Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

Arhivirane teme...

Hoće li Ribery ostati u Bayernu

1.) Ja bih htio da on ostane, ali nažalost neće
9
26%
2.) Ja ne bih htio da on ostane, ali mislim da ćemo mu uspjeti produžiti ugovor
3
9%
3.) Ribery će se odlučiti za Bayern
19
56%
4.) Želja da zaigra u realu kod Riberya je prevelika - on će otići
3
9%

Ukupno glasova : 34

Re: Franck Ribery - OSTANAK ili ODLAZAK

PostPostao/la doro » 07 svi 2010, 19:01

Anton drka na njega pa stavlja vodu na svoj mlin kak god mu paše...bez njega nema lp a kad je u lp odigrao za kurac i cijelu sezonu sere i serucka bezvezeze te točka na i kaj kara neku klinku i još plača za to :o + teška glupost u polufinalu(crveni karton) kak se kaže ima boga srao po klubu i finala nebu vidio to mu je kazna jer su svi bili uz njega i kad nije trebalo a on se ponaša ko primadonica...njegov najveći problem je kompleks manje vrijednosti ;)
@antun
Inaće mi smo osvojil bl bez njega,finale kupa i lp također...najzaslužniji igrači za to su(BUTT,BUYTEN 1dio sezone)SCHWEINI,BOMMEL(2 dio sezone)MULLER i najviše dakako ROBBEN i OLINJO...također bi spomenuo u ključnim trenucima odličnu igru Turčina i Pranje dok nije bilo Robbena i Gujde s čim su si kupili ostanak klubu najvjerojatnije :bravo: riberya nema tu nigdje....on treba molit boga da uđe u formu otići u upravu ispričat se kao i navijačima te potpisat ugovor...btw da je ribery otišao na početku sezone što je bila moja želja a podsječam mogli smo(80milja dobit :shock: ) ne da bi došao samo Robben nego i još 1 špek igrač i mi bi bili još jači i opasniji nego sad :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la LukaIng » 08 svi 2010, 11:59

po meni bi bilo dobro da Ribery ostane,ali ne znam zašto njega svi hvale;je on dobar ali kad god treba nesto konkretno onda ćorak,za razliku od Olića kojeg podcjenjuju jer ni sam ne znam što ako ne ništa bar golove zabija a po meni je to najvažnije.govorim opet Ribery je dobar igrač ali nije svetinja da sad ako on ode FCB neće moći igrati nogomet xD.
PS.Bayernu treba Puyol xD :bravo:

EDIT : piši normalnom bojom.
LukaIng
Član
Član

PostPostao/la The Scarface » 09 svi 2010, 12:17

KHR sad u Dopa izjavio da je prilično siguran da će Ribery produžiti ugovor. 8-)
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 09 svi 2010, 12:48

The Scarface napisao:KHR sad u Dopa izjavio da je prilično siguran da će Ribery produžiti ugovor. 8-)

Jel? Je li rekao kada bi se to trebalo dogoditi ili je samo ovako rekao da će biti, a da ne zna kada :?:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la LukaIng » 09 svi 2010, 19:43

normalno da će produžiti sad kad se posrao sa onim maloljetnicama i s crvenim kartonom xD
LukaIng
Član
Član

PostPostao/la CroCHEF » 09 svi 2010, 20:06

ma danas je svatio da mora ostat
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 10 svi 2010, 09:19

Effenberg23 napisao:odavno i ti nisi izvalio neku glupost, bilo je i vrijeme :lol: moj antone sad želiš reći da je on neka vrsta spasitelja za bayern....da on nije došao, došao bi neko drugi...jer je bayern bio u šopingu za zvijezdom...bayern i njemački nogomet je bio u takvom razdoblju da se nisu kupovale zvijezde, stagniranje je bilo itd.itd.tako da se i nije ništa više moglo očekivati, a ja nikada nisam izgubio nadu da će se bayern i njemački nogomet vratit i da će bayern jednom osvojiti LP, jer kad tad se stvari poslože na svoje mjesto...tako veliki klub ne ovisi o jednom čovjeku o jednom igraču, ne antone ne ;)

Dođao bi neko drugi! Hmmm. ja tak nemrem razmišljat jer taj neko drugi nije došo te nemogu sa odgovornošću tvrditi da bi došo igrač koji je u protekle dvije godine (bez ove zadnje) bio u samom rangu sa Messijem, Ronaldom i kakom. Nevjerujem da bi došo igrač za kojeg bi mi dobili 80 miljona eura. ;) Jedina 2 igrača koja su onda bila aktualna za Bayerna a da su bili neki malo viši rang su Sneijder, kojeg bi jako teško preoteli realu te Robben koji je onda bio "smeće" te je košto 35 miljona eura. Naš klub niti ne ovisi o jednom igraču niti sam ja to reko, ali je činjenica da je Ribery "razlog" zašto je Bayern sada tu di je jer je on bio taj novi početak... ;)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 10 svi 2010, 09:35

doro napisao:Anton drka na njega pa stavlja vodu na svoj mlin kak god mu paše...bez njega nema lp a kad je u lp odigrao za kurac i cijelu sezonu sere i serucka bezvezeze te točka na i kaj kara neku klinku i još plača za to :o + teška glupost u polufinalu(crveni karton) kak se kaže ima boga srao po klubu i finala nebu vidio to mu je kazna jer su svi bili uz njega i kad nije trebalo a on se ponaša ko primadonica...njegov najveći problem je kompleks manje vrijednosti ;)
@antun
Inaće mi smo osvojil bl bez njega,finale kupa i lp također...najzaslužniji igrači za to su(BUTT,BUYTEN 1dio sezone)SCHWEINI,BOMMEL(2 dio sezone)MULLER i najviše dakako ROBBEN i OLINJO...također bi spomenuo u ključnim trenucima odličnu igru Turčina i Pranje dok nije bilo Robbena i Gujde s čim su si kupili ostanak klubu najvjerojatnije :bravo: riberya nema tu nigdje....on treba molit boga da uđe u formu otići u upravu ispričat se kao i navijačima te potpisat ugovor...btw da je ribery otišao na početku sezone što je bila moja želja a podsječam mogli smo(80milja dobit :shock: ) ne da bi došao samo Robben nego i još 1 špek igrač i mi bi bili još jači i opasniji nego sad :bravo:

Da ja na njega drkam i smatram da je to opravdano. Jednostavno obožavam tog igrača i nemogu vjerovati da mi neko može predbacivati to da ja želim da taj igrač u Bayernu ostane. Jako brzo se zaboravljaju neke stvari. Ljudi zaboravljaju da mi nismo milan i MUTD. Zašto sam to reko, oni su bili u mogučnosti da produže sa kakom i Ronaldom te ga kasnije prodaju u Real dok je to Bayernu puno teže, bolje rečeno nemoguće učiniti ako želimo ostati bayern jer 10+ miljona eura po sezoni mi jednom igraču NEBI SMJELI DAT.

Ovu sezonu on nije odigro ništa posebno, dugo ga se čekalo ali je ozlijeda učinila svoje. ja sam mislio da se bez njega daleko uLP nemre dogurati, ali me demantirao LvG jer imamo momčad di su SVI igrači važni. Ribery kad se vrati došao je u momčad koja je već bila posložena te je povratak bio utoliko teži. No nesmijemo zaboraviti da je i on dao gol protiv MUTD-a, asistiro Robbenu u MUTD i da je na njemu zarađen crveni karton protiv MUTD-a. A Lyon, pa kaj je to klub?

Imam osječaj da ću ga još trebat braniti, ali bar meni to nije bed ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 10 svi 2010, 09:40

kad ide na onaj sud? ovaj tjedan?
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 10 svi 2010, 11:48

čitao sam na tz-online da je Ribery povjerio prijateljima da će ostati, a da će službeno reći nakon finala LP..

:bravo:

hajvan Ribery, koliko je bio naložen, samo što nije na slavlju pred svim navijačima reko da će produžit ugovor, ali mu Hoeness nije dao :lol:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 svi 2010, 13:54

Pitanje je vremena! Još malo pa ćemo svi drkati na produženje njegovog ugovora! zvuči nevjerovatno, jel tak?!?!?!?!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 10 svi 2010, 14:07

ja inače drkam na drugo nešto al eto :lol:

je je, nevjerojatno, kad malo sagledaš tendenciju njegovog raspoloženja vezano za Bayern onda vidiš koliko se tu toga promjenilo jbt...
od neslaganja sa van Gaalom, preko pustih ozljeda, wahibe, real madrida, pa sve do uspona Bayerna, pa do potpore cijelog kluba u njegovim problemima, pa evo sve do slavlja (gdje je bio među najsretnijima...)

neka, baš mi je drago! :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la The Scarface » 10 svi 2010, 14:07

To su budale sa sport1-a prve javile.

http://www.sport1.de/de/fussball/fussba ... 35344.html

Sumnjam da je istina, ali gdje ima dima...
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la LukaIng » 10 svi 2010, 15:32

hahahahha sport1 je dobar jedino gledati navečer kad su sex clipovi hahahahahah
LukaIng
Član
Član

PostPostao/la The Scarface » 10 svi 2010, 15:33

LukaIng napisao:hahahahha sport1 je dobar jedino gledati navečer kad su sex clipovi hahahahahah

I DOPA kad je neko od Bayernovih čunki gost.
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva