Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
anton 1983 napisao:Al Toni nam "nije" trebo dok nam Micho itekako može dobro doć, pogotovo ako "nevjerujemo" Brenu...Ja niti ne znam u kakvom je stanju Breno...

anton 1983 napisao: ja sam mišljenja da bi se recimo jedan HSV sramio imati takvu obranu...
Arminia Bienfeld bi se sramila, ali ipak ovaj luđak čuda radi.

Murta napisao:anton 1983 napisao: ja sam mišljenja da bi se recimo jedan HSV sramio imati takvu obranu...
Da HSV.Arminia Bienfeld bi se sramila, ali ipak ovaj luđak čuda radi.
![]()
Znate li podatak da je ovaj Džekin gol prvi koji smo primili nakon kornera od kada je LvG došao u Bayern.

CroCHEF napisao:i nebi ni njega primili da je ovaj bio pametan i stavio igraca na prvu stativuButt

Haris napisao: No baš ga otpisati tamo do februara iduće godine, to mi je malo besmisleno.
Fußball-Profi José Ernesto Sosa vom Bayern München wechselt nach italienischen Medienberichten vom Montag zum SSC Neapel in die Serie A. Der Argentinier soll in Neapel einen Vierjahres- Vertrag bekommen

nije se do sad kao uspio probiti jer su Badstuber i Hummels bili bolji...
Boga vam kako će on sad biti dobar kad mu je pola karijere prošlo a smatra se i sad talentom i ako su dječačići poput ove dvojice bili i ostali bolji od njega?????????????????????? haloooooo 
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 2 gostiju