Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

Arhivirane teme...

Hoće li Ribery ostati u Bayernu

1.) Ja bih htio da on ostane, ali nažalost neće
9
26%
2.) Ja ne bih htio da on ostane, ali mislim da ćemo mu uspjeti produžiti ugovor
3
9%
3.) Ribery će se odlučiti za Bayern
19
56%
4.) Želja da zaigra u realu kod Riberya je prevelika - on će otići
3
9%

Ukupno glasova : 34

Re: Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

PostPostao/la anton 1983 » 01 ožu 2010, 14:12

cruz napisao:DAJTE MU VIŠE NOVI UGOVOR

Pa dajemo mu Bog ga jeba, al neće cigan još potpisat! :D

Zajebajem se, ovo je jako delikatna situacija i to je normalna procedura kada se radi o takvom igraču. Ovo je jako delikatna situacija i treba pogoditi pravi tajming kaj se tiće ponude ugovora!
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 02 ožu 2010, 21:36

anton 1983 napisao:
cruz napisao:DAJTE MU VIŠE NOVI UGOVOR

Pa dajemo mu Bog ga jeba, al neće cigan još potpisat! :D

ko tebi išta govori :D

a znaN, treba uć u 1/4 finale, 'dignit' i BL i kup i uz to još dovesti par zvijezda bla bla bla

uffff :x

da je riječ o nekom drugo jebo bi mu majkicu, al eto.... ipak, to je ribery :roll:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la I_Love_Bayern » 03 ožu 2010, 15:25

Evo prica se da nam Juventus sprema ponudu Buffon + novac za Riberyja.... :neee:
>>>>>>>>>> PACK MA'S!!! <<<<<<<<<<

300 issues Euro WebCharts - the music charts for all over Europe http://www.e-wc.net
I_Love_Bayern
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 03 ožu 2010, 15:30

I_Love_Bayern napisao:Evo prica se da nam Juventus sprema ponudu Buffon + novac za Riberyja.... :neee:

Još neka dodaju Chielinija, Sissoka, Diega + 25 milja i onda ih lepo odbijemo! :D
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 03 ožu 2010, 19:38

anton 1983 napisao:
I_Love_Bayern napisao:Evo prica se da nam Juventus sprema ponudu Buffon + novac za Riberyja.... :neee:

Još neka dodaju Chielinija, Sissoka, Diega + 25 milja i onda ih lepo odbijemo! :D

jbte, chielini i sissoko samo nam trebaju, i možda još 10 mil.€ i bye bye ribery :mrgreen:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la anton 1983 » 03 ožu 2010, 20:13

Effenberg23 napisao:
jbte, chielini i sissoko samo nam trebaju, i možda još 10 mil.€ i bye bye ribery :mrgreen:

Kak ti ne žikiš, mi smo tolko močni da mi sebi ostavimo Ribery i kupimo ova dva konja! :D Ali Chiellini nam ne treba, bar nekao levi bek, a sam Bog nemre Badstubera maknut iz prvih 11.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Effenberg23 » 03 ožu 2010, 20:22

anton 1983 napisao:
Effenberg23 napisao:

Kak ti ne žikiš, mi smo tolko močni da mi sebi ostavimo Ribery i kupimo ova dva konja! :D Ali Chiellini nam ne treba, bar nekao levi bek, a sam Bog nemre Badstubera maknut iz prvih 11.

pa vratimo trubu na mjesto ljevog beka(ako ne valja u napadu dobar je u obrani - što jest jest)....a chielini stavit sa buytenom, joj kako bi volio ja takvog jednog talijana u našoj ekipi koji kad primiš loptu odmah ti ide u rebro i posle se kune da ništa nije uradio, vrti rukom i pokazuje da je išao na loptu :lol:
a ne znam da možemo zadržat riberya i dovest ove....ma nebih ja njih nikad uzimao sada ovako, kupovao, ali kad bi nam ponudili za riberya njih i pare, mislim da bih prihvatio...ustvari ne znam, sissoko neće igrat 100% jer tu je kapetan bommel, a chielini bi igrao ali za riberya, ne ne ne....ipak neću :mrgreen: trebaju više ponudit :mrgreen:
Effenberg23
TORero

PostPostao/la Speedy » 15 ožu 2010, 20:35

Kak me nervira vise ovaj Ribery! Ne kontam sto mu toliko dugo treba da kaze NE! :neee: Samo "zavlaci" one navijace koji se jos uvijek nadaju da ce ostati. Odluci se vise i steraj se u onaj smijesni Real i dao Bog da propo ko zeton u njemu! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la doro » 15 ožu 2010, 23:57

Speedy napisao:Kak me nervira vise ovaj Ribery! Ne kontam sto mu toliko dugo treba da kaze NE! :neee: Samo "zavlaci" one navijace koji se jos uvijek nadaju da ce ostati. Odluci se vise i steraj se u onaj smijesni Real i dao Bog da propo ko zeton u njemu! :neee:

Slažem se mene je on odavno običan žabar kaj se tiče čovjeka i karaktera.....to ti je zato tu mu ljepo pa nema muda reč da njegova skomplensirana podsvjest želi neki snobovski šminkeraj....kaj se mene tiče ja sam da ga sutra prodamo pod uvjetom da ojačamo odbranu kvalitetno :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la FCB m@niac » 16 ožu 2010, 00:03

ma Ribery se zaljubio u Robbena...nikam on neće otić....sad kad dođe u formu i kad njih dvojica počnu razarat, potpisat će on na 5 godina!
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la doro » 16 ožu 2010, 00:06

FCB m@niac napisao:ma Ribery se zaljubio u Robbena...nikam on neće otić....sad kad dođe u formu i kad njih dvojica počnu razarat, potpisat će on na 5 godina!

Al pazi tko se i voli kad prestane isto dolaze grdi trenuci..već sad mislim da je ljubomora jer mu čelstonka preuzel mjesto ;)
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la cruz » 17 ožu 2010, 23:57

FCB m@niac napisao:ma Ribery se zaljubio u Robbena...nikam on neće otić....sad kad dođe u formu i kad njih dvojica počnu razarat, potpisat će on na 5 godina!

slažem se

imam osjećaj da ćemo i zadržati ribery-a i dovesti još dvije zvijezde sličnog ranga poput riberya, robbena i lahma! ;)

ja sam već 80% uvjeren da će ostat u nas :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 18 ožu 2010, 16:34

Rummenigge izjavio da ce iskljucivo Bayern odluciti gdje ce govno francusko igrati sljedece sezone. Cak postoji opcija da ode na kraju sljedece sezone free sto se osobno nadam da nece. Prodati ga na kraju sezone onom tko ponudi najvise para i poceti sklapati momcad bez njega...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la FCB m@niac » 18 ožu 2010, 17:01

....ma iako ne vjerujem ovom 24h smile44, pisalo nekaj da Nerlinger pitao Riberya za novi ugovor, a ovaj ga hladno odbio...
teško je sad tu vidjet kaj se događa.....treba Ribery znat da ga ionako nitko ne želi ako nije u svojoj top formi...a kad dođe u top formu i kad se malo sve te kockice poslože i možda dopeljamo još koju zvjezdu...ili dođemo barem u finale LP....e već bi se moglo vidjet kak si on razmišlja...
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Speedy » 18 ožu 2010, 17:07

FCB m@niac napisao:....ma iako ne vjerujem ovom 24h smile44, pisalo nekaj da Nerlinger pitao Riberya za novi ugovor, a ovaj ga hladno odbio...

Nije ti to samo bilo u 24h vec i u njemackim medijima. Uglavnom, Ribery navodno trenutno ne zeli razgovarati o svojoj buducnosti i skoncentriran je iskljucivo na igre u Bayernu. Zato je Nerlinger i dobio odbijenicu od francuza...
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva