Ozljede i zabrane igrača!

Sve vezano uz Bayern što nije obuhvaćeno forumima gore...

Re: Ozljede i zabrane igrača!

PostPostao/la ivan » 26 vel 2020, 17:11

A sunce ti jebem čim nas malo krene mora neki vrag :smajl006:
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 vel 2020, 17:16

melodyne napisao:Sinoc bas rekoh drugu da se on nikad ne povredjuje... Jebo me pas da me jebo. Sreca pa je Muller u formi tu je i mladi Guerrero Zirkzee. :kul:

Haha, jedva čekam da vidim tog "rasnog strijelca i napadača" Müllera na kojeg čekam 11 godina, a onih par utakmica što sam ga gledao u vrijeme Guardiole bio je šrot teški. :smile30:

Arp je totalna banana i promašaj u Bayernu, ne postoji. :D Zirkzee sada doslovno kao napadač ima sve otvoreno da igra i jedini mu je uvjet da ga trener - koristi. Koja veselica u Bayernu. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 26 vel 2020, 17:22

Još i Coman i tih navodnih 5 dana... s njim nikad ne znaš. Ajmo reć da ga neće bit ovaj ni idući vikend - to su 3 tekme? Baš me zanima tko će igrat. Mali zizo će stvarno morat

Ali fascinatno da taman kad nas malo krene i pomislio da bi moglo nešt bit ove sezone - ničim izazvan ozljedi nam se glavni igrač koji baš jebeno nikad nije izljeđen. Taj naš peh stvarno nema granica
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 26 vel 2020, 17:26

Nema zime, mali Jozo ce sve sredit. :bravo:
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la Red passion » 26 vel 2020, 17:31

Nakon Daviesa red je došao na Zirkzeea da ulazi u Startelf kad već 5 godina nemamo zamjenskog napadača.

Ili će Gnabry igrati napadača kao u Njemačkoj što igra s Wernerom.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Lahm » 26 vel 2020, 17:36

Eto jos jednog ispita za Flicka. :ugeek:
" tradicionalna " 9tka ili lazna "moderna"....
Jozo je spreman, cini mi se...
Oack ne jechn 8-)
Lahm
Jupp Heynckes

PostPostao/la melodyne » 26 vel 2020, 17:41

Coutinho je ocajan... Bice zeznuto davanje golova sledecih nekoliko meceva.

---------Zirkzee

Gnabry Goretzka Muller

@Generale, Muller jedino moze biti efikasan ako ima partnera u spicu. Inace od njega nema 'leba,
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 26 vel 2020, 18:07

Koje sranje krvi ti

:smajl006:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivan » 26 vel 2020, 18:28

melodyne napisao:Coutinho je ocajan... Bice zeznuto davanje golova sledecih nekoliko meceva.

---------Zirkzee

Gnabry Goretzka Muller

@Generale, Muller jedino moze biti efikasan ako ima partnera u spicu. Inace od njega nema 'leba,

Jako zajebano će bit. Mislim da eksperimenti s Gnabrijem ili Mullerom u napadu neće urodit plodom, a mislim da će za time posegnut Flick.

Uz ovakvu formaciju u napadu kakvu si naveo i činjenicu da je Perišić ozlijeđen, Coutinho katastrofa i Coman vječiti rizik od ozljede... Imamo li mi igrača za igrat uopće?? :D

Ja ga jebem ko je kadar sastavljo

Tješi me da samo dvije tekme moramo dobit do povratka Lewe - kup i uzvrat u LP. Tj uzvrat može i poraz s dva razlike :D
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 vel 2020, 18:32

FCB_general napisao:
melodyne napisao:Sinoc bas rekoh drugu da se on nikad ne povredjuje... Jebo me pas da me jebo. Sreca pa je Muller u formi tu je i mladi Guerrero Zirkzee. :kul:

Haha, jedva čekam da vidim tog "rasnog strijelca i napadača" Müllera na kojeg čekam 11 godina, a onih par utakmica što sam ga gledao u vrijeme Guardiole bio je šrot teški. :smile30:

Arp je totalna banana i promašaj u Bayernu, ne postoji. :D Zirkzee sada doslovno kao napadač ima sve otvoreno da igra i jedini mu je uvjet da ga trener - koristi. Koja veselica u Bayernu. :lol:

Daj decko izgorjet ces u toj svojoj non stop negativi!

Kaj onda nek se ozljedio pa lik non stop gura na 3 fronta a kog mi trebali imat zamjenu za njega koja je to trenutna spek klasicna spica?!

Ja bi gurnul malog nizozemca u cistu spicu nikako ne Mullera no ocekujem krpanje Mullerom ili cak Gnabryjem u spici i to bi moglo poremetit sustav koji igramo zato klinjo u vatru a ostalo sve po starom.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2020, 18:34

Ma tolko smo ovdje srali o ovoj situaciji da nas je stepla karma.

Eto ja cu se sad uvjeriti da li je istina ono sto sam tvrdio: Bayernu netreba zamjena za Lewu vec samo igraci koji mogu to odigrati.

Pa sad da vidimo!

A i najveca zadaca Flicka je da pokrene Coutinha i Tolissa jer bez njih dvojice u kakvoj takvoj formi ziher nemamo sirinu za vece dosege.

Ak mene pitate za sljedecih mjesec dana cemo se snac bez Lewe, ali posle toga bojim se da ne.
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la ivan » 26 vel 2020, 19:05

anton 1983 napisao:Ma tolko smo ovdje srali o ovoj situaciji da nas je stepla karma.

Eto ja cu se sad uvjeriti da li je istina ono sto sam tvrdio: Bayernu netreba zamjena za Lewu vec samo igraci koji mogu to odigrati.

Pa sad da vidimo!

A i najveca zadaca Flicka je da pokrene Coutinha i Tolissa jer bez njih dvojice u kakvoj takvoj formi ziher nemamo sirinu za vece dosege.

Ak mene pitate za sljedecih mjesec dana cemo se snac bez Lewe, ali posle toga bojim se da ne.

Sad sam gledao - propustio 10 tekmi zbog ozlijeda u zadnjih 6 godina tj od 1.1.2014.
Pa kak ćeš imat zamjenu za takvog...
ivan
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 26 vel 2020, 19:14

Normalno da nemas i bolje da se ozljedio sad kad nabili Chelsea i kad smo prvi doma nego da smo popusili i 4 u ligi kao sto nedugo bio slucaj....molim boga da klinca hiti u spicu a iza njega Muller,Gnabry i Leon to je pravi put!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 26 vel 2020, 19:14

ivan napisao:
Sad sam gledao - propustio 10 tekmi zbog ozlijeda u zadnjih 6 godina tj od 1.1.2014.
Pa kak ćeš imat zamjenu za takvog...

Pa nećeš! :lol:

doro napisao: no ocekujem krpanje Mullerom ili cak Gnabryjem u spici i to bi moglo poremetit sustav koji igramo zato klinjo u vatru a ostalo sve po starom.

Daj se prestani već jednom naopak spominati. Pa više nam se poremeti sustav kad Mullera iz centrale bacimo na krilo nego Mullera u špicu!

Mi se nećemo pošeremetiti jer nam xy igra u napadu, neg zato kaj u napadu NE IGRA LEWANDOVSKI!!!!!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 26 vel 2020, 19:56

Mislim da ćemo igrati vrlo konzervativno s Coutinhom lijevo, Goretzkom u sredini, a Zirkzee će dobit priliku s klupe. Nije to da Cou igra lijevo tak loše, imat će slobode i manje defenzivne odgovornosti nego s Kimićem i Thiagom. :idk:
Murta
Sekretar
Sekretar

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Općenito o Bayernu