Lennon napisao:Kazu dvije najatraktivnije ekipe, vrlo slicne.
Al nismo ni priblizno slicni.
Kad ste vi vidjeli da mi zadrzavamo igru, igramo s 10 igraca u 16 m, love nas grcevi, izbijamo u aut lopte itd.
Kad? Nikad.
E zato je Pag u finalu i bolja je ekipa od nas.
Bitan je rezultat i ka njemu se sve ravna.
Mi smo onako, super atraktivci, vise za “raju” bi se reklo. Al daleko daleko od toga da znamo u takvoj tekmi odigrat na rez i uzet trofej.
Mi nemamo kontranapade u igri protiv nikoga i vrlo brzu tranziciju iz obrane u napad u toj fazi. Oni su nas s time uništili, a uništavali su nas i ona 2 ragbijaša u fazi prije da ti stvarno bude neugodno koliko lako dolaze u šansu.
Nama su oni prodali večeras akciju iz 7Up utakmice od prije 13 godine, doslovno. Dante, Alaba, Schweinsteiger, Ribéry i onda jedan od napadača gol - na jedan dodir i Kvara koji je istrčao do laserskog pregleda i pogleda na Dembéléa. To bismo mi trebali biti čitavu ovu sezonu uz ovo što odigrali.
Učili su nas i obrani večeras. Mi bismo tu pljugali golove da su uloge obrnute, oni svi loši i neraspoloženi, a mi sjajni.
width="960"

Sve ne valja, a ako sve krivica trenera... Jebote kritike su kao kad smo ispali od Intera (makar su i tada bile neosnovane).