cruz napisao:anton 1983 napisao:to ti je još uvijek razina birtije. Dat djeci da hala dok se razaara po kvartu, a s druge strane srat kada ti Mike-ovi ulaze s klupe dok gubiš 3:1 od Arsenal MFersa su dvije totlano različite stvari. One by one...
Bayern ako mene pitaš brutalno pretjeruje s klincima.
Sad je malo vrijeme za debljinu, ŠPEK i mUUUast!
Kako smo u par mjeseci došli sa "Kompany ne daje priliku mladima"
do "kako će Musiala igrat pored Karla"
Kako se krenulo, uskoro će tražit da imamo bar 6 teenagera u kadru...
____
Slažem se da je super proizvoditi svake godine jednog igrača za kadar/prvi sastav.
Ne slažem se pak da se moramo totalno fokusirat na mladost.
Ja sam za BALANS. Kad imamo balansiran pristup - tada smo najbolji bili i bit ćemo.
Super je što su Karl, Kiala i ostali super talenti, ali još mi je bolje da povremeno dovedemo top zvijezdu poput Kane-a za 100 mil i obara sve žive i mrtve rekorde.
ili Diaza, Olisea, gratis Taha itd.

Sada ne valja kada klub doista ide u tom smjeru da dovodimo klince I doista ih trener kristina, naročito u Bundesligi koja je prilično razvojna i nema konzistentnost u zadržavanju vise od 3 sezone igrače(razvojni centar kao klub zadnjih 7-8 godina, Eintrachtove prodaje za gomilu novaca svoje najjače (mlade) igrače koje su prepoznali i dr.).
Kane i Díaz su super, Mané je bio golemi promašaj(ali zato jeftini). Bischof još ne igra u vezi da ga se diže kao igrača u potpunosti, Jamal i Karl s druge strane svakako se dižu l, ranije Davies. Čak i Stanišić non-stop igra sada kada je zdrav što je isto veliki plus i nema onda one kako ne daje šansu.
Meni prolazi sada kako u klubu nakon PSG-a prošle sezone s klincima i mi želimo tim putem krenuti jer se vidjelo da veliki talenti s par iskusnjara koje su već 10-15 godina u akciji mogu donijeti velike stvari.
No, za realizirati to sve ostaje vidjeti u praksi hoće li uopće doći do toga iduće sezone, što od dovođenja pa onda i trenera koji bi trebao staviti ih u igru.
Odmah kada sam čuo i vidio tog Eichhorna prije nekih mjesec i pol ili dva, ništa manje nisam očekivao nego silne naslove, pa skoro i poziv za A-vrstu iako tek igra i još 2. Liga.

Ima još tu dosta vremena, a cijena već kao da se radi o Endricku, Reinieru. Estevãou i dr. koje se platilo 40 pa naviše prije prije 18. rođendana.
Zasada vidimo kako je Wirtzu s liverpoolskim training/club facilities.