Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 06 lis 2010, 09:46

cruz napisao:
razmišljaš li možda o prošlom ljetnom prijelaznom roku? :|

da, i njihov je manager Hoeness .... ;)

šta će Đeko idalje u Wolfsburgu????? smile44

ne žikim kaj oćeš reč?

Pa to nije igrač kojeg moreš dovest sam tak. To košta, to ima plaču i može birati ;)

A i nije samo u tom problem. Mi koju god poziciju oćemo pojačati, treba nam bezobrazno puno novaca. Npr. Oćeš beka, golmana, štopera, zadnjeg veznog i recimo Džeku - jel Bayernu 100 milja odsta da se dopelaju na tu poziciju ŠPEK igrači?
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 06 lis 2010, 09:48

Sad je Bil naveo 3 igraća koja bi mogla pomoć Bayernu a da nisu igrali u Europi

Heitinga, Bosingwa i Cristico...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 lis 2010, 09:53

anton 1983 napisao:Sad je Bil naveo 3 igraća koja bi mogla pomoć Bayernu a da nisu igrali u Europi

Heitinga, Bosingwa i Cristico...

Kad vidis imena zbljuje ti se, prije sam bio za Bosingwu sad definitivno ne! Ovaj zadnji, to onaj talijan ili? :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la anton 1983 » 06 lis 2010, 10:00

Kolko se to more biti sa 23 godina.....
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 lis 2010, 10:29

Moguća pojačanja Bayerna na zimu

Njemački magazin Bild se pozabavio s mogućim pojačanjima Bayerna na zimskom prijelaznom roku. Bayern se trenutno nalazi na po njih sramotnom dvanaestom mjestu bundesligaške ljestvice te zaostaju za vodećim Mainzom velikih trinaest bodova.

Treba uzeti u obzir da na zimskom prijelaznom roku neće biti nimalo lako dovesti kvalitetno pojačanje s obzirom da je većina kvalitetnih rješenja već igrala Uefina Europska natjecanja. Međutim, Bild navodi tko bi mogao pomoći Bayernu, tu se prvenstveno odnosi na pojačanja u obrani koja je i naslabiji dio momčadi.

John Heitinga (26)

Nizozemski centralni branič koji je s svojom reprezentacijom osvojio drugo mjesto na Svjetskom prvenstvu. Heitinga je član engleskog Evertona i nije igrao europska natjecanja. Ugovorom je vezan za engleski klub od 2014. godine. Nizozemčeva vrijednost procjenjuje se na oko 12 milijuna eura.

José Bosingwa (28)

Portugalski desni branič i član londonskog Chelsea. Ugovorm je vezan do 2011. godine a vrijednost mu se procjenjuje na oko 20 milijuna eura. Nakon operacije koljena vratio se ali je izgubio svoje mjesto u momčadi iako je sada potpuno spreman. Nije se naigrao ove sezone.

Domenico Criscito (23)

Lijevi branič iz Genoe koji također nije igrao ove sezone u Europi. Član talijanske reprezentacije a vrijednost mu se procjenjuje na oko 10 milijuna eura. Ugovorom je vezan do 2014. godine. Odigrao je na Svjetskom prvenstvu tri utakmice, to bi bio igrač za budućnost.
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 06 lis 2010, 14:01

Speedy napisao:
cruz napisao:on je barem za jednu-dvije razine bolji, on je u rangu ronalda, rooneya, ville, torresa, itd...

Brijem da si se ukako u gace dok si ovo pisao! :lol: Ne, Dzeko je bolji za klasu od ovog navednog drustva! :mig: Kada cemo pisati idiotarije onda nek se pise! :smile30:

haha znači nije u nihovu rangu???? :lol: aj dobro, vidit ćemo šta ćeš pisati dogodine... ;) ti si jedan od onih koji vrednuje igrače po klubu u kojem igra (zašto onda ti jači klubovi dovode igrače iz lošijih klubova??? hah da ih pojačaju da da), ako mene ismijavaš onda nemamo ja i ti šta pričat kolega, malo gledaj nogomet ;)

anton 1983 napisao:
cruz napisao:
razmišljaš li možda o prošlom ljetnom prijelaznom roku? :|

da, i njihov je manager Hoeness .... ;)

šta će Đeko idalje u Wolfsburgu????? smile44

ne žikim kaj oćeš reč?

Pa to nije igrač kojeg moreš dovest sam tak. To košta, to ima plaču i može birati ;)

A i nije samo u tom problem. Mi koju god poziciju oćemo pojačati, treba nam bezobrazno puno novaca. Npr. Oćeš beka, golmana, štopera, zadnjeg veznog i recimo Džeku - jel Bayernu 100 milja odsta da se dopelaju na tu poziciju ŠPEK igrači?

u pravu si, ne možemo ga tek tako dovesti;
ali Bayern je odavno u kontaktu s njim/a! ovo ljeto smo mogli iskrcati 2 puta više love nego što Đeko vrijedi (pusti one gluposti od €25mil...) jer smo "dobro uštedili" lani...
a i Hoeness je brat Hoenessu :mrgreen: tako da je to automatski prednost, bez obzira što su to švabe, bez obzira na profesionalizam i godine ove dvojice, to je definitivno plus!

ja sam dobio prije nekoliko mjeseci informaciju insajdersku, kao da je sve dogovoreno sa Đekom i Neuerom...
ne znam sad kolko treba vjerovati tome....jel tako, ali meni se to čini više nego realno!

ali ovo je 120% istinito
Mi koju god poziciju oćemo pojačati, treba nam bezobrazno puno novaca.
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 06 lis 2010, 14:22

cruz napisao:haha znači nije u nihovu rangu???? :lol: aj dobro, vidit ćemo šta ćeš pisati dogodine... ;)

Nemoj meni prodavati maglu sto ce biti ili sto cu ja pisati za godinu dana! :mig:

cruz napisao:ti si jedan od onih koji vrednuje igrače po klubu u kojem igra ako mene ismijavaš onda nemamo ja i ti šta pričat kolega

Ja tebe ismijavao? Đe to jarane? :smile10: Ja sam se samo spustio na tvoju razinu razmisljanja! :mig:

cruz napisao:malo gledaj nogomet ;)

Obecavam da cu od sada poceti pratiti nogomet jer je on do sada za mene ocigledno bio strani pojam! Hvala sto si me izveo na pravi put! :smile30:

Ovu raspravu s tobom smatram zavrsenom jer ona ne vodi nikud, niti je Bayern zainteresiran za Dzeku niti je ovo tema za raspravljati o tome. Otvorite si fino temu o Dzeksonu i tam "drkajte" na njega kolko hocete! :smile30:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la ivicaolic » 06 lis 2010, 15:17

mozes ti podjebavat ali đeko je sigurno danas među top 5 napadača!
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la anton 1983 » 06 lis 2010, 15:55

@Speedy

jel ti samo nevoliš Džeku ili nevjeruješ u njegove sposbnosti?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Speedy » 06 lis 2010, 17:53

Jbg, prekasno sam vidio tvoj post, vec sam ti rekao svoje misljenje, tako da nema smisla sve nanovo pisati!
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la nele-BHF » 06 lis 2010, 18:14

;)

KLOSE UBER ALLES :bravo:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 lis 2010, 18:36

nele-BHF napisao:;)

Tek kad Džeko ostvari u karijeri što je Klose ostvario onda ćemo ih uspoređivati
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la nele-BHF » 06 lis 2010, 18:42

UltrasMentalita napisao:
nele-BHF napisao:;)

Tek kad sanacBo ostvari u karijeri što je Klose ostvario onda ćemo ih uspoređivati

smile12 :zivio:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la UltrasMentalita » 06 lis 2010, 19:42

Najnovija inf. govori da je Bayern jako zainteresiran za Bastosa iz Lyona
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la Francky boy » 06 lis 2010, 20:21

UltrasMentalita napisao:Najnovija inf. govori da je Bayern jako zainteresiran za Bastosa iz Lyona

Upravo bi on trebao biti riješenje na lijevom beku sobzirom da je u repki dosta dobro igrao tu poziciju.No sobzirom koliko se bekova spominje ovih dana nijedna vijest nije sigurna.ŠPekulacije!
Zadnja izmjena: Francky boy; 06 lis 2010, 20:27; ukupno mijenjano 1 put/a.
Francky boy
akademski građanin

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva