VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la anton 1983 » 18 svi 2010, 14:09

Dieter Majmune, Dieter! :D
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 18 svi 2010, 14:11

anton 1983 napisao:Dieter Majmune, Dieter! :D

:hehe:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Murta » 19 svi 2010, 14:07

Ja ga ne bi kupovao(mislim na ovog Arnautovića). Lik je imao neku tešku povredu(koliko znam nije igrao 9 mjeseci), a sigurno ne bi koštao manje od 8 milja €. Da je milijun, dva ili maximalno tri kupio bi ga, ali ovako. :doh:. Nek lijepo kupe onog Villavu iz Rivera, čitao sam da je jako velik potencijal.
bavarac napisao:možda idemo po Martinsa.... :mrgreen: 8jako zahvalan igrač :D )

Di ćeš smjestit sve te napadače? Pa ni sad nam pola napada ne igra.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la bavarac » 19 svi 2010, 15:47

Murta napisao:
bavarac napisao:možda idemo po Martinsa.... :mrgreen: 8jako zahvalan igrač :D )

Di ćeš smjestit sve te napadače? Pa ni sad nam pola napada ne igra.

pa oteraš Klosea i Tonija i imaš mjesta...još ak pretpostaviš da i ta kmica more kao i Muller i Ola (po potrebi) na krila...ostane ti samo jedan napadač (gomez).... :D

nebih se ljutio uopće da nam on dođe.... :D
bavarac
Vječiti optimist

Re: Kuda ide Edin Džeko?

PostPostao/la anton 1983 » 23 svi 2010, 17:18

Die Würfel im Transferopker um Edin Dzeko vom VfL Wolfsburg sind offenbar gefallen. Wie die Wolfsburgen Nachrichten berichten wird Real Madrid in den kommenden Tagen die Ausstiegsklausen ziehen

Izgleda da Džeko ide put madrida...Neka zaslužio je...Sad samo da Real ne zajebava i fino plati tih 40 i čist račun duga ljubav...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 23 svi 2010, 17:31

anton 1983 napisao:Die Würfel im Transferopker um Edin Dzeko vom VfL Wolfsburg sind offenbar gefallen. Wie die Wolfsburgen Nachrichten berichten wird Real Madrid in den kommenden Tagen die Ausstiegsklausen ziehen

Izgleda da Džeko ide put madrida...Neka zaslužio je...Sad samo da Real ne zajebava i fino plati tih 40 i čist račun duga ljubav...

Za te pare bi oni mogli kupit Barriosa i Klosea pri čemu bi Mclarenu pala sjekira u med. Ima dva killera koji su jaki u zraku za njegov nogomet preko krila, a ne bi koštali puno. Još bi vjerojatno uzeli nekog za krilo tako da ovu dvojicu služi loptama.
Mislim da bi sve taktike osim 4-4-2 bi bilo čudo neviđeno zato je Mclaren uvijek tako igra.

Samo ne znam di bi igrao Misimović budući da se on nikako ne uklapa u 4-4-2. Budući da on već ima godina, mogo bi bit i prodan.
Murta
Sekretar
Sekretar

Re: Kuda ide Edin Džeko?

PostPostao/la doro » 23 svi 2010, 19:44

anton 1983 napisao:Die Würfel im Transferopker um Edin Dzeko vom VfL Wolfsburg sind offenbar gefallen. Wie die Wolfsburgen Nachrichten berichten wird Real Madrid in den kommenden Tagen die Ausstiegsklausen ziehen

Uz real i liverpool je ozbiljno zagrizo al mislim da se nebu puno premišljo kam od ta 2 kluba :lol:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 28 svi 2010, 08:52

Znate da bi Ciyt mogao hapiti Džeku, jebiga oni imaju para pa je normalno da se sa njima povezuje. Ono kaj mene veseli je slijedeće:

Quelle: Daily Star
STEVE McClaren wants to make Micah Richards his first big signing as manager of Wolfsburg.

The former England boss has been handed a big kitty by the Bundesliga side who are bankrolled by car giants Volkswagen.

And having announced at his first press conference in Germany that his priority is to strengthen a Wolfsburg defence that creaked badly last season, he has targeted the Manchester City defender, also wanted by Spurs, as the player to bolster it.

It was McClaren who handed Richards, then 18, his first cap in November, 2006.

He became the youngest defender to play for England and won most of his 11 caps under McClaren. Richards’ form dipped after a promising start and last season he made just 19 league starts for City.

And while they are not looking to cash in on a player who isn’t 22 until next month, Wolfsburg are ready to tempt them with a £10m bid.

E to bi bio SEX!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 28 svi 2010, 09:04

McClaren njega "voli". Poznato je da ga je forsao u repki, a i sad ga želi kupit. Očito misli da Richards ima puno potencijala.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la The Scarface » 30 svi 2010, 23:14

Bild javlja da je City jedini zainteresirani i da će do sutra u ponoć poslat dogovorenih 40 milijuna eura.

Navodno će Čeko u Cityju zarađivat 12,5 milja brutto. Toliko negdi Ribery trenutačno u Bayernu zarađuje. + :o

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... -city.html
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Speedy » 31 svi 2010, 07:30

A tko ce drugi nego City dati toliku lovu za njega! Klub po njegovoj mjeri a kasnije ce biti vremena za prelazak u neki od velikana, sve u svoje vrijeme.

Ako se taj transfer usitinu ostvari mogli ocekivati "aktivnog" Wolfsburga na prijelaznom roku, mozda dođe i pokoji SPEK! :lol:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 31 svi 2010, 09:17

Pitanje je dal Bild sere, ja bi reko da da...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 31 svi 2010, 09:20

sve je moguce imaju jos 14h da odluce
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 31 svi 2010, 09:21

CroCHEF napisao:sve je moguce imaju jos 14h da odluce

Da znam, al se nije dogodila medijska hajka. Ne znam kaj to sprečava njih da ponude! Možda Ibrahimović?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 31 svi 2010, 10:39

menš'čini da ovaj wolfsburg opasno grabi, ta imaju love, volkswagen.. tamo vamo.. ovo ono.. e još da im je Đeku zadržati, al dobro mislim da nemaju tu šanse ;)

sviđa mi se činjenica da netko u BL (osim FCB) također ulaže štogod u kvalitetu, jbg, mora liga imati i zvijezda i više 'jačih' klubova ako misli napredovat, a BL je kao što znamo na putu da vrati 3. mjesto po rankingu i 4 mjesta u LP...

to je to!! :bravo:

po mom mišljenju BL-klubovi imaju mnogo potencijala, s obzirom na uglavnom zdravu ekonomiju klubova, pune stadione 1. i 2. lige, a posebno uzimajući u obzir novo uefino pravilo o financ. poslovanju koje će stupiti na snagu za par godina... mislim da se treba iskoristiti ta prilika i uvjeren sam da će PAMETNE ŠVAPSKE GLAVE tu i iskoristiti!

osim WOB-a tu vidim i klubove poput HSV-a, Stuttgarta, Dortmunda, Werdera, pa čak i Hoffenheima (!?) i Leverkusena

šalke ne mogu tu svrstati... zna se zašto.

i još jedna stvar: malo me živcira što su u njemačkoj tv-pravila "presolidarna" i neravnomjerno raspoređena (isti slučaj u Francuskoj)
mislim, time se osiguravaju dobri temelji i lakša egzistencija, ali kad pogledamo kako se radi u Engleskoj, Španjolskoj i Italiji gdje se plaća ravnomjerno s uspjehom/interesom, mislim da bi ovaj model dobro došao BL-i, čisto zbog ojačanja ovih navedenih klubova a time i stabiliziralo mjesto u europskom nogometu..

sjećam se razgovora Kalle-a i Platini-a kojeg sam čitao nekad davno "...pa mi smo stvarno glupi što i dalje radimo ovako..." ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi