FCB_general napisao:Zato se njegov uspjeh u startu gleda s 3 puta više pažnje i standarda.
Ovo je hrpa govana na kvadrat.
na njegov uspjeh se gleda s 3 puta više pažnje i standarda iz 3 razloga:
- došao je u švapski klub, zamjeniti švapskog trenera koji je "prisilno umirovljen" (barem ako je vjerovati mainstream medijima)
- baš taj prethodnik je prije svojeg odlaska napravio najveći uspjeh u povijesti kluba
- Jer Guardiola općenito polarizira. Taj njegov uspjeh u Barci, njegovo rivalstvo sa Murinjom itd. Još od kad je bio u Barci je čovjek polarizirao. Mišljenja ljudi oko Pepa još su se onda dijelila - oni kojima je dosadan taj "tiki-taka" nogomet i oni koji misle da je najbolji trener svih vremena. Zbog toga se i čekalo samo da Pep posrne pa da bi mu se to moglo nabit na glavu i reć da nije perfektan - iako to u startu nitko nije ni tvrdio.
TiLe napisao:Pa ladio je jaja jer mu je Kalle držao leđa nakon svakog faila.
Apsolutno nikakvu kritiku nisam čuo u ove dvije godine, ni od njega ni od Sammera.
Ponašaju se prema Pepu kao roditelji prema razmaženom derištu.
Iako Newtonovi zakoni imaju veze sa mehanikom, mogu se i komotno ovdje primjenit...
To every action there is always opposed an equal reaction: or the mutual actions of two bodies upon each other are always equal, and directed to contrary parts.
Ljudi koji previše i prejako kritiziraju Guardiolu = ljudi koji uopće ne kritiziraju Guardiolu.
fcb629 napisao:Znate sta primjecujem. Na presici nije rekao nista negativno. A bila je duga. A i opcenito se ne sjecam da je ikad ista negativno rekao javno o necemu u bayernu. Tu nesto ne stima. Pa ne moze biti da je sve bajno sjajno
Zašto ne ?
FCB_general napisao:Kako nema? Odakle onda tolika buka i euforija oko njega unazad svih godina?
Ma eto zbog ničega. Mediji su ga napumpali iz ničega. Onih 14 trofeja koje je osvojio u 4 godine kao prvi trener su ionak nevažni

FCB_general napisao:Zašto ga se cijelo vrijeme toliko brani?
Zato što ga se u 90% slučajeva napadalo bespotrebno i/ili previše.
FCB_general napisao:U 80% slučajeva što sam mogao vidjeti u diskusijama po internetu su bili njegovi fanovi ti koji su najglasniji branitelji bili. Ili ipak nisu?
A u 80% slučajeva koje sam ja vidio je lik dobio toliko kritika i uvreda da bi se čovjek zapitao dal' on trenira nogometni klub ili je napravio novi holokaust.
FCB_general napisao:Koliko ja znam, on je jedini trener oko kojeg se vode ratovi i diskusije godinama. Unazad skoro 20 godina takvo nešto nisam vidio ni čuo.
Hint - José Mário dos Santos Mourinho Félix
FCB_general napisao:Jedino nerealno je glorificiranje 6 trofeja i danas u 2015. godini od čega mu je 3 osvojio norveški sudac 2009. i lansirao ga tu gdje je.
Znači, sad je već počelo i osporavanje likovih uspjeha?
Zašto mi onda toliko slavimo Juppa ? Lika je ulovila puka sreća i ništ više...
FCB_general napisao:Samo kad se na tome kreiraju očekivanja u Bayernu, stvari postanu vrlo škakljive i to kad se u kontekst još stavi sezona 2012/2013.
Pročitaj prva tri razloga sa početka posta.
FCB_general napisao:Navijači su očekivali što su očekivali, dosad nisu dobili i to je to. Ostaje ova sezona za učiniti to(a možda i još koja ako produži ugovor).
Ja znam što sam očekivao. I za sad nije razočarao. Moglo je bolje, ali daleko je to od razočaranja.