Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2010, 12:44

nele-BHF napisao:
Speedy napisao:Sto se tice Dzeke, nadam se da barem ima trunka istine u tim navodima jer njega ne zelim u Bayernu ni pod razno!

ma ko te pita :D

DŽEKO je institucija za gomeza , olu, klosea ;) ali oki... ako ga nezelis , dobro onda :) postujem...

Vidjet ćemo tu instituciju kad ode iz Wolfsburga u neki klub koji svake godine igra za naslov prvaka. Bio je i Klose institucija kad je došao u Bayern, pa je samo 10 pogodaka imao nakon 34. kola prvenstva, a isto tako i naredne godine. A bilo je takvih u Bayernu ohoho koji su došli kao institucije svojih dotadašnjih klubova, pa se nisu pokazali u svjetlu prijašnjih igara. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 05 lis 2010, 12:46

šta im ja mogu kad ne znaju, :D

ja sam ko zna ;) necu sad da iznosim cinjenice, nebi niko htio moj post procitati koliko je dug :D ali bih se svi fino uvjerili i vidjeli da sam u pravu :)

ali oki.. neka nama našeg klosea ;)

klose uber alles !!!
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2010, 13:23

Ma jasno, ali čovjek ni blizu potpisa za Bayern nije. Koliko god nama djeluje da se priprema prelazak u Bayern, sve mi se čini da će on selit u Italiju ili Englesku. I samo kad se zamislim i pogledam van Gaala i Džeku skupa... Meni to nikako ne ide zajedno.... :no: :no: :no: Gomez i Gaal isto očito ne idu, sa Tonijem se isto tako vidjelo u startu kad je došao... Stječem dojam da bi i on tako prošao kao ova 2, a bili su upravo institucije svojih klubova, ovaj drugi čak i svoje domovine. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 05 lis 2010, 14:22

gore u postu govoris kako Džeko nije dobar igrač i kako ce se izgubiti u vecem klubu, a u dole postu bi kao volio Džeku, ali da se nece bas uklopiti sa Gaalom :? :roll:

aj oke...

klose uber alles !
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la doro » 05 lis 2010, 16:27

Problem je i zasičenje igrača koji su sigurni u startelf...prošle sezone se vidio žar i borba a ove ništa+neki su totlano podbacili...baš zbog toga svake godine treba dofurat par igrača...uvjek nekog svjetske klase,nekog dobrog i nekog klinca tak to funkcionira da se zvjezdice ne opuste a upravo se to nama dogodila.....Lahm,Gujda,Bommel,Mulac,Buyten,Truba znaju da su uvjek tu a svi sad igraju za kurac....neki će reći Kroos...da al on je igrao u formaciji 442 u kusenu i to ofenzivno polu lijevo on nije krilo niti tolko pokretljiv a za playa da ga koristimo nemamo ostalu ekipu...

Na zimu obavezno najmanje 2 igrača(stoper,bek,napadač) od ovih 3 jer sljedeće sezone nas čeka još novi (golman,veznjak,mladi bek,klinac-špica i 1 od prvo 3 gore koji bi ostao ne riješen na zimu!
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2010, 16:55

doro napisao:Problem je i zasičenje igrača koji su sigurni u startelf...prošle sezone se vidio žar i borba a ove ništa+neki su totlano podbacili...baš zbog toga svake godine treba dofurat par igrača...Lahm,Gujda,Bommel,Mulac,Buyten,Truba znaju da su uvjek tu a svi sad igraju za kurac....

Hmmm ovo mi je ipak malo traženje po mraku. Istina neki igrači imaju zagarantirano mjesto u prvih 11 ali to nije ništa čudno. Sve ove koje si ti nabrojo i moraju imati zagarantirano mjesto u prvih 11 pa bilo kako igrali. Špek igrač mora biti u prvih 11 jer njega se čeka da proradi. Pazi ti is nabrojo 6 igrača, znači da je za 4 pozicije otvorena borba i to je sasvim uredu.

Kaj se tiće Badstubera i Buytena to također netreba dirati jer to je obrana, sa njom se nerotira, makar se meni nesviđa odabir igrača. Mora se znat ko su ti prva dva štopera u klubu, makar kod nas u ovom trenutku su to možda i kriva dva štopera. Al dobro Brene još nema na vidiku...

Mislim da je više problem nemotiviranosti kod nekih igrača i želje da uđu u prvih 11, jer kaj će se sad recimo Demichelis truditi kad zna da nema šanse da ostane u prvih 11, isto tako je stvar kod Tyme pa i Gomeza...To su tak i onak naša jedina 3 igrača koji nemaju nikakvu bitnu ulogu u budučnosti u našem klubu...Bar se to tak meni čini.

Ono kaj nas najviše jebe u ovom trenutku je to kaj su određeni igrači prošle explodirali i a neki odigrali iznad svojih mogučnosti.

npr.

Robben - odigro je najbolju sezonu u karijeri / Sada ga nema

Olić - blijeda, ma nikakva slika od igrača kakav je bio prošle sezone. Onda je igro na razini svjetske klase, debelo iznad svojih mogučnosti!

Muller - pošto je mlad igrač, oscilacije u njegovoj igri su normalna stvar, ali je razlika u tome kaj se od njega ove sezone "nešto" očekuje za razliku od prošle.

Schweini i Bommela sada nisu na razini i nikako da povežu redove.

Lahm - samo igra dobro i nikad odlično..

Kroos - kao i svaki jebeni igrač koji iz manjeg BL kluba dođe u Bayern na početku podbaci i sada ga treba čekati i nadam se da ćemo ga dočekati.

Ribery - nemam riječi! :(

Pa sad makar da i nema ROBBERYA i da su redom, Lahm, Schweini, Bommel, Muller, Kroos, Olić i Gomez u formi i to onoj kakvoj su bili prošle sezone + Gomez kakav je bio u Stuttgartu, mi bi danas razarali po kvartu.

Do toga se treba doči, ali to je sada jako teško i neznam kak ćemo to uspjeti jer:

Mislim da je više problem nemotiviranosti kod nekih igrača i želje da uđu u prvih 11, jer kaj će se sad recimo Demichelis truditi kad zna da nema šanse da ostane u prvih 11, isto tako je stvar kod Tyme pa i Gomeza
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 05 lis 2010, 19:36

nele-BHF napisao:gore u postu govoris kako Džeko nije dobar igrač i kako ce se izgubiti u vecem klubu, a u dole postu bi kao volio Džeku, ali da se nece bas uklopiti sa Gaalom :? :roll:

aj oke...

klose uber alles !

Pogledaj još jednom moj post. Ja tu nigdje nisam rekao da on nije dobar igrač. Mislim da si me samo krivo razumio. ;)
Vidjet ćemo tu instituciju kad ode iz Wolfsburga u neki klub koji svake godine igra za naslov prvaka. Bio je i Klose institucija kad je došao u Bayern, pa je samo 10 pogodaka imao nakon 34. kola prvenstva, a isto tako i naredne godine. A bilo je takvih u Bayernu ohoho koji su došli kao institucije svojih dotadašnjih klubova, pa se nisu pokazali u svjetlu prijašnjih igara. :|

Ja sam samo rekao da ne bi on slučajno prošao kao Gomez i još neki koji su potpisivali za Bayern. Došli bi u München i ne bi davali jednako ono ili više od onoga što su pokazivali u klubovima prije FCB-a. Ja u svojem postu nigdje nisam rekao da je on loš igrač, dapače... Jako je dobar igrač po ovome što pokazuje u Wolfsburgu zadnje 2 sezone i svaka mu čast na takvim partijama. :bravo: On je institucija, ali Wolfsburga. ;) U svjetskom nogometu se puno više mora pokazati da bi bio opće nogometna institucija, a takvih trenutno u Njemačkoj, nema! Robben je najbliži tome, samo što ga proklete ozljede koče. :roll:
Dosta još ima do toga da vidimo, prvo neka potpiše pa onda, ali po pitanju toga sam pesimističan(primjeri Podolski i Gomez(ovaj drugi više krivicom što ne igra od 1. minute)). Jedini u ovom desetljeću su to Roy Makaay i Luca Toni opravdali. Claudio Pizarro manje-više, iz razloga što je više djelovao i bio drugi napadač, tj. onaj poslije glavnog golgetera(Elber, Makaay).
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 05 lis 2010, 19:43

Pa baš to sto si obojio u crveno. svi dobro znaju šta si mislio, ali ne bitno.

aj necu da pricam o Džeki, dobio sam ban jednom bio ;) neka bude sve kako vi kazete, ako hoce doci neka dođe. ako nece, onda i ne mora....

znam samo da je KLOSE UBER ALLES
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2010, 19:48

Pa ako Klose i Gomez napuste klub i mi nismo u stanju ili mogučnosti da dovedemo Toressa, onda se Džeku mora dovesti, ako njega LvG želi, jer boljega nema.

A to da bi i on mogao imati problema kao Gomez, Kroos i još neki to stoji, samo naravno ljudi neće tako brijati sve dok se to nedogodi. Nitko od nas nevjeruje da će određeni igrač kod nas propasti dok nepropadne...

Ja bi probo na zimu da Gomeza i 20-30 miljki za toressa pa kud puklo da puklo! Nikakvi bekovi i štoperi, koji će nam to kurac! :mrgreen:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la FCB m@niac » 05 lis 2010, 21:03

Slažem se, Tores bi opet preokrenuo nešto u našoj igri, kao što je to prošle seone bio Robben,,,mđutim Gomez je protiv BVB-a pokazao da nje za otpisat....nama fali u prvom redu sredina i ako to ne shvatimo, badava nama Toresi Đžekiji i neznam kakvi kurci, ako njima nema ko dat dobru i kvalitetnu loptu... ;)
FC Bayern, Stern des Sudens,
du wirst niemals untergehen, weil wir in guten
wie in schlechten Zeiten zu einander stehen

http://www.bayern-cro.com/

Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac
Tazmanian Devil

PostPostao/la anton 1983 » 05 lis 2010, 22:13

Sutra će u Bildu pisati da oćemo dovesti jednog Engleskog lijevog beka! :?: :?: :?: :?: :?: :?: :haha:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 06 lis 2010, 09:25

neki ovdje malo miješaju činjenice! odnosno ne znaju tko je zapravo edin đeko! nije on običan napadač iz BL ko klose, olić, gomez, šta ja znam...grafite, cacau, ibišević, petrić, podolski itd.

on je barem za jednu-dvije razine bolji, on je u rangu ronalda, rooneya, ville, torresa, itd...

zato, nemojte miješati činjenice! ;)

generale moj, zalažeš se protiv nečeg velikog.... ;)

kako možeš bola ovo reći:
joooooj :cry:

bile su mnoge zvijezde u Bayernu, ali ne možeš bola nikoga usporediti sa Đekom!

Edin Džeko - endem, raritet, nešto vanredno.....

Ja mu već tri godine pokušavam naći manu... nema!

on bi i mentalno bio spreman za sve izazove, gdje god igrao on bi GARANT bio isti ko u WOB (ako ne i bolji, jer bi imao zahtjevnije protivnike i time bi morao više raditi da se izbori!), to je jednostavno takva osobina, malo igrača je takvih...
on jednostavno mora uspijeti, takav je to čovjek!

upravo čitam jako zanimljive podatke o Bayernu ove sezone (to jesu statistički podaci kojim ja često ne vjerujem jer ne dočaravaju pravu sliku stvarnosti, ali ovi pokazuju kvantitativno naše probleme, tko je gledo svaku tekmu zna da su točni...), i iz njih se vidi koliko nam je napad LOŠ i nesretan do sada bio! http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/nackte-bayern-wahrheit-tz-948056.html

svak se pita koje je riješenje?

ja se pitam šta će Đeko idalje u Wolfsburgu????? smile44
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la anton 1983 » 06 lis 2010, 09:28

cruz napisao:ja se pitam šta će Đeko idalje u Wolfsburgu????? smile44

A šta? Kaj kad ga nepuštaju. Vidit ćemo kaj će biti na kraju sezone, jako jednostavno ;)
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 06 lis 2010, 09:33

anton 1983 napisao:
cruz napisao:ja se pitam šta će Đeko idalje u Wolfsburgu????? smile44

A šta? Kaj kad ga nepuštaju. Vidit ćemo kaj će biti na kraju sezone, jako jednostavno ;)

razmišljaš li možda o prošlom ljetnom prijelaznom roku? :|

da, i njihov je manager Hoeness .... ;)

šta će Đeko idalje u Wolfsburgu????? smile44
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 06 lis 2010, 09:40

cruz napisao:on je barem za jednu-dvije razine bolji, on je u rangu ronalda, rooneya, ville, torresa, itd...

Brijem da si se ukako u gace dok si ovo pisao! :lol: Ne, Dzeko je bolji za klasu od ovog navednog drustva! :mig: Kada cemo pisati idiotarije onda nek se pise! :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva