Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

Dolasci, odlasci, špekulacije...

Re: Transferi i špekulacije o ODLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 21 kol 2010, 15:28

Al Toni nam "nije" trebo dok nam Micho itekako može dobro doć, pogotovo ako "nevjerujemo" Brenu...Ja niti ne znam u kakvom je stanju Breno...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 22 kol 2010, 10:10

Znači Micho može proč...LvG veli da nije problem ako nas Micho želi napustiti, imamo Haasa koji bi u tom slučaju bio 4. štoper. Razumno gledajući LvG je glup u ovom slučaju, ali ja se pvodim primjerom iz prošle sezone kada je baš zbog turbo glupih poteza uspio napraviti rezultat kojega niko nije očekivo. Činjenica je da on ne voli južno amerikance i da ih se želi riješiti. Samo ode li Micho naša obran na papiru izgleda stravično loše, bez Lahma, ja sam mišljenja da bi se recimo jedan HSV sramio imati takvu obranu...Naravno svi bi htjeli još špeka u ekipi ali tržište je takvo da to nemremo dopeljati a i naš trener očito za neko "dobro" pojačanje nije zainteresiran....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 22 kol 2010, 11:15

ako gaal zna kaj radi , najbolje ga je pustiti nek samo radi. :haha:
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la Red passion » 22 kol 2010, 11:57

anton 1983 napisao:Al Toni nam "nije" trebo dok nam Micho itekako može dobro doć, pogotovo ako "nevjerujemo" Brenu...Ja niti ne znam u kakvom je stanju Breno...

Ozlijeđen je do studenoga. Pa tek kad ozdravi još mora ući u formu i šta već sve ne da bi zaigrao... A onda je i pitanje šta će van Gaal s njime raditi ovu sezonu. Momak je malo predugo u Münchenu da bi stalno grijao klupu, a u Brazilu ga se doživljava kao nasljednika Lucia. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Haris » 22 kol 2010, 12:00

Sjećam se dobro da sam negdje, ako ne baš na oficijelnoj stranici, pročitao da Van Gaal na Brena računa tek u proljetnom dijelu sezone.

Breno je sad zapravo tek počeo trčat i obzirom na samu prirodu povrede, za očekivati je da još barem mjesec dana bude bez pravih treninga. No baš ga otpisati tamo do februara iduće godine, to mi je malo besmisleno.
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 22 kol 2010, 12:55

Breno je do svoje ozlijede u Nurnberg odigrao dosta dobro i vec tada se pricalo da LVG racuna na njega, a Gaal ce tesko preko svoje rijeci tako da ja mislim da ce nakon oporavka dobiti priliku.
Jedino lose je u cijelo situaciji je Brenina nacionalnost jer znamo da nam trener bas i nije sklon juznoamerickim igracima smile44
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 22 kol 2010, 13:24

To svi pričaju, posebice su tu Brazilci br. 1. Ali opet, ako i taj Brazilac je discipliniran i radi sve ono što se od njega očekuje i ne luduje u noćnom životu, onda ne vidim razloga da bi ga netko trebao tjerati samo zato što je, Brazilac :!: ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 22 kol 2010, 19:11

anton 1983 napisao: ja sam mišljenja da bi se recimo jedan HSV sramio imati takvu obranu...

Da HSV. :hehe: Arminia Bienfeld bi se sramila, ali ipak ovaj luđak čuda radi. :haha:
Znate li podatak da je ovaj Džekin gol prvi koji smo primili nakon kornera od kada je LvG došao u Bayern. :bravo:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la CroCHEF » 22 kol 2010, 19:19

Murta napisao:
anton 1983 napisao: ja sam mišljenja da bi se recimo jedan HSV sramio imati takvu obranu...

Da HSV. :hehe: Arminia Bienfeld bi se sramila, ali ipak ovaj luđak čuda radi. :haha:
Znate li podatak da je ovaj Džekin gol prvi koji smo primili nakon kornera od kada je LvG došao u Bayern. :bravo:

i nebi ni njega primili da je ovaj bio pametan i stavio igraca na prvu stativu :roll: Butt
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 22 kol 2010, 19:57

CroCHEF napisao:i nebi ni njega primili da je ovaj bio pametan i stavio igraca na prvu stativu :roll: Butt

Kreten... Valjda će se nakon ovoga naučiti šta mora raditi. A ne ko u stilu Rensinga samo gledati lopte kako ulaze u gol. :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 22 kol 2010, 21:40

Nadam se da će micho otići jer mi ga pun kurki a uprava bu ionak morala reagirat i kupit stopera za vrhunske rezultate jer nemožeš sa 3 šmrkavca na stoperima očekivat top rezultate...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la CroCHEF » 23 kol 2010, 10:20

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 23 kol 2010, 11:45

Haris napisao: No baš ga otpisati tamo do februara iduće godine, to mi je malo besmisleno.

Pa to ti je radi zimske stanke....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la CroCHEF » 23 kol 2010, 14:20

Fußball-Profi José Ernesto Sosa vom Bayern München wechselt nach italienischen Medienberichten vom Montag zum SSC Neapel in die Serie A. Der Argentinier soll in Neapel einen Vierjahres- Vertrag bekommen

izgleda da je dogovoreno s napolijem

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la cruz » 23 kol 2010, 15:49

Iskreno, mene ova van Gaalova mržnja prema južnoamerikancima stvarno frustrira! ze roberto, lucio, sosa, demichelis, slijedeći je onda breno... :x

svoj rasizam neka si ostavi u holandiji! ne smeta mi što mu "uspjeh daje za pravo da donosi takve odluke" ali mi zato smeta što zbog toga on "sve zna najbolje"... :neee:

sad se piše kako će taj neki amater Haas dobiti šansu... haaa???? amater od 25 godina odjednom dobar za Bayern???? :shock: smile44 nije se do sad kao uspio probiti jer su Badstuber i Hummels bili bolji... :neee: Boga vam kako će on sad biti dobar kad mu je pola karijere prošlo a smatra se i sad talentom i ako su dječačići poput ove dvojice bili i ostali bolji od njega?????????????????????? haloooooo

što je najgore, ja čitam švapske stranice i komentare, tako sve tipa ".. neka volim više talenta NJEMCA nego nekog preplaćenog stranca" ..... "Haas će bit super igračina"

jesam li ja čudan ili je svijet u kurcu totalke???

pa kad imaš igrača svjetskog kalibra (s obzirom na poziciju), već godinama igra u prvoj postavi, sad je tek u najboljim godinama, pridonosi uspjesima i hvale ga svi velikani (Kahn, Scholl, Effe, Breitner, etc.) pa Boga mu ZAŠTO DOJEDNOM NE VALJA???

samo mi nemojte sa onim glupostima "pa on je u zadnje vrijeme imao mnogo kikseva"
ko to izvaljuje ne gleda nogomet!
nemojte samo da uspoređujem michu sa van buytenom.... koji je 0 igrač i štoper!
ako želite, pogledajte statistiku najboljih svj. štopera pa usporedite sa demichelisom... zar pique, terry, i sl. ne griješe nikad??? ma niiiiiisu naravno ;)

da završim: naravno da sam zadovoljan sa van gaalovim uspjesima, ali sam od dana kada je došao bez razumjevanja za ovakve stvari... njegovo viđenje obrane i ta nesnošljivost prema 'određenima'...
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Transferi