Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 10 ruj 2010, 12:45

opet se priča o Montolivu
http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/fc-bayern-riccardo-montolivo-ersatz-mark-van-bommel-meta-911702.html
kao replacement za van Bommela za sljedeću sezonu
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 10 ruj 2010, 13:08

Također se spominje André Schürrle iz Mainza da je Bayern za njega zainteresiran.

Bayern wohl an Schürrle dran
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 10 ruj 2010, 13:27

Što se tiče Montoliva nebi imao ništa protiv, nije loš igrač, malo ga se precjenjuje ali je jako odgovoran igrač i kuži igru! zato bi bio dobra zamjena za van Bommela!

Što se tiče Šürlea, hah ne znam šta da ti kažem, još je mlad ali je odigrao par dobrih utakmica i odlučio pokoju tekmu... dal su Bayern i ManU stvarno zainteresirani to mi je malo nako sumnjivo ali dobro, nastavi li igrati ko do sad moglo bi bit nešto od njega...
mi imamo igrača koji je jako sličnog profila: Thomas Müller! otprilike su istih godina, iste pozicije (allrounder) igraju, ali je Müller dokazana kvaliteta i jako važan igrač Bayerna i repke! kad bi mali došao u nas bio bio 100% zamjena! i za Müllera a i za Robbery, tako da ne držim previše do ove "špekulacije" ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 10 ruj 2010, 13:59

U ovakvoj generaciji Njemaca, ja da dovodim Talijana? Ne dolazi u obzir! Daleko je još do onda, ja ga osobno nebi štel u Bayernu...
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 10 ruj 2010, 15:07

Ne zaboravimo, tu je i Kroos.
A zanimljivo mi je to da je on Deutsch-Italiener. Majka Nijemca i otac Talijan. To nisam ni znao dok nisam pročitao na sport1. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Murta » 10 ruj 2010, 15:51

Slažem se. Kupit Montoliva bi u ovakvoj situaciji bilo jako glupo. On bi mogao igrat samo pored Tymoschuka ili nekog još defenzivnijeg. Sa Schweinijem bi bio rupetina. Onda je bolje da Kroos igra tamo, bar ne bi koštao ni lipe, a rezultat bi bio isti. :hehe:
Želio sam Khediru. Šteta. Sad mi je prva opcija onaj Sissoko iz Toulusea. :mig: Iako ga nikad nisam gledao toliko sam hvalospjeva čuo da to nije normalno, valjda onda mora nešto vrijedit. :-P Vele da bi on bio kopija Schweinija. A i Francku treba frend iz Francuske. :mrgreen:
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 10 ruj 2010, 17:19

Koji Sissoko... Onaj Mousa? Igrao sam FM 10 pa tamo bude odličan zadnji vezni. :mrgreen:

Vidim da je u Elfu Badstuber počeo stopera igrati, a Wolfsburgov Sascha Riether desnog u obrani... Što znači da je Lahm opet na lijevoj strani...
Moglo bi se ipak na kraju dovesti jednog Corchiu ili Wiela dovesti na desnu stranu. Ili pak Altintopa povući otraga. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 12 ruj 2010, 08:23

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 12 ruj 2010, 12:09

CroCHEF napisao:http://www.24sata.hr/sport/na-poljudski-derbi-dolaze-skauti-od-bayerna-i-redsa/190484/
:hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe: :hehe:

Da nije smiješno, bilo bi žalosno...
Bayenovi skauti u hr medijima dolaze već zadnjih 6-7 godina na nekakve HNL utakmice. Od toga niti jedan jedini igrač nije potpisao za Bayern i igrao za njihovu prvu ili čak drugu momčad. :haha:
Sve u svemu, "vjerodostojni" su samo tako... :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la doro » 12 ruj 2010, 16:07

Murta napisao:Slažem se. Kupit Montoliva bi u ovakvoj situaciji bilo jako glupo. On bi mogao igrat samo pored Tymoschuka ili nekog još defenzivnijeg. Sa Schweinijem bi bio rupetina. Onda je bolje da Kroos igra tamo, bar ne bi koštao ni lipe, a rezultat bi bio isti. :hehe:
Želio sam Khediru. Šteta. Sad mi je prva opcija onaj Sissoko iz Toulusea. :mig: Iako ga nikad nisam gledao toliko sam hvalospjeva čuo da to nije normalno, valjda onda mora nešto vrijedit. :-P Vele da bi on bio kopija Schweinija. A i Francku treba frend iz Francuske. :mrgreen:

Kolko sam čuo Gaal je reko da kaj će mu Khedira jer imamo Alabu :lol: no istina je da mi imamo 6 igrača za poziciju centralnih veznih(Gujda,Bommel,Pranjić,Ottl,Tymo i Alaba) Bommel će otići vjerojatno a i Tymo i mi opet ostajemo na 4 igrača što je dovoljno...možda se Pranjić probi i startelf za Alabu i Ottla ne vjerujem...Montolivu je dobar igrač al opet...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Red passion » 12 ruj 2010, 17:49

Ottla i Tymu bi valjalo spremit na kraju sezone za Nürnberg(ako ih oni žele dovesti). A isto tako i neke mlađe nogometaše posuđivati njima prije nego što uđu u našu prvu momčad. ;)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 12 ruj 2010, 21:35

doro napisao:
Murta napisao:Slažem se. Kupit Montoliva bi u ovakvoj situaciji bilo jako glupo. On bi mogao igrat samo pored Tymoschuka ili nekog još defenzivnijeg. Sa Schweinijem bi bio rupetina. Onda je bolje da Kroos igra tamo, bar ne bi koštao ni lipe, a rezultat bi bio isti. :hehe:

Kolko sam čuo Gaal je reko da kaj će mu Khedira jer imamo Alabu :lol: no istina je da mi imamo 6 igrača za poziciju centralnih veznih(Gujda,Bommel,Pranjić,Ottl,Tymo i Alaba) Bommel će otići vjerojatno a i Tymo i mi opet ostajemo na 4 igrača što je dovoljno...možda se Pranjić probi i startelf za Alabu i Ottla ne vjerujem...Montolivu je dobar igrač al opet...

ma strasno.... jezivo kad citas imena samo... veza snova !!!

(placem od tuge) :S
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la cruz » 13 ruj 2010, 09:54

Nele bi li Ti bio zadovoljan da sve ove navedene igrače zatramo i da dovedemo Steven Gerrard-a?

:mrgreen:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 13 ruj 2010, 11:54

cruz napisao:Nele bi li Ti bio zadovoljan da sve ove navedene igrače zatramo i da dovedemo Steven Gerrard-a?

:mrgreen:

Pa kakav renome ima klub kao što je Bayern trebali bih dovoditi kalibra Gerrarda a ne da nam jedan od nosioca u sredini bude nekakav po meni ne baš perspektivni Alaba j... vas on više ...ako Kroos bude igrao iza špica ne treba nam više klinaca u ekipi i ako Bommel ode na kraju sezone što je jako izvjesno neka njegovo mjesto zauzme Tymo , Pranjić ili neka dovedu Montoliva ili nekog drugog provjerenoga igrača
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Red passion » 13 ruj 2010, 12:53

UltrasMentalita napisao:Pa kakav renome ima klub kao što je Bayern trebali bih dovoditi kalibra Gerrarda a ne da nam jedan od nosioca u sredini bude nekakav po meni ne baš perspektivni Alaba j... vas on više ...ako Kroos bude igrao iza špica ne treba nam više klinaca u ekipi i ako Bommel ode na kraju sezone što je jako izvjesno neka njegovo mjesto zauzme Tymo , Pranjić ili neka dovedu Montoliva ili nekog drugog provjerenoga igrača

:bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva