Ipak sam na momačkoj i nema brige kad si na cugi. ŽIVJELI!

FCB_general napisao:Glavno da je Uli zadovoljan s kadrom, a sve je ostalo nebitno.
Ipak sam na momačkoj i nema brige kad si na cugi. ŽIVJELI!![]()
![]()
Pa ove smo trebali zatvorenih očiju da dobijemo. Ne može Bajern da vodi defanzivno orijentisan trener kao što je Niko.
ivan napisao:Želim napeto prvenstvo ali ne ako moram gledat ovakve partije Bayerna svaku drugu treću tekmu, to mi nije nešto zabavno.

anton 1983 napisao:
Ako već prvenstvo mora biti napeto, onda želim da bude na razini 2012 ili 2001! To znači mi sisnemo ili na knap osvojimo prvenstvo zbog kvalitete konkurencije, a ne naše truloće - primjetiti ćete da smo obje godine bili u finalu LP-a.
Ljudi misle da ljudi žele špannung na tablici. Ne to ljudi uopće ne žele tj. drugačije se to mora opisati.
anton 1983 napisao:Za primjer uzmite 2017 (čini mi se) kad je Monaco osvojio prvenstvo - nije poanta bila da se neko nađe ko će iznenaditi, kad drugi nije na razini ili mu se tako poklopi sezona, pa onda nestane... Ne ja / ljudi žele da u Bundesligi imamo Bayern koji vrijedi 850 mil E, drugi klub koji vrijedi 700 mil E, i treći koji vrijedi 600 mil E i da sve ostalo ide u rang tih vrijednosti.
anton 1983 napisao:Šta sad meni /BUNDESLIGI znači da ne daj Bože Hertha osvoji prvenstvoili recimo da BvB osvoji prvenstvo a Bayern i BvB ispadnu u 1/8 finalu LP-a...
Pa ne želim rivalstvo na razini Bayern - Werder tamo negdjje 2003-2008...

Miki napisao:FCB_general napisao:Glavno da je Uli zadovoljan s kadrom, a sve je ostalo nebitno.
![]()
Ma da, najlakše je udariti po Uliju, a to što Kovač nije trener za klub veličine Bajerna, to nikom ništa. Da, u stvari, Uli je kriv što ga je uopšte doveo. Da se na jačinu kadra pozivaš protiv Reala, Barse, Juventusa, pa i da razumijem, ali ti to pominješ protiv mrtve Herte... Isuse Bože.Pa ove smo trebali zatvorenih očiju da dobijemo. Ne može Bajern da vodi defanzivno orijentisan trener kao što je Niko.
Mi smo jedinu 100%-nu šansu imali u 67. minutu i to je sve. Ostalo je bilo prilično loše. Boateng je opet dokazao da je greška što nije prodat. Sve u svemu, bezveze.
Uli Hoeneß: "Renato Sanches is starting to find his feet at the club and I'm very happy for the boy. He is a new signing now, to all the smarties who said we have too few players"

Miki napisao:FCB_general napisao:Glavno da je Uli zadovoljan s kadrom, a sve je ostalo nebitno.
![]()
Ma da, najlakše je udariti po Uliju, a to što Kovač nije trener za klub veličine Bajerna, to nikom ništa. Da, u stvari, Uli je kriv što ga je uopšte doveo. Da se na jačinu kadra pozivaš protiv Reala, Barse, Juventusa, pa i da razumijem, ali ti to pominješ protiv mrtve Herte... Isuse Bože.Pa ove smo trebali zatvorenih očiju da dobijemo. Ne može Bajern da vodi defanzivno orijentisan trener kao što je Niko.
Mi smo jedinu 100%-nu šansu imali u 67. minutu i to je sve. Ostalo je bilo prilično loše. Boateng je opet dokazao da je greška što nije prodat. Sve u svemu, bezveze.

Vrati se na: Bundesliga 2018-19
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju