melodyne napisao:Ides u klinac... Sad smo ostali samo sa Kimmichom koji prirodno nije bek. Bar je Rafinha poceo da trenira. Tacno sam imao osecaj da ce nam Bernat faliti.

anton 1983 napisao:Pa to je normalno za BAyern. Mi kad god riskiramo nas posere. No da nije ovakva situacija, meni to uopće ne bi bio problem, već bi to vidio kao priliku - bacaj GnaBrya i kimmicha na wing bekove...

FCB_general napisao:Sjećate se Ulijeve priče o nogometnoj akademiji, njihovog 40-50 mil. € vrijednom Trainigscentrum i Fußballakademie?
Konzervatizam u Bayernu, a u navednome doslovno nema ničega. Gdje je Jonathan BATISTA Maier na lijevom beku ove sezone? Ne pitajte se sada tko je on.

ivan napisao:Spominje se mogućnost da se Coman vrati čak krajem idućeg mjeseca! To su super vijesti, nadajmo se da ima istine u tome.

Der FC Bayern schrieb via Twitter, dass Hummels „leicht angeschlagen“ sei. Kovac bestätigte nach der Partie, dass der Verteidiger Probleme mit den Adduktoren habe und fügt hinzu, dass die Verletzung ein „Versorgungsproblem vom Rücken“ sein könne. Wie lange Hummels ausfallen wird, ist noch unklar.
Auch bei Leon Goretzka konnte Kovac leichte Entwarnung geben: „Er hatte Schmerzen, aber nach dem, was die Ärzte sagen, wird es nicht allzu lange dauern. Er muss aber noch einmal untersucht worden.“

Vrati se na: Općenito o Bayernu
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju