Postao/la Red passion » 04 stu 2025, 23:14
Kakve 2 utakmice majko mila. Jedna u 1. poluvremenu, jedna u 2. poluvremenu. 2 suprotna lica Bayerna i opet odlična.
Díazu ne zamjeram toliko crveni ma koliko god da je okrenuo s njim utakmicu koliko ovoj pederčini od suca iz Italije koji kontra Bayerna udaraju. Večeras je nakon tog isključenja prije 10-ak minuta pokušao još uništiti utakmicu kada je nama vadio kartone, a Laimeru kidali noge umjesto da je izvukao za istu stvar s leđa crveni. Govno odvratno jebo mu pas mater.
Ja sam presretan što smo još jednu golemu pobjedu ostvarili i kroz 1. poluvrijeme ispitali svoju trenutnu snagu protiv PSG-a. Uživajmo u velikoj pobjedi koju su ostvarili i rezultatu koji smo OBRANILI.
Još ostaje s Arsenalom vidjeti kako ćemo to odigrati tu jaču utakmicu jer su oni meni čitavu ovu sezonu ispred PSG-a u formi i svemu, naročito jer i oni igraju nikad jaču obranu zadnjih 20 godina.
No za mene jedini pravi ispit i barijera je Real Madrid i nitko više. Samo oni i nitko više. Nema tog kluba, forme u ovom trenutku koliko taj klub od 2013./2014. preko 2016./2017. i 2017./2018. do onog okršaja iz 2022./2023. Sve se može, ali oni ne mogu.
To je naš glavni cilj. Ni sama titula LP nije nego da se ovome stane na kraj i krene pobjeđivati taj klub koji nam je toliko sranja prije VAR-a napravio 1-2 stepenice prije finala i k tome još nas udarao koliko god bezveze bili. Moje misli su tijekom 1. poluvremena bile samo na njima i ničemu više kada sam gledao što smo usred Pariza napravili klubu koji je ono u finalu napravio Interu.