Navijači i uprava se jednostavno MORAJU što prije otrijezniti od opijajuće ideje da je ova ekipa dovoljno dobra za ambicije! bila je 2014.
To je prvi korak novog Bayerna.
Drugi korak je: ajmo se mi najprije pozabavit s ovom sezonom. Dovesti trenera, koji će uz podršku nadređenih donositi teške ali nužne odluke. Jer bit će na ljeto transfera i odlazaka, ali ova sezona je tek 10ak utakmica stara - idemo je "spasiti". (glupo zvuči ali tu je to neđe)
Vjerujem da je uprava svjesna da se moramo pojačavati već ove zime. Nadam se da im neće biti izgovor kako se "zimi ne rade top transferi jer su svi igrači skuplji nego inače". Valjda nisu toliko bezobrazni. To bi bilo ARBEITSVERWEIGERUNGSGRÄNZLIG!
Treći korak.
Kojeg igrača već sad dovesti a da će nam odmah i u budućnosti biti pojačanje i prvotimac.
Goretzka?

ali treba li nam veznjaka? Sad možda ne, ali kada prodamo Vidala i Sanchesa onda DA.
Gnabrya vratit?

ne znam.
Alexis Sanchez?

DA! ali to je palo u vodu, zbog nerealne plaće.
Julian Draxler?
Goretzku dovesti, Thiago 10ka, Müller RAUS!

Moja zadnja nada je Robben da se vrati u formu i da se Thiago i James probude. lewa će ih zasigurno ispratiti. A ko zna koji će nas još igrač u pozitivnom smislu iznenadit do kraja sezone. Coman? sumnajm, ali nada umire zadnja