Ili pitaj Šimširpašić Savudina

The Scarface napisao:Leipzigu treba dignuti kapu kapu sto su unili malo zivosti u ovu trulu ligu, medunarodno gledano su s skromnim sredstvima napravili lijepu ekipicu koju ce nazalost BPL i mi opustosit.
Jasno mi je kad se hejtaju PSG, Chelsea, City itd... jer se razbacuju velikim parama, ali Leipzig nije ni izbliza takav iako bi bilo bolje da i BL dobije takav jedan klub jer ovaj Bayernov monopol postaje dosadan i Bayernovim navijacima.

vintage napisao:"Zašto je to kaj si ti rekao podobno kritici? Ovo je baš totalno suprotno i nadasve vrijedno pohvale! "
Anton se opet nesto zajebava....
Bas smo super igrali, za svaku pohvalu!

vintage napisao:Ponekad te dijagnoza zna ubiti prije nego bolest.

cruz napisao:S prolazom smo zadovolnji ali s igrom ne. Moramo se steigern, a bit će i toga nadam se.
anton 1983 napisao:cruz napisao:S prolazom smo zadovolnji ali s igrom ne. Moramo se steigern, a bit će i toga nadam se.
O mamu mu!![]()
Pa dobro jel mogu u sezoni postojati utakmice koje nisu pravi ogled naše igre, ali da bar u takvim utakmicama pokažemo EIER?
Mislim igrali smo po 18 puta protiv RBL u gostima! Nismo igrali protiv jebenog kolna koji ima dve punkte u gostima i nekog kluba čiji igrači ne znaju hodati!
Miki napisao:A čovjeka... Pišeš kao da smo igrali protiv Reala ili Barselone, u najmanju ruku. Igrali smo protiv tima koji nema NIJEDNOG igrača TOP klase i koji je, u najboljem slučaju, prosječan evropski tim i ništa više od toga.
anton 1983 napisao:Miki napisao:A čovjeka... Pišeš kao da smo igrali protiv Reala ili Barselone, u najmanju ruku. Igrali smo protiv tima koji nema NIJEDNOG igrača TOP klase i koji je, u najboljem slučaju, prosječan evropski tim i ništa više od toga.
Kakve to veze ima, ako je tim dovoljno jak da odigra sexualan nogomet? Kaj mi imamo igče TOP KLASE? I koji je to kurac igrač TOP KLASE?
A zaš spominješ Real il Barcelonu kao nešto s čim se mi možemo mjeriti?

anton 1983 napisao:cruz napisao:S prolazom smo zadovolnji ali s igrom ne. Moramo se steigern, a bit će i toga nadam se.
O mamu mu!![]()
Pa dobro jel mogu u sezoni postojati utakmice koje nisu pravi ogled naše igre, ali da bar u takvim utakmicama pokažemo EIER?
Mislim igrali smo po 18 puta protiv RBL u gostima! Nismo igrali protiv jebenog kolna koji ima dve punkte u gostima i nekog kluba čiji igrači ne znaju hodati!

Vrati se na: DFB Pokal 2017-18
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju