl
Troller

PostPostao/la effe__sa » 04 svi 2015, 19:36

Što se utakmice protiv Barce tiče i dalje sam prilično optimističan. Značajnu ulogu u svemu mogu odigrati Benatia i Boateng pozada, koji imaju brzinu a i znaju se postavljati, idealni su da zaustave njihove ofanzivce (treba naravno i podrške ostalih, ali njih dvojica mogu veliki posao uraditi). Treba se sjetiti sjajne partije Boatenga protiv Messija na SP, kako ga je samo u par napada sustigao i zaustavio u situacijama kada je ekipa bila visoko postavljena i kada je Boa bio faktički zadnji čovjek. Takav njegov nastup je potreban.
Potreban je raspoložen Thiago i Muller prema naprijed te svakako jako je bitno da u igri glavom budemo jaki kao protiv Porta u revanšu. Ako bi kao protiv Porta ponovili taj segment, mislim da bi sigurno došli do pozitivnog rezultata. I vezni redovi će voditi svakako veliku bitku...

Barca jeste dosta stabilna, ali pogotovo u igri glavom se Barca pozada može raniti. Tu su i dalje ranjivi. Isto tako oni nailaze na protivnika koji slično igra, pa im i to može biti zbunjuće. Isto tako moguće je da možemo nametnuti i malo više robusnosti i oštrine u sredini, pogotovo sa Schweinijem i Xabi Alonsom. Ali isto tako , nevažno ko bude igrao, možemo uspostaviti i kontrolu nad loptom.

Jedna od varijanti, ako bi Lewa igrao, bila bi svakako pokušati ostvari posjed oko sredine terena i na svojoj polovici, znači više držati tu loptu i pokušavat je prebaciti do Poljaka, koji je gore može zadržati i nešto napraviti ili eventualno spuštati prema Mulleru ili drugim igračima koji nalijeću iz drugog plana.

U fudbalu je svašta moguće, moguće je da stvari odu naopako (treba se sjetit prve utakmice protiv Porta i amaterskih grešaka i poklonjenih golova, koje kao takve u 20 godina gledanja Bayerna nismo vidjeli, bar najmanje 20) i može se desiti i to da nas nabiju, ali po meni bi to više bio rezultat loše postavke igre ili neke naše crne noći. A crnu noć kao u Portu teško da možemo imati, tako da očekujem pozitivan ishod.
Crnim prognozama zato nema mjesta, ali pojedine crne prognoze na forumu su ionako smiješne i ne shvatam ih baš ni zasnovanim na argumentima.
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

Prethodni

Vrati se na: Bundesliga 2014./2015.