Al da ne spamam bezveze, da se malo osvrnem na tekmu.
Kao prvo, opce tekmu nisam gledal, jer delam nocnu smjenu!
Uglavnom, znal sam da bumo spusili ovo i opce me strah kaj se bu dogodilo do kraja sezone, pa cak je i upitno da nemo osvojili bundes LJIGU!
E ak se to dogodi onda anceloti ima da se goni u tri pizde materine.
Iskreno receno, opce me ne boli ovaj poraz, cak sam i zadovoljan, jer bu ovak mozda doslo nekome iz guzice u glavu pa bumo poceli neke mlade igrace gurat, a ne kaj nam se ekipa sastoji od skupine dedeka koji nemreju 90 minut odigrat na maximumu.
Normalno, nakon krađe na bernabeu, nije se ni meni vise dalo ziveti, a kamoli onda gledati nogomet i jos bolje navijat za nekoga. Onda si morete misliti kak je igracima.tu se prelomilo. Tu se moral gubi, volja itd.
Ali jebes sve to!! Poanta svega i razlog zakaj sam se vrnul tu vama na forum opce je sljedeca...
Pocelo me biti strah jedne stvari, a nadam se da sam u krivu.. Strah me da cela bundes LJIGA, pocinje padati. Tonuti, trunuti.
Ak je jedan jebeni lajpzig drugi na tabeli, pa ak bu taj klub igral sljedecu sezonu Ligu pokvarenjaka, onda me u krajnju ruku strah jebote!
Nadam se da ja to krivo vidim, al mislim da liga pada opcenito... Valjda bumo vidli, vreme bu pokazalo...
width="960"