VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la anton 1983 » 23 pro 2009, 09:08

Jako čudan potez Wolfsburga, koda mu nisu gledali životopis. Brijem da je to zato kaj Wolfsburg oće u ofenzivu a taj DH zna trošit novce ako ništa drugo. Mogli su si ona komotno i Meiera iz Kolna uzet! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 30 pro 2009, 11:22

10.56 Uhr: Edin Dzeko und der AC Milan - eine Liebe, die anscheinend nie zu Ende geht. Nach Informationen des "Corriere dello Sport" fliegt noch heute ein Milan-Verantwortlicher nach Bosnien, um sich dort mit Dzekos Vater zu treffen. Dabei soll die Strategie ausgeklügelt werden, um den Sohnemann im Sommer nach Mailand zu holen. Laut der römischen Sporttageszeitung will der VfL rund 40 Millionen Euro für den Stürmer, Milan sei bereit, 25 zu zahlen. Die Rossoneri hoffen, dass Dzekos Wille, zu Milan kommen zu wollen, die finanziellen Differenzen beheben kann.

Popizditis nastupio na snagu! Prema Corriere delo ghnoju, neči četnik iz milana odletio je u Bosnu da pokuša pregovarat sa Džekom o njegovom eventualnom prelasku u milan, ali je problem kaj Wolfsburg oće 40 hahahaha a milan je spreman dat 25! jebo zbunjen ludog, pa ne u Bosnu ić, u Wolfsburg treba ić! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 30 pro 2009, 11:30

Brijem da bi ga Vukovi(Hoeness) prodali i za 30. S tim parama bi mogao dovest Kačara i još neke klupske želje poput Howedesa, onog Sanatacrocea(tak nekak-iz Napolija).
Znate onaj Otamendija kojeg su nama nudili za 14M, navodno je Wolfsurg zainteresiran za tog lika.
I sad otvorim transfermarkt i vidim dolje pod špekulacijama Dino Drpić. :lol:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 06 sij 2010, 12:26

Ein Wolf in die Türkei: VfL-Abwehrspieler Ricardo Costa, der schon zu Saisonbeginn so gut wie weg war, scheint endgültig das Weite zu suchen. Wie die türkische Nachrichtenagentur "DHA" am Dienstag berichtet, wechselt der Abwehrspieler zum türkischen Club Galatasaray.

Offenbar sind sich die Türken, die händeringend nach einem Innenverteidiger suchen, sowohl mit dem VfL als auch mit dem Spieler einig. "Es ist ein Angebot, das mir gefällt, weil Galatasaray ein Team ist, das um Titel spielt. Sie haben einen sehr guten Kader", wurde Costa am Montag beim portugiesischen Sender "Diario Digital" zitiert.

Ricardo Costa trebao bi preči u galatasary - ne spominje se visina odštete.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 07 sij 2010, 09:44

Navodno je propal transfer Coste u Galata, ali još ništa nije sigurno.
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Rafinhu traži Wolfsburg kao desnog beka!
9.00 Uhr: "Kommt Rafinha sofort?", fragt der "Kicker" in seiner Donnerstagsausgabe und bringt den Schalker Rechtsverteidiger mit dem VfL Wolfsburg in Verbindung. Gestern hatten wir ja berichtet, dass Rafinha bei Corinthians Sao Paulo im Gespräch sei, sein Berater dementierte gegenüber SPOX jedoch. Nun also Wolfsburg? "Wir werden vor Mitte der nächsten Woche keine Entscheidungen treffen", gibt sich VfL-Manager Dieter Hoeneß unverbindlich. Ein Dementi gibt es allerdings nicht...
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 09 sij 2010, 12:21

Wolfsburg bu sad u drugom djelu sezone probo igrat 4-4-2 u liniji. Baš me zanima kak će to uspjet provest u djelo.

Počeli su i malo čistit kadar, Gentner proč, najvjerojatnije i Costa proč al ima tu još viška. Wolfsburg ima jako veliki kadar sa jako velikim brojem neupotrebljivih igrača. Dosta toga još treba proč. Sad kad sam vidio da im je Stuttgart uspio hapiti Gentnera pitam se kakvo je stanje u toj svlačionici - ovo bi mogo biti znak da su "slabiji" igrači ljubomorni na zvijezde u klubu kojima se daju astronomske plače dok se njih šikanira. Sam da se zna da Gentner nije bio neki anonimac već standardan član prve postave....

A od ŠPEKulacija za Džeku već mi se bljuje. Najrađe bi da ode proč kolko se više o tome sere!!! :agresivan
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 14 sij 2010, 17:16

Sapunica Wolfsburga oko pojačanja u zadnjoj liniji se nastavlja.Dosad spomenutim Mirandi, Howedesu,Rafinhi, Kjaeru pridružio se i Rever iz Gremija.

http://www.finalsports.com.br/03/comando/headline.php?n_id=122308&u=0
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la anton 1983 » 17 sij 2010, 12:05

Jednostavno Džeko nemre sam, razara po kvartu i dokazuje svoju klasu, ali suigrači su u banani. Prije svega Grafite pa onda Miške. Ne probudi li se Grafite ubrzo Wolfsburg ove sezone neće uloviti europu. Samo ja ne znam kaj bi se trebalo dogoditi da Grafite napokon poćne udarati mrkvicu. Wolfsburg igra dobro ali nesigurno i u tom je najveći problem. Jučer oni nisu trebali zgubiti, ali zbog tog straha da ne naprave krivi potez događaju im se debilne greške. Nekak to sve izgleda kao da je Veh pred otkazom, samo nije mi jasTno kak je sad baš do toga došlo jer Wolfsburg je napravio sve kak treba i opet im ne ide....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 23 sij 2010, 14:00

Izgleda da bi Rafinha mogao zavrsiti u Wolfsburgu, kako prenose njemacki mediji Wolfsburg je spreman platiti 14 milja za brazilca... :shock:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 23 sij 2010, 14:29

Valjda nam poslastice ostavljaju za kraj! To bi bilo ĐUBRE od transfera. Al ja mislim da se Wolfsburg ne bi sa tim previše usrečio. Njima čak i treba ta pozicija, al opet nekak mi to više izgleda koda oće svima zamazat oči i malo hiti neke stvari pod tepih. Sa tim igračem sigurno neće poboljšat obranu a još non stop seru da im treba novi štoper.

Malo bi se i Wolfsburg mogo pročistit, imaju i oni preveč gnjiloće u ekipi na koju se bacaju pare...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Francky boy » 23 sij 2010, 17:55

anton 1983 napisao:Valjda nam poslastice ostavljaju za kraj! To bi bilo ĐUBRE od transfera. Al ja mislim da se Wolfsburg ne bi sa tim previše usrečio. Njima čak i treba ta pozicija, al opet nekak mi to više izgleda koda oće svima zamazat oči i malo hiti neke stvari pod tepih. Sa tim igračem sigurno neće poboljšat obranu a još non stop seru da im treba novi štoper.

Malo bi se i Wolfsburg mogo pročistit, imaju i oni preveč gnjiloće u ekipi na koju se bacaju pare...

Valjda bi pored Rafinhe doveli i štopera koji im je više nego potreban.ALi sačekajmo prvo da Veh sutra dobije otkaza pa će se stvari napokon popraviti.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la bavarac » 24 sij 2010, 10:04

Veh će dobit otkaz jedino ako ne dobiju Koelna danas kući....a ovi će igrat bez Podolskog i Novakovića...ak to ne dobiju treba im svima dat otkaz.....

btw nitko ne komentira novog menadžera u Wolfsburghu od ove godine.....Ditera Hoenessa.....
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 24 sij 2010, 12:22

bavarac napisao:Veh će dobit otkaz jedino ako ne dobiju Koelna danas kući....a ovi će igrat bez Podolskog i Novakovića...ak to ne dobiju treba im svima dat otkaz......

:lol:

Dal daj im pogledaj slijedeće kolo! :D

Ova BL je postala prebrutalna!!!!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 25 sij 2010, 10:16

Sada bi Veh trebao dobiti otkaz. Brijem da je samo pitanje vremena i to do kraja ovog tjedna, ako ne već i danas. Ko bu došo ne zna se, ali prvo ime koje se počelo spominjat je naravano Bernd Schuster. Wolfsburg si treba nać pravog trenera, nekog tipa Magath, Gaal, Hiddink ili Klopp, trenera sa vizijom koji bu osto duže vreme i dobro posložil taj klub jer Wolfsburg ima predobar kadar, veliki potencijal i puno para da se etablira u sami vrh bundeslige....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 25 sij 2010, 11:57

anton 1983 napisao:Sada bi Veh trebao dobiti otkaz. Brijem da je samo pitanje vremena i to do kraja ovog tjedna, ako ne već i danas. Ko bu došo ne zna se, ali prvo ime koje se počelo spominjat je naravano Bernd Schuster. Wolfsburg si treba nać pravog trenera, nekog tipa Magath, Gaal, Hiddink ili Klopp, trenera sa vizijom koji bu osto duže vreme i dobro posložil taj klub jer Wolfsburg ima predobar kadar, veliki potencijal i puno para da se etablira u sami vrh bundeslige....

:lol: :lol: :bravo:
Effenberg23
TORero

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi