VfL Wolfsburg

Teme o bundesligaškim klubovima

Re: VfL Wolfsburg

PostPostao/la cruz » 16 srp 2010, 13:00

doro napisao:definitvno ne zbog slabe lige al Wolfsburg je očito hoće prosljedit pare od rubina ;)

to je to
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 16 srp 2010, 16:18

Der VfL Wolfsburg hat Ersatz für den zum russischen Meister Rubin Kasan gewechselten nigerianischen Nationalspieler Obafemi Martins gefunden. Der deutsche Meister von 2009 verpflichtete den kroatischen Nationalspieler Mario Mandzukic für vier Jahre.

Der 24-jährige Stürmer wechselt vom kroatischen Titelträger Dinamo Zagreb zu den Niedersachsen und soll sieben Millionen Euro Ablös:
e gekostet haben. Mandzukic lebte im Alter von sechs bis zehn Jahren in Deutschland und machte seine ersten Fußballerfahrungen bei TSF Ditzingen.

"Es war schon immer mein Wunsch, in der Bundesliga zu spielen. Ich freue mich auf Edin Dzeko. Er ist ein überragender Stürmer und ich hoffe, dass er hier bleibt", sagte Mandzukic bei seiner Präsentation. VfL-Trainer Steve McClaren hatte den Kroaten bereits zu seinem Ex-Klub Twente Enschede holen wollen, doch scheiterte dies an der Ablösesumme.

Ebenfalls vorgestellt wurde der dänische Nationalspieler Simon Kjaer, der für eine Ablösesumme von zwölf Millionen Euro vom italienischen Erstligisten US Palermo kam.

evo ga potpisao je 7 milja ojra
veli da mu je uvijek bila zelja igrat u bundesligi i da se raduje igranju s Edinom Dzekom jer je odlican napadac i nada se da ce ostat, McClaren je izjavio da ga je jos htjeo kupit za Twente ali nije uspio.
i danac Simon Kjaer je potpiso

hahaha jedva cekam prvo kolo kad Mandza da gol za pobjedu vukova u AlianzAreni hahahaha KAK DA NE
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

tu je i slubena potvrda
http://www.vfl-wolfsburg.de/50496+M52453f0dd5e.html
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 16 srp 2010, 16:39

ne copraj :evil:

7 milja već bolje zvući..pitanje je s kim bu igrao u napadu...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 16 srp 2010, 17:01

i da nosit ce broj 18
nazalost jos ga nema u ponudi u fan shopu
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Axe » 16 srp 2010, 21:17

Sve mi nesto mirise na prodaju Dzeke. Nije moguce da Wolfsburg ima ovoliko novca za pojacanja, ali doduse ima onaj kes od prodaje Martinsa, sad su jos u plusu. Opasno se pojacavaju, pretenduju za sami vrh, pa mozda i za iznenadjenje u prvom kolu, al u kiti. :lol: :lol:
Axe
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 18 srp 2010, 09:29

Jako sam zadovoljan sa ovim transferom. Ovaj je klub stvoren za Manđu. Manđa nema nikakave veze sa Džekinim transferom nit bu on konkuriro za to da bude solo špica. U ovom trenutku on je doveden kao zamjena za Martinsa i bit će korišten kao allrounder u napadu. Nije doveden kao igrač kojem je zagarantirano mjesto u prvih 11. Samo kada uzmemo u obzir kako Manđa može igrati kada to želi, a u Wolfsburgu će htjet. Uskoro će postati nezamjenjiv član u prvih 11. Zasada ovo još nije ŠPEK transfer kaj se tiće imena igrača, ali za 6 mjeseci svi će drkati na Manđu. Pazite kaj vam velim.

MANĐA RULES! 8)
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 18 srp 2010, 11:53

Nitko ne želi dati za Džeku 35 mil. €... A njemu sve teže i teže živjeti u Wolfsburgu. Očito će još jednu sezonu morat gulit.
On ono poziva svoj klub da ga pusti, umjesto da pozove klubove da uplate odštetu koju Vukovi traže. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 18 srp 2010, 14:05

Opet se pojavljaju sranja da Bayern daje Gomeza i 18 milja za Đeksona...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 18 srp 2010, 17:23

doro napisao:Opet se pojavljaju sranja da Bayern daje Gomeza i 18 milja za Đeksona...

Čitao sam to na Yutarnjem o toj mogućnosti. Kao ono... Dieter će radije svom voljenom bratu dati Džeku, nego što će ga dati Juventusu ili nekome drugome.
A šta ja znam... Ako će Džeko biti nova 9-ka i u FCB-u, valjda bi trebao biti dobar. :roll:
A i ta nagađanja o prelasku Gómeza u Real... Teško izvedivo, ali opet moguće. Gómez navijač Barcelone, a igrao bi u Realu. Stvarno super... :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 20 srp 2010, 14:01

Btw. Ošo i Rever ća u Brazil, brijem da je tu Wolfsburg i popušio nekaj para, nije odigro niti jednu tekmu. Sad neznam kaj će bit sa barzaglijem. Ak on ostane i sjedi na klupi i sledeće sezone otiđe za 0kn nebu to dobro. Možda još najbolje da on ode i da se kupi neko govno za 4. štopera, neki mladi švaba po mogučnosti...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 23 srp 2010, 08:16

Sve je to jedan veliki pimpač! Oni oće proč, DH im neda i tak celo vreme. Sve to treba zajebat i prodat oba dvojicu i započet novu eru jer se bojim da će Cvečke i Džeko sad igrati preko kurca...Sa njima dvojicom bi to fakat mogla biti SEXUALNA ekipa, ali samo ako će oni dat sve od sebe a bojim se da neće. Džeko sad već previše forsira odlazak iz kluba i to nemre imati dobar utjecaj na ekipu....Bem ti takve igrače koji neznaju šutit. Imaš ugovor, bereš pare, niko te nije silio da ga potpišeš. nemaš pravo srat nego ima da radiš onak kak ti kaže poslodavac!

Sad na kraju još Rever u biti nije niti napustio klub, bar ne službeno....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 23 srp 2010, 08:37

Sad kad pratim to s Džekom mislim da smo mi prošlo ljeto s Riberyem super prošli. :mrgreen:
Da sam ja DH sigurno bih prodao Džeku jer s tolikim novcima možeš osnažit momčad da puca na 1/2 LP, a ne samo 2.mjesto u BL.

Jel mi može netko potvrdit dal McClaren hoće igrat 4-2-3-1 ko Njemačka ili 4-3-3?

Može li netko upućeniji od mene napisati kako bi tzrebala izgledati obrana Wolfsburga?

Ja mislim da bi trebala izgledati ovako:
Pekarik---------Kjaer-----------netko------------Schafer

Ali nisam baš siguran za Pekarika i tko će biti ovaj netko.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 23 srp 2010, 08:59

još je extra problem u tom kaj Džeko i Miiške javno govore da žele proč...

mclaren je reko 4-2-3-1 A i oni objektivno sa ovim kadrom drugačije i nemogu igrat...Kaj se tiće obrana po mojem postoje 2-3 verzije:

1. Najvjerojatnija:

Schafer--Kjaer--friedrich--riether

2. Manje vjerojatna:

Schafer--Kjaer--Barzagli---Friedrich--

Mislim da Pekarik u ovom trenutku nikako nije član u prvih 11.

Iluziorna obrana:

Schafer--Kjaer--friedrich---Novi

Al u tom slučaj mora još biti dosta prodaje...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 23 srp 2010, 09:03

Ah, da, zaboravio sam na Friedricha. :bravo:
Još mi je nekako bilo čudno kako im je slab taj desni bok s Pekarikom i Riechterom.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la anton 1983 » 24 srp 2010, 12:52

anton 1983 napisao:To s Wolfsburgu eventualno možda treba ŠPEK krilo i to je to,

. Laut "WAZ" wird in Russland über einen Transfer zu Rubin Kasan spekuliert. Dagegen will der VfL nach einen offensiven Außen holen. "Da machen wir noch was", sagt Manager Dieter Hoeneß. Laut "L'Euqipe" hat der VfL bei Olympique Marseille wegen Hatem Ben Arfa angefragt.

Sad bi sam sebi kunu dao! 8)

---------Džeko

Manđa---Miške---Ben Harfa

-----Josue---Riether

Schafer--Kjaer--Friedrich--Rafinha

---------Bengalio

DAS SEX! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Bundesligaški klubovi