(7. kolo) FC Bayern 2:0 Union Saint-Gilloise

Podforum za utakmice Bayerna u Ligi Prvaka u sezoni 2025-26

Re: (7. kolo) FC Bayern -:- Union Saint-Gilloise

PostPostao/la doro » 21 sij 2026, 22:55

3 boda top ostalo zaboraviti.

Idemo dalje.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

Re: (7. kolo) FC Bayern 2:0 Union Saint-Gilloise

PostPostao/la cruz » 21 sij 2026, 23:09

A dobro generale, nećemo sad pretjerivati.

Ne možeš svaku utakmicu igrati top, bez obzira na kapacitet. Nekad naiđe dan...
A protivnik me žešće iznenadio!

--

Ne samo da su nas dečki namečili na najmoćniji nogomet u Europi, već i kad loše igraju - da ipak pobijede.

Ne pomišljam da ih kritiziram.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la melodyne » 21 sij 2026, 23:15

Mene jedino iritira što je Kim dobio crveni karton sve ostalo je skroz in Ordnung.
melodyne
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 22 sij 2026, 08:16

Kompany na pitanje zašto u zadnje vrijeme Bayernu ne ide u prvim poluvremenima:

"Protivnici jednostavno pokušaju od prve minute baciti sve na nas. Igrao sam za dominantne ekipe i to je normalna stvar, tekme se većinom otvore u drugom poluvremenu.
Ali da, možemo igrati bolje u prvim poluvremenima. Također ne smijemo zaboraviti da igramo svako 3 dana. Trebamo pronaći pravi balans.
Radi se o Ligi prvaka, ne može uvijek biti lako. Ne bih rekao da je protivnik bio bolji u 1. poluvremenu, imali smo i mi prilike ali nam je tempo bio spor. U drugom smo igrali dobro unatoč crvenom kartonu. Snažna reakcija ekipe još jednom."
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 sij 2026, 08:43

Velim 3 boda ostako nebitno.

Ono kaj skuzio da Kim mora proc nije za Bayern prodaja on Boey i leon.

Novi stoper i krilo te neki jeftinjak u vezi klinjo to je to.
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 24 sij 2026, 15:33

cruz napisao:A dobro generale, nećemo sad pretjerivati.

Ne možeš svaku utakmicu igrati top, bez obzira na kapacitet. Nekad naiđe dan...
A protivnik me žešće iznenadio!

--

Ne samo da su nas dečki namečili na najmoćniji nogomet u Europi, već i kad loše igraju - da ipak pobijede.

Ne pomišljam da ih kritiziram.

A što je točno pretjerivanje????? Nijednu kritiku nisam uputio, još tijekom utakmice komentirao kako smo izgledali i to je to.

Važno je da smo pobijedili što smo morali i to smo uspjeli. :bravo: :bravo: :bravo: :bravo: Još samo PSV-a moramo dobiti i ja ću za naših prvih 8 kola onda dati čistu 10-tku neovisno o onom porazu jer mene je samo zanimalo ovih 5 utakmica da moramo dobiti pod svaku cijenu, a one s Chelseajem, Arsenalom i PSG-om kako god bilo, bit će opet vrlo dobro.

Samo su ovi važni za dobiti, to je za ovaj Bayern bio odličan ili loš, pobjeda i 3 boda. Visoka očekivanja imam ove sezone protiv slabih i slabijih protivnika, osvajanje Pokala uz prvenstvo, a u LP spomenuto te minimum četvrtfinale, presretan ako dođemo u polufinale.

cruz napisao:Kompany na pitanje zašto u zadnje vrijeme Bayernu ne ide u prvim poluvremenima:

"Protivnici jednostavno pokušaju od prve minute baciti sve na nas. Igrao sam za dominantne ekipe i to je normalna stvar, tekme se većinom otvore u drugom poluvremenu.
Ali da, možemo igrati bolje u prvim poluvremenima. Također ne smijemo zaboraviti da igramo svako 3 dana. Trebamo pronaći pravi balans.
Radi se o Ligi prvaka, ne može uvijek biti lako. Ne bih rekao da je protivnik bio bolji u 1. poluvremenu, imali smo i mi prilike ali nam je tempo bio spor. U drugom smo igrali dobro unatoč crvenom kartonu. Snažna reakcija ekipe još jednom."

Ovakav Bayern ja volim jer ga prije Flicka i nakon njega gotovo da nismo ni imali. Previše neki pričaju gluposti, a utakmice su zanimljive otkako igramo 2. poluvremena ove sezone i stalno imamo borbu bilo slomiti protivnika ili ga okrenuti do kraja utakmice, pa čak u 2 navrata i spasiti se poraza. Ovo prvenstveno mislim na Bundesligu, ali eto i u LP je ista situacija i ja se na to uopće ne žalim. Postoji razlog zašto Bayern sada igra utakmice 90 a ne 60 minuta što je postao standard tamo od 2013. do Flicka i nakon njega do evo sada. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

Prethodni

Vrati se na: Liga Prvaka 2025-26