CroCHEF napisao:http://www.24sata.hr/sport/na-poljudski-derbi-dolaze-skauti-od-bayerna-i-redsa/190484/
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()

Murta napisao:Slažem se. Kupit Montoliva bi u ovakvoj situaciji bilo jako glupo. On bi mogao igrat samo pored Tymoschuka ili nekog još defenzivnijeg. Sa Schweinijem bi bio rupetina. Onda je bolje da Kroos igra tamo, bar ne bi koštao ni lipe, a rezultat bi bio isti.![]()
Želio sam Khediru. Šteta. Sad mi je prva opcija onaj Sissoko iz Toulusea.Iako ga nikad nisam gledao toliko sam hvalospjeva čuo da to nije normalno, valjda onda mora nešto vrijedit.
Vele da bi on bio kopija Schweinija. A i Francku treba frend iz Francuske.

doro napisao:Murta napisao:Slažem se. Kupit Montoliva bi u ovakvoj situaciji bilo jako glupo. On bi mogao igrat samo pored Tymoschuka ili nekog još defenzivnijeg. Sa Schweinijem bi bio rupetina. Onda je bolje da Kroos igra tamo, bar ne bi koštao ni lipe, a rezultat bi bio isti.![]()
Želio sam Khediru. Šteta. Sad mi je prva opcija onaj Sissoko iz Toulusea.Iako ga nikad nisam gledao toliko sam hvalospjeva čuo da to nije normalno, valjda onda mora nešto vrijedit.
Vele da bi on bio kopija Schweinija. A i Francku treba frend iz Francuske.
Kolko sam čuo Gaal je reko da kaj će mu Khedira jer imamo Alabuno istina je da mi imamo 6 igrača za poziciju centralnih veznih(Gujda,Bommel,Pranjić,Ottl,Tymo i Alaba) Bommel će otići vjerojatno a i Tymo i mi opet ostajemo na 4 igrača što je dovoljno...možda se Pranjić probi i startelf za Alabu i Ottla ne vjerujem...Montolivu je dobar igrač al opet...

cruz napisao:Nele bi li Ti bio zadovoljan da sve ove navedene igrače zatramo i da dovedemo Steven Gerrard-a?
UltrasMentalita napisao:Pa kakav renome ima klub kao što je Bayern trebali bih dovoditi kalibra Gerrarda a ne da nam jedan od nosioca u sredini bude nekakav po meni ne baš perspektivni Alaba j... vas on više ...ako Kroos bude igrao iza špica ne treba nam više klinaca u ekipi i ako Bommel ode na kraju sezone što je jako izvjesno neka njegovo mjesto zauzme Tymo , Pranjić ili neka dovedu Montoliva ili nekog drugog provjerenoga igrača

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju