Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la cruz » 15 ruj 2010, 22:38

aj šta lebdite u oblacim?! :) Bayern je veliki klub ali nećemo nikad moć dovesti igrača koji je ikona u nekom drugom klubu

da možemo imati gerrarda, iniestu, messija ili cristinu mislite li da ih ne bi doveli?!

a i nije nam uprava baš sklona takvim poslovima...

nemojte me shvatit ko da ja imam nešto protiv dovođenja zvijezda, dapače, ali samo sam REALISTIČAN, ništa više ;)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la JOŠKO » 15 ruj 2010, 23:26

Tymo može zamijeniti Bommela na tom mjestu pa stvarno nema smisla trošiti lovu.Zamjena Tymu može biti Ottl i Pranja.
Ta pozicija u Bayernu je dobro pokrivena.Neko vrijeme se spominjao Mouhamed Diara iz Reala da će zamijeniti Bommela.Cifra transfera oko5-6 milja je ništa kad se zna da su Lyonu dali oko 30 milja za njega.Oporavio se od ozljede i lako moguće da ga se angažira na ljeto.
Sljedeće ljeto će biti zanimljivo za Bayern po pitanju transfera. :logo:
JOŠKO

PostPostao/la anton 1983 » 16 ruj 2010, 08:18

JOŠKO napisao:Tymo može zamijeniti Bommela na tom mjestu

Ne može ;)

A da će ljeto biti zanimljivo lako moguće, samo neće biti zanimljivo zbog dolaska igrača već zbog prodaje! Ja drkam uvijek na prodaju! :smajl007:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la doro » 16 ruj 2010, 12:20

anton 1983 napisao:
JOŠKO napisao:Tymo može zamijeniti Bommela na tom mjestu

Ne može ;)

A da će ljeto biti zanimljivo lako moguće, samo neće biti zanimljivo zbog dolaska igrača već zbog prodaje! Ja drkam uvijek na prodaju! :smajl007:

Jedino Gomez i možda Micho...
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 16 ruj 2010, 12:21

Tymo, Ottl, Braafheid, Breno, Klose, Olić, Butt pa nadalje da više nenabrajam....Hamitu, Buttu, Bommelu i Kloseu istiće ugovor.
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2010, 12:58

Tymo se zajebo što ove 2 sezone je totalno promašio i potpisao za Bayern. A i Hamit što je potpisao novi ugovor. Ljetne pripreme mu apsolutno ništa nisu donijele od onog što je on očekivao. :roll:
Što se tiče ostalih... Trebalo bi biti odlazaka. Klose, Braafheid, Ottl... Tu bi isto mogli biti Micho, Breno i Buyten(sve zavisi šta će biti do kraja sezone). Uglavnom, uprava već sada mora početi tražiti nova imena jer dobar dio spomenutih neće više grijati klupu Bayerna.
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 ruj 2010, 14:14

da promjenimo temu:

jučer sam čitao da Bayern ne želi u slj. 2 godine dovoditi južnoamerikance....
malo me to zanerviralo, i danas čitam ovo u bild.de:
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/bundesliga/vereine/bayern/2010/09/16/elber-gekuendigt/bayern-will-zwei-jahre-keine-brasilianer-mehr.html
Elber je do sad skautirao za Bayern u južnoj Americi, sad je i službeno dobio (privremeni) otkaz! :|

van Gaalova mržnja je jako velika! jebote, zamisli... :no: za nepovjerovati

pitali su elbera koga je za ovu sezonu predložio hoenessu a on je odgovorio Ramires i Bastos...

koga mu sada predlaže: Maicon i Dani Alves :lol: meni je to smiješno, a Elber mrtav ozbiljan, posebno što se Maicona tiče :roll:

nije potrebo da išta dodajem, vama prepuštam komentiranje :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2010, 14:54

Što je, je... ali ovo je bezobrazluk Bayerna, preciznije i točnije... van Gaala :!: Koliko god on bio "lud, arogantan i dominantan", ipak je nerazumljiva i neshvatljiva mržnja van Gaala prema Brazilcima. Lucio je meni odisao kao profesionalac i perfekcionista u Bayernu, a on je tog istog kapetana Brazila prodao Interu koji je uvelike pomogao prošle godine tom klubu 3 naslova. Nadalje, ne simpatizira ni ostatak Južne Amerike... Možda mu je prevelik zalogaj bio prodati i Michu u paketu što bi bila prava erupcija nezadovoljstva navijača.
Da se vratim na brazilske nogometaše... U Bayernu je svaki Brazilac davao ogromne doprinose momčadi i nikad nije pravio skandale i kojekakva sranja. Svima je u sjećanju još tandem Elber i Paulo Sergio koji je također ugradio svoje zasluge za naslov prvaka 2001.(posebice Elber kroz sve svoje sezone koje je odigrao u Münchenu). A također Zé Roberto koji je svoje najbolje godine dao Bayernu i čak kao jedan 33-godišnjak pri povratku u Njemačku opet pokazao koliko je dobar.
A ovo s Elberom... Dok van Gaal ne ode iz kluba, Brazilci neće vidjeti kluba. Tu mene kao i ostatak foruma zanima ostatak ostataka, tj. sudbina jedinog brazilskog igrača Brena u ovoj sezoni. Istodobno koliko je mlad i jako nadaren(što Gaal voli davat priliku njima), toliko isto je i Južnoamerikanac.
Sjetim se samo one Šimićeve za Sportske novosti: "jedan Brazilac u klubu genijalno, dva čarolija, 3 i više cirkus i samba u svlačionici".
Koliko ja znam, FC Bayern nije AC Milan pa da ima cirkus u momčadi sa 5-6 Brazilaca. Među nekima vlada i profesionalizam. Mislim da Kaka je primjer toga da nisu svi razuzdani i neprofesionalni. Čak mi i Elano djeluje miran tip s ozbirom da je Brazilac. Ali šta je tu je... Van Gaal mi oko ovoga definitivno ne štima. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 16 ruj 2010, 14:56

cruz napisao:Elber je do sad skautirao za Bayern u južnoj Americi, sad je i službeno dobio (privremeni) otkaz! :|

van Gaalova mržnja je jako velika! jebote, zamisli... :no: za nepovjerovati

pitali su elbera koga je za ovu sezonu predložio hoenessu a on je odgovorio Ramires i Bastos...

koga mu sada predlaže: Maicon i Dani Alves :lol: meni je to smiješno, a Elber mrtav ozbiljan, posebno što se Maicona tiče :roll:

nije potrebo da išta dodajem, vama prepuštam komentiranje :)

Jedino ovdje što mi nije jasno je to da ovi dolje navedeni nemaju apsolutno nikakve veze sa skautiranjem u Južnoj Americi. Sva četvorica igraju u španj, tal. i fran. ligama. :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 16 ruj 2010, 15:43

i mene to malo zbunjuje ali valjda on prati isključivo brazilce, gdje god igrali :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ruj 2010, 08:38

Ja ne znam zakaj vas muči to sa Brazilcima? On nevoli taj mentalitet i gotovo. On oće više ovaj Gemanski, znači nizozemci i švabi jer njih valjda lakše trenira i to je to. Meni nije bitna nacionalnost ako rezultat štima. A i nemojte zaboraviti da JA po pravilu u Bayernu neuspjevaju ako dođu direkt iz JA ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Murta » 17 ruj 2010, 09:05

Al nije dobro ako se dovede previše Nizozemaca. Kod njih je isto ko i s Brazilcima. Zašto oni nikad nisu biili svjetski prvaci, a mislim da bi svi članovi ovog foruma znali nabrojat više njihovih legendi, nego Engleskih i Talijanskih zajedno.
1-3 Nizozemaca - rasturanje protivnika
3-5 - moguće nezadovoljstvo, još uvijek rasturanje
5+ - velika sranja u ekipi

S Nijemcima je drugačije. Bar s ovim "pravim". Meni nije bitna nacionalnost, samo da se kupuje najbolje moguće.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la cruz » 17 ruj 2010, 11:56

pa dobro, anton je u pravu što se tiče da je samo važan uspjeh..

meni su osobno južnoamerički nogometaši klasa za sebe, generalno - ja ih osobno cijenim! nećeš dovoditi brazilca ili argentinca ako već znaš da je u glavi težak... pogledaj samo brazilce koji su "uspjeli" u Njemačkoj... svi su uglavnom veliki profesionalci, mnogi su dogurali i u repku iz njemačkih klubova (lucio, emerson, juan, elber, diego, carlos eduardo, josue, grafite, itd.)

Giovane Elber je u istom onom interview-u rekao da "..ne možeš osvojiti LP bez brazilaca.." zanimljivo, malo je radikalno, ali istinito! :idea: :)
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 17 ruj 2010, 12:40

Al shema je takva da je to jako dobar potez jer JA koji su direktno došli iz JA u Bayernu nisu uspjevali. Taktika je pustiti ih da se malo prilagode u Europi i onda ih hapiti. Jest da su onda malo skuplji al barem znaš kaj kupuješ. Ja obožavam Brazilce ali odluka da ih nećemo dovoditi me nije pogodila niti 2 posto! Zašto? Iz razloga kaj u redovima imao genijalce, strojeve, poput Robbena, Riberya, Mullaera, Kroosa - koju kurac će nam Brazilici!?!?!?!?! Pa Ozil će hapiti kaki mjesto u realu!!! Koji Brazilci, Es ist Zeit fur DEUTSCHE FUSSBALL BUNDESLIGA ŠPEK!!! 8-)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 17 ruj 2010, 12:57

anton 1983 napisao:Es ist Zeit fur DEUTSCHE FUSSBALL BUNDESLIGA ŠPEK!!! 8-)
jaaa klaaaar! Natürlich!! :D

to je super stvar i za Bayern i za njemački nogomet, ali ipak kad ti imaš par "hajvana" ( :D ) u ekipi ljepše je i gledat i naravno uspješniji je klub time.....!
u ovom trenutku Bayernu nisu potrebni J.A.-fantazisti jer tu su i ROBBEN i Ribery i Kroos i Müller....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva