cruz napisao:vučinić, cavanni, sanacBo, elia, itd. itd. nije Bayernu baš najvažnije da poboljša onu jednu poziciju u napadu i pozicije krila... kužite![]()
butt stari, van bommel stari, van buyten stari, klose stari...
vjerojatno odlaze demichelis, tymoščuk, hamit, ottl, brraafheid, ....
znate, to su pravi problemi i trebat će podosta akcije da se riješe statusi nekih igrača... a naposljetku i kompletira sastav!
realno je pak pisati o Neueru, Adleru, Hummelsu, Bainesu, Coentrau, Geromelu, Sahinu, Affelayu, Ekiciju, itd. itd. itd.
ili da Vam postavim pitanje:
koga biste doveli da morate birati između:
sanacBo - Neuer?
Vučinić - Hummels?
Elia - Ekici?
cavanni - affelay?
![]()
Butta još netreba mjenjat a možda dođe Neuer ili Adler...
Bommela također jer ako Tymo ovako nastavi netreba nam nova 6-ca btw neki su pričali da ukrajinac nezna ofenzivno odigrat samo neka pogleda zadnju tekmu..doktor za bommela....
Van Buytena treba riješit za siću i dovest kao 4 stopera nekog i 2 ekipe npr Haasa....
Klose ide pa pa ioanko je višak u našoj formaciji te netreba nikog posebnog dovest umjesto njega....
Braaf je ionako višak(Pranja,Contento)
Ottl također jer imamo Alabu...
Turčin ako ode treba vratit Ekici-ja il kupit nekog ofenzivnog talenta za max 5 milja da mjenja Ribery-ja...
MIcho e za njega treba kupit 1 dobrog štopera moj prijedlog Hummels nebi koštao više od 10 milja...
Znači golman,stoper,zamjena za turčina i vratit Haasa i Ekici-ja...naravno ako Pranja,Tymo i Gomez nastave udarat mrkvicu
width="960"