Postao/la anton 1983 » 11 svi 2010, 08:21
Iako postoji 2% šanse da Džeko ostane u Wolfsburgu, mi svi znamo da on ide ća, ali KUDA; e to je pitanje i odgovor. Ima puno kandidata koji bi ga mogli kupiti, oni kojima bi on trebo i oni koji ga moraju uzeti pod Muss ali im je preskup. Ja bum sad napisal neke klubiće, a vi morete reč svoje mišljenje. Kao što znate cifra je enormna, 40 miljona eura, samo kaj ja smatram da će Wolfsburg pristati ovog ljeta na koju kunu manje. Ako dođe neka ozbiljna ponuda od kluba za kojeg će Džeko biti zainteresiran, mislim da će mu Wolfsburg ispuniti želju i pustiti ga pa za čak i 30-35 miljona eura.
Bayern - ja osobno vam kažem da NE i nema šanse da se njega dovodi. Da sad tu nije Gomez i da nam bar malo treba napadač o dovođenju Džeke nebi dvio i bio bi ziher da bi se mi skoncentrirali da ga hapimo!
Inter - Ne vjerujem da njima treba napadač i da je Mourinho, onako arogantan, uopće čuo za Džeku!
Milan - e on je jedan od onih pod MUSS, ali brate mili para ni otkuda. Kada bi ja znao da milan nekako more skrpat bar 30 milja ja bi bio ziher da će Džeko otići tamo, ali ovak, znam samo da postoji želja kod milana i kod Džeke , ali fale sredstva...
Juve - ništa manje im on treba nego Milanu. Oni bi čak i trebali imati para jer navodno će imat 40 milja za pojačanja s tim da imaju bolji roster od milana kada je u pitanju trampa...Kod Juvea će biti problem jedino moguća konkurencija ako se upuste u bitku za Dijamanta...
Barca – ne vjerujem, nakon Ibre tam valjda jako dugo neće biti dopeljana takva ŠPICA, a ako bude bit će to neki ŠPANJOLAC.
Real – nezaobilazna stanica kada su u pitanju ŠPEK igrači i ŠPEKulacije. Šansa postoji samo ako se riješe Higuaina ili Benzeme. Da će Džeko u Real jako su male šanse dok se ima 100 milja da se dopelja, Toress, Rooney ili Villa….Ko zna kada je Real u pitanju, zašto ga se ne bi dovelo kao zamjenu za nekog, ipak je to Real….
I sada dolaze Englezi:
Chelsea: kod njih ne vidim neku potrebu za napadačem, bar ne sada. Anelka i Drogba razaraju po kvartu, ali stišću ih godine i CA bi možda sebi rađe dopeljo Pata. Oni ako ništa druga bar imaju para za njega…
MUTD: E to već da. Odluče li se oni na dovođenje napadača Džeko bi lagano mogao postati opcija. Još se možda nekako i dogovore sa Wolfsburgom pa u trampu uključe i Berbatowa!
Arsenal: Kolko god želja bila velika kod njih ipak pare su glavni problem. Sa onolko klinaca i potencijalnih „trampa“ igrača, možda se i nekako uspiju dogovoriti. No naravno glavni „problem“ kod ovog transfera bio bi Wenger a možda i taktika „4-5-1“…8PERSIE).
Liverpool – Pare!!! Ako se Pool proda ili ako možda Toress napusti klub, Pool bi se onda mogao upustiti u tu avanturu…Bez neke financijske injekcije ne vjerujem da bi Pool uopće mogao dovesti Džeku!
Man City – samo je pitanje dal oće dopeljat JOŠ JEDNOG napadača, drugo ništa ne predstavlja problem….
Tottenham – sada možda idu u LP treba im pojačanja. Imaju pol kile napadača ali nemaju takvu klasu. Odluče li odriješiti kasu i dovesti napadača koji može poboljšati kvalitetu kluba Džeko je najbolje kaj se može dovesti, kada su oni u pitanju!
Eto, to su moji kandidati, ali mislim i vaši. Stavit ću dvije opcije di ga vi vidite…Komentari su poželjni!
I da na kraju ću stavit opciju ostanak u Wolfsburgu!
KVDM!!!!