SINEDU OBASI! DAS ŠPEK!
cruz napisao:nije ovo sada prikladna tema, nećemo više o benzemi!!

Kaufen die Bayern jetzt in Rumänien ein? Wenn es nach dem Präsident vom CFR Cluj geht, dann ja: "Rummenigge bestätigte mir, dass er mich schätzt und erklärte mir, dass Bayern drei Spieler in Rumänien beobachtet", wird Iuliu Muresan von "Prosport" zitiert. "Zwei beobachtete Spieler verdienen bei uns ihr Geld. Darunter ist Lacina Traore. Dies bedeutet aber nicht, dass die Bayern ihn sofort holen werden." Der 20-jährige Stürmer gilt als Juwel von Cluj. Ein Wechsel im Winter scheint jedoch ausgeschlossen zu sein. "Er versicherte mir, dass er nicht so verrückt ist, im Winter zu wechseln. Ein Transfer kommt nur im Sommer in Frage", so Muresan.

nele-BHF napisao:To isti onaj koji je trebo u HSV, al je ćeko poziv nekog većeg kluba i onda ga niko nije htio uzeti. Jel to taj Affelay?![]()
Jel to taj Afellay ? Ma ne trebaaa on namaaa, on je kantaaaaa :SImamo Alabu bolan
Imamo Kroosa i Muller. Samo zato kaj je Bayernovo ne znaći da ne valja. Kaj se tiće tog Afeghnoja more doć na klupu, al da bum se ja radi tog igrača uzjebo? nein Danke. Puno bolji igrača na tržištu ima od njega nele-BHF napisao:A dobro, kako god ti kažeš. Neću da se raspravljam više uopšte.

anton 1983 napisao:
Sve više i više se trubi da nam treba pojačanja u obrani. To možda neće uroditi plodom, ali će možda natjerati naše vodsvo, Gaal da počne razmišljati bez Buytena. Možda se i oni žele osloniti na Brenu, al da me sad neko pita kad micho ode, oš ti Brenu il ćemo dat 20 milja za štopera pa nećemo dovoditi pojačanje za neku drugu poziciju, nisam baš ziher za kaj bi se odlučio...Ja oću da Breno dobije priliku, ali isto tako bojim se da se on nedokaže a prijelazni rok prođe...

FCB_general napisao:anton 1983 napisao:
Sve više i više se trubi da nam treba pojačanja u obrani. To možda neće uroditi plodom, ali će možda natjerati naše vodsvo, Gaal da počne razmišljati bez Buytena. Možda se i oni žele osloniti na Brenu, al da me sad neko pita kad micho ode, oš ti Brenu il ćemo dat 20 milja za štopera pa nećemo dovoditi pojačanje za neku drugu poziciju, nisam baš ziher za kaj bi se odlučio...Ja oću da Breno dobije priliku, ali isto tako bojim se da se on nedokaže a prijelazni rok prođe...
Radije bi ovu sezonu žrtvovao da se proba uigrati Badstubera i neiskusnog Brena, nego da jedan od ove dvojice iskusnih i dokazanih budu. Osobno bi tolerirao greške Brena zbog neigranja utakmica u Bayernu i mladosti, nego ovih starih koji ne mogu da više pružaju ono što se traži. I da hoćemo dovesti nekog stopera, ne vidim na tržištu neki preveliki izbor. Najbolji su skoro pokupovali sve ono što valja ili su odlučili s mlađima riskirat pa čekat da kroz igru napreduju.![]()

ivicaolic napisao:
i da breno nije loš, tandem breno - badstuber nevjerujem da bi donio uspjeh u lp. ipak mislim da treba doves neku opasniju i iskusniju zvijer

FCB_general napisao:Nešta se spominju 2 igrača Cluja da ih Bayern prati... Jedan od njih je tko drugi, nego 1,98 m napadač Lacina Traore. Možda i ne loš izbor s obzirom da je jako visok i dosta jak igrač. Raspituju se neki engl. i tal. klubovi, ali opet mi ga možemo samo tako dovesti jer ćemo se sigurno riješiti Klosea i tu ostaje dosta mjesta u ekipi. Zanima me samo tko je drugi igrač koji nam je drugi na umu...

mladjo_dj napisao:sta ja znam meni se cak taj Traore i svidi prvu tekmu protiv nas

FCB_general napisao:Radije bi ovu sezonu žrtvovao da se proba uigrati Badstubera i neiskusnog Brena, nego da jedan od ove dvojice iskusnih i dokazanih budu. Osobno bi tolerirao greške Brena zbog neigranja utakmica u Bayernu i mladosti, nego ovih starih koji ne mogu da više pružaju ono što se traži. I da hoćemo dovesti nekog stopera, ne vidim na tržištu neki preveliki izbor. Najbolji su skoro pokupovali sve ono što valja ili su odlučili s mlađima riskirat pa čekat da kroz igru napreduju.![]()

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju