Remont momčadi za sezonu 25/26

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Remont momčadi za sezonu 19/20

PostPostao/la ivan » 10 vel 2020, 11:30

Cruže pa upravo to i govorim da nam je "problem". Da igraju loše na tim pozicijama puno bi nam jasnije bilo što napraviti, zar ne? Ovako ajd budi pametan kupovat ili nastavit s njima. Ta dilema čeka Flicka i sada kako se Lucas vraća
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 10 vel 2020, 11:44

Mislim da kad imaš dobru bazu - a to je su Alaba, Davies i Pavard zasluženo fix u ovoj sezoni, da je to super stvar:
1. Lucas i Süle moraju doći do te razine i biti još bolji, oštriji i pouzdaniji.
2. S manje igrača pokrio si više pozicija. Davies mora biti još bolji ako ne želi izgubit mjesto od Lucasa i Alabe. Pavard i Alaba moraju bit još jebeniji ako ne žele da mu Süle ili Lucas upanu.

Tako da je treneru to super, još ako dobije super beka. Ima 6 konkurentnih igrača i klinca kao 7. Bayern ima dosta utakmica i ozljeđenih u svakom trenu, tako da svaki igrač dobije utakmica. Oni u najboljim formama dobiju atraktivnije tekme.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 vel 2020, 12:20

anton 1983 napisao:
Murta napisao:Slažem se s tvojim kadrom osim Boatenga, on nema tu šta raditi sljedeće sezone.

Tako nešto.

Razlog zašto sam to napisao tj. taj kadar je, što neočekujem brda i doline. Nekako se vatra ugasila pa se više s mozgom razmišlja.

Uglavnom nekako vlada mišljenje da će se dogoditi ovo ohne wenn und aber:

Obrana:

Davies, Alaba, Hernandez, Sule, JAKO PUNO TROŠENJA NOVACA, Mai, Pavard, TROŠENJE NOVACA

Vezni:

Thiago, Leon, Kimmich, Cuisance, JAKO PUNO TROŠENJE NOVACA, TROŠENJE NOVACA,

Ofenziva:

Ganabry, Coman, Muller, JAKO PUNO TROŠENJE NOVACA, TROŠENJE NOVACA

Napad

Lewa, Zirkzee

2 nova vezna jako tesko ako bude uopce dosao bit ce 1 i to ne za ogromnu lovu...jedino ak ti mislis na Havertza on je meni ofanziva ne centralni vezni.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 10 vel 2020, 12:32

Je li malo bedasto pričati o dolasku Havertza u Bayern?

Pazi, vrti se cifra od 130 milijuna plus bonusi... A ma da je 110 bez bonusa opet to nije Bayern-like. Zar ne?

Volio bi ga vidit u Bayernu, to se zna već odavno, ali sada mi to više nije realno zbog financijskih pretpostavki ni zbog: da, Müllera. Trener ga voli i postavlja, a kad uskoro stigne vijest "Bayern produžio s Müllerom do 2023." onda bi to s Havertzom moglo bit kompleksno.

Ni James ni Coutinho nisu mogli 100% zadovoljiti, kako zbog trenera i svojih nekonzistentnih formi, tako i evo zbog Müllera. I sad se pitam, ako produžimo s Müllerom, činimo li si uslugu ako oborimo naš rekord u odštetama - za direktnog konkurenta Mülleru.

Također se ovdje radi i o filozofiji, jer igranje s Havertzom je nešto sasvim drugo od igranja s Müllerom.
Ako ćemo ostavit Müllera, onda nam trebaju krila koja deru gaće, poput Robberya u oni vakat.
Ako ćemo ostavit Müllera, a spremni smo za lude odštete, onda je bolje gledat krilnog igrača s organizatorskim sposobnostima. Mislim, logika. Ok, ne možemo dobiti Sancha, Salaha, Bernarda Silvu i slične, ali želim reći - Müller (i Lewa) će biti još bolje iskorišten(i) ako imamo stvarno jaka krila.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 10 vel 2020, 13:43

Ali Muller igra statistički najbolju sezonu a nemamo uber mega špek krila!! :mrgreen:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 vel 2020, 14:26

ivan napisao:Ali Muller igra statistički najbolju sezonu a nemamo uber mega špek krila!! :mrgreen:

Yep i igramo najbolju trulu sezonu u povijesti Bayerna. Statisticki.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 vel 2020, 15:28

to i je ta ironija. ni sam ne znam kako ali očito ta zadnja godina ugovora kombinirana sa sklonošću/povjerenjem trenera rezultira da je opet mašina.
i to na desnom krilu često igra (zato i je zabio "samo" 5 golova al čak 12 pripremio, prije je to bilo malo drugačije - u karijeri zabio 236 golova a pripremio 183). po meni je müller najbolji kao druga špica koja je još češće u završnici. odatle moja teorija o jakim krilima
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 10 vel 2020, 16:49

cruz napisao:to i je ta ironija. ni sam ne znam kako ali očito ta zadnja godina ugovora kombinirana sa sklonošću/povjerenjem trenera rezultira da je opet mašina.
i to na desnom krilu često igra (zato i je zabio "samo" 5 golova al čak 12 pripremio, prije je to bilo malo drugačije - u karijeri zabio 236 golova a pripremio 183). po meni je müller najbolji kao druga špica koja je još češće u završnici. odatle moja teorija o jakim krilima

U principu u zadnje vrijeme igra desno jer su nam krila u banani al prije igrao odmah iza Lewe.

To sa Havertzom je smijesno jer mi nije jasno otkud ta cifra....to je u rangu koda ja dodjem u Hrvatskoj u birtz i velim da hocu 25 tisuca kn placu neto za konobarenje :lol:

Naravno mi znamo ponekad bit ludi i mozda bi stepli 100 milja za Havertza al tu nije glavni problem Muller kak vi mislite jer ipak je on na zalasku karijere a postoji i manja sansa da ga pukne pa proba nekam drugo otic vec to kaj smo zapeli za Sanea on je prvi pick i nimalo jeftin i drugo Kimmicha smo prebacili u vezu i sad opako trazimo odlicnog beka citaj skupljeg tako da po meni transfer na ljeto je deplasiran!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 10 vel 2020, 17:07

A s druge strane pogledajte statistiku Kimmicha kao veznog igraca usporedivsi ga s bekovskom pozicijom od prosle godine..
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 10 vel 2020, 19:43

anton 1983 napisao:A s druge strane pogledajte statistiku Kimmicha kao veznog igraca usporedivsi ga s bekovskom pozicijom od prosle godine..

Kak točno uspoređujem statistiku zadnjeg veznog i desnog beka? :D

Koliko god ova sezona bila trula, mi skidamo rekord za rekordom. Teško za povjerovat.

Što se tiče Kaija.. ne znam. Ja mislim da Bayern ne može ić putem Barce (primijetite kako nije više Real taj klub kojeg se proziva) i sličnih i tući preko 100 milja na jednog igrača svake godine. Nismo jednostavno u ligi iz koje se može svaku budalu skupo prodati.

Mi se moramo držati svoje dosadašnje filozofije pametne kupovine, mladih talenata i ciljane kupnje igrača za ključne pozicije koje je teško popunit. Jbg Sane je krilo kakvih nema puno (a trebamo brutalna krila), a Kai mislim da nam ne bi toliko unaprijedio igru u odnosu na npr. Leona ili Mullera na toj poziciji. To je moje skromno mišljenje barem...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 vel 2020, 08:26

anton 1983 napisao:A s druge strane pogledajte statistiku Kimmicha kao veznog igraca usporedivsi ga s bekovskom pozicijom od prosle godine..

Daj nam ti tu statistiku i formulu za usporedjivanje :mrgreen:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2020, 08:44

Pa neam je al velim paradox :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 11 vel 2020, 08:48

Ova sezona ima neke slicnosti sa 2013 sezonom. Zaboravimo sad na kvalitetu igraca, ali tad je Muller igro krilo do nekog vremena, citaj ozlijede Robbena. Kad se Robben vratio Muller je uso u sredinu jer se Kroos potrgo. Sad se vraca Coman pa je pitanje sto ce biti bolje za Bayern dugorocno negledajuci Mullerovu statistiku.

Dal igrat s dva prava krila i Mullerom u sredini, dal dalje nastaviti s krilnim Mullerom ili takoreci zrtvovat Mullera...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 11 vel 2020, 11:00

još jedan paradoks: kao trener bi si konto da ako imam Müllera na krilu, koji je slobodni duh i nije dribler poput Comana, da mi treba desni bek poput Kimmicha koji je napadački orijentiran (u zadnje 2 i pol sezone dao čak 43 asistencije).

Ali pošto je Kimmich prevrijedan u vezi, igramo sa štoperom na beku... a opet prvi u BL, rekordna skupina u CL itd.

Sezona puna paradoksa, rekorda, smjene trenera, teških ozljeda, špekulacija, prosječnih posudbi i transfera, promjena u upravi, razvoda, transfer saga, luđačkih odšteta, malog kadra, a ma nema čega nema - idealna za neki neočekivani uspjeh :mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 11 vel 2020, 11:12

cruz napisao:još jedan paradoks: kao trener bi si konto da ako imam Müllera na krilu, koji je slobodni duh i nije dribler poput Comana, da mi treba desni bek poput Kimmicha koji je napadački orijentiran (u zadnje 2 i pol sezone dao čak 43 asistencije).

Ali pošto je Kimmich prevrijedan u vezi, igramo sa štoperom na beku... a opet prvi u BL, rekordna skupina u CL itd.

Sezona puna paradoksa, rekorda, smjene trenera, teških ozljeda, špekulacija, prosječnih posudbi i transfera, promjena u upravi, razvoda, transfer saga, luđačkih odšteta, malog kadra, a ma nema čega nema - idealna za neki neočekivani uspjeh :mrgreen:

A kaj ti to govori sve?! Da zivot nema uvijek ista pravila takodjer da ne pobjedi uvijek bolji nit sevi najlijepsi :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi