VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la anton 1983 » 25 sij 2010, 16:19

Effenberg23 napisao: :lol: :lol: :bravo:

Zakaj je to smiješno? :?

Eto ga:

Slika
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 25 sij 2010, 20:42

Wolfsburgu je, koliko god to smiješno zvučalo, uspjeh dođao prerano. Ta momčad jednostavno nije bila spremna. Potpuni nesrazmjer, jedan igrač iz prvih 11 zarađuje 300k € god., a drugi 2-3 milje. Sad ti slaži ekipu. A opet ne možeš cijeloj momčadi produžit ugovore, nije produžavanje samo povećavanje plaće, postoji i jednokratni iznos. A ako budeš loš? Nema se para i gotovo.
Njima kako anton kaže treba trener sustava,a ja baš ne vidim takvu opciju. Kloppo sigurno ne želi, Magath je od njih otišao. Sad imaju 4 opcije:
Pokušat dovest Huuba Stevensa, trenera s vizijom, ali i trenera koji se trebal rodit u Italiji, a ne Nizozemskoj prema svojem načinu igre. A svi znama da nije granitna obrana dovela Vukove do naslova.
Ili Matina Jola, drugog Nizozemca, iskusnog u Bundesligi, ja bi im preporučio njega. On zna što radi, sposoban je, ima dugoročnu viziju. Sličan je van Gaalu, ako se treba branit, igra se obrana, a ne napad, a ako treba napadat-zna se. Nije klasičan Nizozemac. :bravo:
Schuster? Jedno je Bayern i Real, a drugo Wolfsburg. :neee: Bojim se da je on već "zaboravio" kako se vodi mali klub iako je ne tako davno bio u Getafeu. Nije on loš trener, dapače, ali mislim da nije baš takav trener kontinuiteta kakvog Wolfsburg traži. :?
Četvrta opcija je kockat se s nekim mlađim trenerom. Klinsmann, Sammer, Babbel, Matthaus, Basler. :?: Od njih su mi jedni kvalitetniji Sammer i Basler. Ostale bolje da ne spominju.

Samo, pazite kaj vam kažem. Ako ne uspiju pregovori sa prvom opcijom i ako se bude čekalo par dana, jedan od kandidata bi mogao bit Favre. Za njega radi vrijeme. :neee: A, on bi mogao biti posljednji čavao u lijesu Wolfsburgovog pada. :neee:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 25 sij 2010, 21:11

Meni je također Favre pao na pamet kao jedna od opcija ali ga se ne ufam spomenuti.

Ne bih rekao da je Wolfsburg prerano osvojio naslov jer oni nisu veliki klub. To se recimo dogodilo BVB-u sa zadnjim naslovom. Da se razmemo problem je u tome kaj su očekivanja prevelika jer su ostali neki igrači koji su postale brutalne zvijezde. Čak je i Wolfsburg dobro poslovo ovo ljeto, iako je u nekim stvarima mogao malo bolje. Došlo je do zasićenja, možda ljubomore ili manjka motiva, možda su jednostavno izgorili, ali jebiga. Po meni je ovo više peh nego nekakva nestručnost jer stvarno neke tekme koje su SIGURNO trebali pobjediti nisu i previše im se PEHA dogodilo u LP iako su trebali ići dalje. Samo da su prošli LP sada bi stanje bilo jako puno drugačije.

Meni je ovog kluba žao zbog njegovog potencijala i kaj je on mogo značit za BL....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la katsche » 25 sij 2010, 21:38

očekivao sam ovaku sezonu za Wolfsburg.....
nemaju oni potencijala za dvije/tri/četiri dobre sezone u vrhu....ni da je Magath osta, ne bi im bilo bolje

a možda je to Magath znao...pa je na vrijeme kidnuo....
katsche
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la bavarac » 26 sij 2010, 13:48

evo jel vidite sad što je to kad ti jedno nepoznato ime u svijetu nogometa Wolfsburgh .... :sick: ...osvoji Bundesligu....jebote ušli su prvi put u ligu 1996....nešto slično je učinio Deportivo u Primeri...a sad su prosječna ekipa....uostalom kao i Wolfsburgh danas....

Schuster....slažem se sa Murtom....teško će on vodit neki malo nezvučniji klub....nakon Reala...Wolfsburgh.... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la Francky boy » 26 sij 2010, 19:54

bavarac napisao:evo jel vidite sad što je to kad ti jedno nepoznato ime u svijetu nogometa Wolfsburgh .... :sick: ...osvoji Bundesligu....jebote ušli su prvi put u ligu 1996....nešto slično je učinio Deportivo u Primeri...a sad su prosječna ekipa....uostalom kao i Wolfsburgh danas....

Schuster....slažem se sa Murtom....teško će on vodit neki malo nezvučniji klub....nakon Reala...Wolfsburgh.... :lol: :lol: :lol:

Nisu oni prosječna ekipa zato što im je kadar prosječan već zato što je Veh unazadio ekipu od priprema do atmosfere.
Francky boy
akademski građanin

PostPostao/la bavarac » 27 sij 2010, 16:52

Francky boy napisao:
bavarac napisao:evo jel vidite sad što je to kad ti jedno nepoznato ime u svijetu nogometa Wolfsburgh .... :sick: ...osvoji Bundesligu....jebote ušli su prvi put u ligu 1996....nešto slično je učinio Deportivo u Primeri...a sad su prosječna ekipa....uostalom kao i Wolfsburgh danas....

Nisu oni prosječna ekipa zato što im je kadar prosječan već zato što je Veh unazadio ekipu od priprema do atmosfere.

ma jasno je to meni kao dan... :bravo: ...ja malo to onako šegačim se sa vukovima....mislim ono bili prvaci..a ove sezone neće ni u ligu Uefe.... :lol: :lol: :lol:
bavarac
Vječiti optimist

PostPostao/la anton 1983 » 27 sij 2010, 18:13

Al meni to nije drago, ja njih oću u europi i to baš zbog novaca sa kojim raspolažu!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 sij 2010, 08:43

Izgleda da ništa od transfera Rafinhe u Wolfsburg. Sad kad vidim kolko se tu gluposti događa i drago mi je kaj ga Bayern ne kupuje. Em Schalke traži preveč para, Wolfsburg to ne želi platit, a Rafinha ima neke nebulozne ideje, oće plaču unaprijed. Ne znam ni ja točno kaj je posrijedi ali mi to miriši na preveliku muljažu...Aj ti sinko lepo u Seriju A pa dole muljaj kolko oćeš.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 28 sij 2010, 08:55

Ovo će mi obradovati Bavarca. Wolfsburg je dopelo Brazilskog štopera REVERA, za 5 miljona eura koji je potpiso ugovor do 2015 :lol: Ne znam kad bu zaigro za Vukove jer ima strganu ruku, ali pošto je Wolfsburg očajan šta se tiće obrane, zeli su ga - 38 golova primili, a znate kolko je sati kad samo HERTHA ima goru obranu od njih (39)! Al di baš takvog igrača i to još iz Brazila...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 29 sij 2010, 08:27

Wolfsburg u banani, nemaju novog trenera, stanje je kaotično. Cilj je borba za opstanak, sad kad pogledate raspored HSV, Bayern, Leverkusen, Schalke treba imati na umu da je PROPALILALELO pred vratima...

Nakon dolaska Revera, R.Costa napustio je klub i otišao u Lille...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Haris » 29 sij 2010, 22:31

Joooj šta Lenz uradi u 93-oj minuti i košta Wolfsburg potencijalna 3 (sretna) boda. :roll: Branio je čitavu utakmicu fenomenalno i onda slobodnjak Trochowskog koji je bio samo formalnost za obranit, on se osramoti totalno.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 30 sij 2010, 10:24

I ko je opet zabio za Wolfsburg? Džeko! 8) Pašteta odigrali 1:1 i to zato kaj je Lenz bio mutav i prime pacerski gol iz free kicka u 92 minuti...Ova tekma je smudila tak i onak na X.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Čeki Fabregnoj » 31 sij 2010, 00:36

Eeee moj Edine ... :cry:
Ne kuzim , kao da nije procitao cijeli ugovor i vidjeo 40M tesku klauzulu . Idiot jedan , ovako ce provesti 4 mjeseca u stagnaciji ako ne i vise :cry:
Čeki Fabregnoj

PostPostao/la anton 1983 » 31 sij 2010, 10:14

Neće bez brige, ide on na ljeto proč! ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi