Kada pobjeđuješ sa stilom, onda to sve izgleda odlično! Još jedna utakmica bez primljenog gola i to me izrazito veseli jer ne primiti značiti razarati isto koliko i zabijati kao što mi to i radimo sve ovo vrijeme.
Laimer igrač utakmice. Treba ga jednostavno isprobati za napadača, imam osjećaj da bi se čovjek snašao na toj poziciji, hahah.
Kane opet briljirao, Díaz opet pogodio iako je imao svoje standardne promašaje, ali ovaj ga sprema za razliku od jednog drugog Bayernovog igrača svojevremeno...
Pavlović mi je izgledao jako dobar večeras, sviđa mi se njegov nastup i žao mi je što na samom početku utakmice nije onaj udarac s 25 metara ušao u gol Bruggea jer bi nakon Karlovog uvodnog bio ajme i ujedno 3 atraktivna gola na večerašnjoj utakmici.
Karl se večeras pokazao i jako mi je žao što nije spremio onu drugu veliku priliku i tako završio utakmicu s 2 gola. Rastrčan je bio, nudio se, trudio se i prije svega bio je opušten večeras i imao samopouzdanja.
Njegov ponos sve govori na samom označavanju kraja 1. poluvremena i juriš u svlačionicu.

Definitivno treba dobivati prilike od 1. minute poput Heidenheima, St. Paulija, Werdera, HSV-a, Union Berlina....
Bischof potpuno neupotrebljiv na lijevom beku, promašena izmjena i 25 minuta za ništa.
S Jacksonom je jasno kako to neće funkcionirati i kako smo previše novaca dali za njega. Nama treba ozbiljan napadač kada Kane već igra i 10-tku, no prvo ostaje vidjeti kako će naredna godina s Jamalom na terenu izgledati, samim time 2 sadašnja igrača gube poziciju i šansu za igrati.