Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:..a kaj da Đžeku denemo na lijevi bek? Čuo sam da je on Bog Isus Krist!
nele-BHF napisao:FCB m@niac napisao:..a kaj da Đžeku denemo na lijevi bek? Čuo sam da je on Bog Isus Krist!
aj ne seri
Hare_bvb napisao: Ribery nas je redovno silovao.
FCB m@niac napisao:nele-BHF napisao:FCB m@niac napisao:..a kaj da Đžeku denemo na lijevi bek? Čuo sam da je on Bog Isus Krist!
aj ne seri
..ma ozbiljno...čuo sam da lopte pretvara u golove!
UltrasMentalita napisao:Nele pravi si specijalac
UltrasMentalita napisao:Najnovija inf. govori da je Bayern jako zainteresiran za Bastosa iz Lyona
anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Najnovija inf. govori da je Bayern jako zainteresiran za Bastosa iz Lyona
Pa koje je on nacionalnosti?![]()
I kolko ja znam on nije pravi lijevi bek već igrač prisiljen da igra tu poziciju. Znači u obrani je koma. već se pomalo pitam dal uopće postoje pravi lijevi bekovi...
anton 1983 napisao:UltrasMentalita napisao:Najnovija inf. govori da je Bayern jako zainteresiran za Bastosa iz Lyona
Pa koje je on nacionalnosti?![]()
I kolko ja znam on nije pravi lijevi bek već igrač prisiljen da igra tu poziciju. Znači u obrani je koma. već se pomalo pitam dal uopće postoje pravi lijevi bekovi...

Speedy napisao:cruz napisao:haha znači nije u nihovu rangu????aj dobro, vidit ćemo šta ćeš pisati dogodine...
Nemoj meni prodavati maglu sto ce biti ili sto cu ja pisati za godinu dana!
cruz napisao:ti si jedan od onih koji vrednuje igrače po klubu u kojem igra ako mene ismijavaš onda nemamo ja i ti šta pričat kolega
Ja tebe ismijavao? Đe to jarane?Ja sam se samo spustio na tvoju razinu razmisljanja!
cruz napisao:malo gledaj nogomet
Obecavam da cu od sada poceti pratiti nogomet jer je on do sada za mene ocigledno bio strani pojam! Hvala sto si me izveo na pravi put!
Ovu raspravu s tobom smatram zavrsenom jer ona ne vodi nikud, niti je Bayern zainteresiran za sanacBo niti je ovo tema za raspravljati o tome. Otvorite si fino temu o Dzeksonu i tam "drkajte" na njega kolko hocete!

stinkfinger napisao:I to sve radi sanacBo.Šta će biti kada bude naš igrač, mogu zamisliti.
Al' nas Anton handri sa ovim što ne dopušta da se napiše ime DIJAMANTA.

cruz napisao:to je to, znalac nad znalcima, top manager i cijenjeni stručnjak u nogometnom svijetu - spidi haha
a da,
Cast izuzecima!
Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju