VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la Haris » 11 lis 2009, 22:03

Koji je vrag uopće Barzagliju? Kako je postao tako loš pa da Costa il' Šimunek igraju ispred njega... :roll:

Inače, Misimović 2 asistencije, Džeko pogodak. Vidjet ćemo šta će protiv Španije napravit, ali definitivno se čini da je Džeko malo vratio forme od prošle sezone, nakon što je katastrofalno krenuo u ovu.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 12 lis 2009, 09:21

Barzaglija valjda pere nostalgija za Italijom. Sad su mu prodali kompića Zaccarda i nema se sa kim družiti - morti mu trebaju dopeljati novog frenda pa će i on igrati bolje...

A kaj se tiće Džeke tak je on igrao i prošlu sezonu - slab početak , maestralni završetak - bojim se pomisliti na kaj bi Wolfsburg ličio ako im se ne daj Bože ozlijedi Miške....
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 26 lis 2009, 09:22

Ovo u Berlinu s mojeg je stajališta neuspjeh. Iako je Funkel to bolje posložio i organiziranost Herthe se vidjela i protiv HSV-a gdje su primili glupe golove, prvak bi trebao uzeti bodove na takvom gostovanju. Nisam gledao utakmicu pa ne znam kakva je bila, ali ipak ovako nešto se mora dobiti.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 26 lis 2009, 09:24

Murta napisao:Ovo u Berlinu s mojeg je stajališta neuspjeh. Iako je Funkel to bolje posložio i organiziranost Herthe se vidjela i protiv HSV-a gdje su primili glupe golove, prvak bi trebao uzeti bodove na takvom gostovanju. Nisam gledao utakmicu pa ne znam kakva je bila, ali ipak ovako nešto se mora dobiti.

Ja sam i očekivo da Wolfsburg to neće dobiti i to ne zbog Herthe nego zato što nekaj sad u Wolfsburgu ne štima, nemaju neku konstantu u igri. Grafite je otišo u Brazil da se PSIHIČKI odmori. Možda je sada klub pod većim pritiskom pa se sve gleda pod povečalom, a i sigurno je da su neki igrači ljubomorni zato što je određeni broj njih dobio bogatije ugovore a drugi nisu. Inače je Hertha bila bolja i remi je sigurno zaslužen, a da su pobjedili niko ne bi ništa reko po prikazanoj igri...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 02 stu 2009, 09:12

Wolfsburg si mora podhitno složit tu obranu - da li je sad rješenje kupi nekog ne znam - sad sam malo pogledo tablicu iz prošle godine i Wolfsburg sada ima 2 boda više i 1 gol primljen više - samo što su sada prvaci pa se pujaju. 19 golova u 11 kola za klub koji je ušo u LP nije dobro - Dobro su krenuli i sad "propali" - sad su već počeli sa sranjima da Veh treba dobit otkaz - neznam dal je to rješenje, sam ovak bezveze prokockat bodove...I sad još idu na gostovanje - brijem da su oni sada mentalno u banani al se nadam da će uspjet proč tu skupinu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 16 stu 2009, 16:04

Kako prenose neki talijanski mediji Milan ne odustaje od Dzeke, navodno su u posao spremni ukljuciti i Huntelaara! E sad, pitanje je koliko nude odstete, brijem da nije neka prevelika cifra posto se tu sada spominje nizozemac...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 17 stu 2009, 17:18

Ti mater!

Ein Wolf für Madrid? Beim VfL Wolfsburg wurde Marcel Schäfer deutscher Meister und Nationalspieler. Nun könnte der nächste Karriereschritt folgen. Die "Marca" spekuliert auf der Titelseite ihrer Dienstagsausgabe über ein Interesse von Real Madrid am Linksverteidiger.

Demnach lasse Real Schäfer derzeit beobachten, weil man im Sommer auf jeden Fall einen Linksverteidiger verpflichten wolle und man mit Marcelo und dessen Ersatz Royston Drenthe nur bedingt zufrieden sei.

Real Madrid bacili oko na Rafaela Schafera. Poznato je da im treba novi levi bek jer sa marcelom nisu zadovoljni, a dovest još jednog švabu u tim nije nimalo loš markentinški posao. Jest da je ovo najvjerojatnije kifla, al zašto ne - kad Milan nemre dovest Džeku, bar neka Real dofura Schafera...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 19 stu 2009, 08:45

Wolfsburg je navodno bacio oko na Howedesa. Već su ga htjeli dofurat na ljeto ali 10 milja kolko je Schalke tražio je Vukovima bilo previše. Sad kad su tu pare od LP i ako se kvalificiraju za 1/8 finale LP, para će sigurno biti i možda je još jedan veliki transfer pred nama. Makar 10 milja za njega se meni nekak čini previše - ah šta su skupi ti švabi...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 19 stu 2009, 09:21

I Serveta Cetina. Očito žele jednog stopera. Howedes bi bio dobar izbor, ali ne preko 10 milja. :? Santacroce iz Napolija je mlad i kvalitetan, mislim da bi on bio dobar izbor. Ili Kolodin iz Moskovskog Dinama. :mrgreen:
Zamjena Huntelaar + pare za Džeku, nije loša ideja, to može biti samo promidžba Njemačkog nogometa. Ipak je Klaas jedno ime, a i pare dobro dođu. Ali samo da se zna ja preferiram Gignaca ili Horaua(PSG). 8-) Ako uzmu Lovea treba ih tuć. :mrgreen: Nije ime, glup je ko qurac, totalno je izvan forme, a košta 20 milja. :roll:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Haris » 19 stu 2009, 18:27

Usput rečeno, Misimović je nešto ozbiljnije povrijedio koljeno saad za reprezentaciju i vjerujem da ta vijest nimalo neće obradovati ni igrače ni upravu kluba.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 09:07

ISUSA TI!!! ZATVOR!!! Wolf (kreten iz Nurnberga nije dobio niti karton nakon ovog starta di je sa nogom u glavu stepo DŽEKU)!!! Nemreš vjerovat!!!

http://www.youtube.com/watch?v=1wxZMiyxw78
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 stu 2009, 10:33

Ovaj Wolfsburg! :agresivan Stvarno su počeli biti mutavi, gube punkte tam di se to nesmije i niko ne zna kak. Slava je u glavi i rade se preglupe pogreške, obrana je u totalnoj banani i igra se "grlom u jagode", ali tak nema rezultata. Najgluplja stvar je kod njih kaj im sada Barzagli sjedi na klupi a oni misle na zimu svoje obrambene probleme riješiti sa kupovinom igrača. Na taj način neće rješit ništa jer nije problem u individualnoj kvaliteti već, pristupu ekipe utakmici, koja je ove godine doslovce - TOPLO - HLADNO! Pritisak je sada na njih prevelik i oni se neznaju sa time nositi, Veh nikako da posloži ekipu koja će recimo dobiti 3-4 tekme zaredom koje bi morali dobiti nek se dobivaju i gube tekme kak se poklopi bez ikakavog reda. Ovaj poraz od Nurnberga im fakat nije trebo i još su zgubili u 3. minuti nadoknade. taj 3. gol je sam dokaz kakav se nogomet u Wolfsburgu igra - oni hoće previše!!! Znači oni imaju korner i svi igrači su im u napadu i sad umjesto da uzmu taj bod oni premalo igrača ostave iza i Nurnberg im da gol iz kontre al na način da 3 Nurnbergova igrača idu na jednog - TO SE NE RADI, doma 1 bod nije propast svijeta, sam kaj oni to nemreju shvatit jer ih jebu mediji i oni padaju pod tim pristiskom. Samo da Veh ne dobije otkaz jer u drugom djelu sezone će to sigurno biti drugačije!

----------------Benaglio -

Riether--Ricardo Costa---Madlung----M. Schäfer

------------------ Josué -

----------Kahlenberg----Gentner

----------------- Misimovic

------------- Grafite------Dzeko
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 22 stu 2009, 21:46

a i to mi je drago da su popušili od Nürnberga.......

:D :D :D :D :D :D :D :D :D
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 13 pro 2009, 20:26

Wolfsburg opet podanfo, ovaj puta 1:3. Nekak je to ove sezone bilo previše za njih i to kaj su se sjabali u Lp ih je extra pogodilo. Nisam baš ziher da će Veh i dalje ostat trener. Nema tu ekipe više i sve baš izgleda koda je u raspadu. Veh tu snosi dosta krivice ali tu je i taj sindrom kad mali klub uzme BL - pritisak i novo nastala situacija ih pojede! Obrana je ove sezone švicarski sir i nevjerujem da se Wolfsburgovi problemi ovaj puta mogu sa noFcima riješiti! Kako dalje....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 23 pro 2009, 08:57

Novi sportski direktor Wolfsubrga je Dieter Hoeness, mlađi brat našeg Ulija i bivši manager Herthe.
Prva izjava:" Želim biti 2. u Njemačkoj, iza Bayerna". 8-)
Herhini navijači vele da je on odveo klub pred 2. ligu. Ja bi se složio s njima jer je ipak 10 godina bio manager Herthe i u to vrijeme je nakupio 33M € duga. :roll:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi