Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2010, 13:51

KRILO; KRILO; KRILO; noga već sama bejži! 8-)

SINEDU OBASI! DAS ŠPEK! :ugeek:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la cruz » 04 stu 2010, 13:51

cruz napisao:nije ovo sada prikladna tema, nećemo više o benzemi!!
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la CroCHEF » 04 stu 2010, 16:25

Kaufen die Bayern jetzt in Rumänien ein? Wenn es nach dem Präsident vom CFR Cluj geht, dann ja: "Rummenigge bestätigte mir, dass er mich schätzt und erklärte mir, dass Bayern drei Spieler in Rumänien beobachtet", wird Iuliu Muresan von "Prosport" zitiert. "Zwei beobachtete Spieler verdienen bei uns ihr Geld. Darunter ist Lacina Traore. Dies bedeutet aber nicht, dass die Bayern ihn sofort holen werden." Der 20-jährige Stürmer gilt als Juwel von Cluj. Ein Wechsel im Winter scheint jedoch ausgeschlossen zu sein. "Er versicherte mir, dass er nicht so verrückt ist, im Winter zu wechseln. Ein Transfer kommt nur im Sommer in Frage", so Muresan.
Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2010, 16:40

nele-BHF napisao:To isti onaj koji je trebo u HSV, al je ćeko poziv nekog većeg kluba i onda ga niko nije htio uzeti. Jel to taj Affelay? :?

Jel to taj Afellay ? Ma ne trebaaa on namaaa, on je kantaaaaa :S :? Imamo Alabu bolan

Ne, GLUP BITI! :nono: Imamo Kroosa i Muller. Samo zato kaj je Bayernovo ne znaći da ne valja. Kaj se tiće tog Afeghnoja more doć na klupu, al da bum se ja radi tog igrača uzjebo? nein Danke. Puno bolji igrača na tržištu ima od njega ;)

ja bi rađe recimo Obasija jer nama treba prvenstveno krilo, a kolko sam ja čuo taj Affelay je prvo neki organizator il tak neka pička materina...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la nele-BHF » 04 stu 2010, 16:56

A dobro, kako god ti kažeš. Neću da se raspravljam više uopšte.
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la anton 1983 » 04 stu 2010, 17:07

nele-BHF napisao:A dobro, kako god ti kažeš. Neću da se raspravljam više uopšte.

Nemoj! :lol:

Al šta ću ti ja kad napišeš glupost tipa pa imamo Alabu - ko jebe Alabu i ne znam zaš njega spominješ. Kaj si već odusto od Mullera I Kroosa? kaj nama treba centralni vezni ili krilo?
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 07 stu 2010, 13:59

Slika

Sve više i više se trubi da nam treba pojačanja u obrani. To možda neće uroditi plodom, ali će možda natjerati naše vodsvo, Gaal da počne razmišljati bez Buytena. Možda se i oni žele osloniti na Brenu, al da me sad neko pita kad micho ode, oš ti Brenu il ćemo dat 20 milja za štopera pa nećemo dovoditi pojačanje za neku drugu poziciju, nisam baš ziher za kaj bi se odlučio...Ja oću da Breno dobije priliku, ali isto tako bojim se da se on nedokaže a prijelazni rok prođe...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la Red passion » 07 stu 2010, 16:14

anton 1983 napisao:Slika

Sve više i više se trubi da nam treba pojačanja u obrani. To možda neće uroditi plodom, ali će možda natjerati naše vodsvo, Gaal da počne razmišljati bez Buytena. Možda se i oni žele osloniti na Brenu, al da me sad neko pita kad micho ode, oš ti Brenu il ćemo dat 20 milja za štopera pa nećemo dovoditi pojačanje za neku drugu poziciju, nisam baš ziher za kaj bi se odlučio...Ja oću da Breno dobije priliku, ali isto tako bojim se da se on nedokaže a prijelazni rok prođe...

Radije bi ovu sezonu žrtvovao da se proba uigrati Badstubera i neiskusnog Brena, nego da jedan od ove dvojice iskusnih i dokazanih budu. Osobno bi tolerirao greške Brena zbog neigranja utakmica u Bayernu i mladosti, nego ovih starih koji ne mogu da više pružaju ono što se traži. I da hoćemo dovesti nekog stopera, ne vidim na tržištu neki preveliki izbor. Najbolji su skoro pokupovali sve ono što valja ili su odlučili s mlađima riskirat pa čekat da kroz igru napreduju. :| :?
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la ivicaolic » 07 stu 2010, 22:16

FCB_general napisao:
anton 1983 napisao:Slika

Radije bi ovu sezonu žrtvovao da se proba uigrati Badstubera i neiskusnog Brena, nego da jedan od ove dvojice iskusnih i dokazanih budu. Osobno bi tolerirao greške Brena zbog neigranja utakmica u Bayernu i mladosti, nego ovih starih koji ne mogu da više pružaju ono što se traži. I da hoćemo dovesti nekog stopera, ne vidim na tržištu neki preveliki izbor. Najbolji su skoro pokupovali sve ono što valja ili su odlučili s mlađima riskirat pa čekat da kroz igru napreduju. :| :?

i da breno nije loš, tandem breno - badstuber nevjerujem da bi donio uspjeh u lp. ipak mislim da treba doves neku opasniju i iskusniju zvijer
van Gaal ~ "Ja sam arogantan, ja sam dominantan, ja sam nogometni bog."
ivicaolic
Redoviti član
Redoviti član

PostPostao/la Red passion » 07 stu 2010, 22:55

ivicaolic napisao:
i da breno nije loš, tandem breno - badstuber nevjerujem da bi donio uspjeh u lp. ipak mislim da treba doves neku opasniju i iskusniju zvijer

Pitanje je šta klub želi: konačno dati šansu Brenu ili odlučit ga se riješiti i tražiti provjerenog igrača za tu poziciju. Neke posebne filozofije tu nema, posebice kada cijela Njemačka trubi da obrana Bayerna ne može u domaćoj ligi biti ovakva kakva je kad Badstuber ne igra, a kamoli još u CL.
Mislim da je konačno vrijeme došlo da nekome u upravi ili stručnom stožeru dođe iz stražnjare u glavu da ovako više se ne može. :a045:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 08 stu 2010, 14:16

Cluj-Präsident: Bayern beobachtet zwei unserer Spieler

Nešta se spominju 2 igrača Cluja da ih Bayern prati... Jedan od njih je tko drugi, nego 1,98 m napadač Lacina Traore. Možda i ne loš izbor s obzirom da je jako visok i dosta jak igrač. Raspituju se neki engl. i tal. klubovi, ali opet mi ga možemo samo tako dovesti jer ćemo se sigurno riješiti Klosea i tu ostaje dosta mjesta u ekipi. Zanima me samo tko je drugi igrač koji nam je drugi na umu... :roll:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la mladjo_dj » 08 stu 2010, 15:34

FCB_general napisao:Nešta se spominju 2 igrača Cluja da ih Bayern prati... Jedan od njih je tko drugi, nego 1,98 m napadač Lacina Traore. Možda i ne loš izbor s obzirom da je jako visok i dosta jak igrač. Raspituju se neki engl. i tal. klubovi, ali opet mi ga možemo samo tako dovesti jer ćemo se sigurno riješiti Klosea i tu ostaje dosta mjesta u ekipi. Zanima me samo tko je drugi igrač koji nam je drugi na umu... :roll:

sta ja znam meni se cak taj Traore i svidi prvu tekmu protiv nas
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Red passion » 08 stu 2010, 17:01

mladjo_dj napisao:sta ja znam meni se cak taj Traore i svidi prvu tekmu protiv nas

Visina mu je velika prednost i time bi mogli biti na dobitku nakon Luce Tonija. Nije da je Gomez mali, ali eto... Ovaj je žestok i kao crnac čini mi se da je pokretljiv dosta za svoju visinu. Ne interesira se bezveze za njega Arsenal i još neki ugledni klubovi. Šta bude, bude... Bude došao, dobrodošao... Ne bude, nikom ništa... :)
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 stu 2010, 10:41

FCB_general napisao:Radije bi ovu sezonu žrtvovao da se proba uigrati Badstubera i neiskusnog Brena, nego da jedan od ove dvojice iskusnih i dokazanih budu. Osobno bi tolerirao greške Brena zbog neigranja utakmica u Bayernu i mladosti, nego ovih starih koji ne mogu da više pružaju ono što se traži. I da hoćemo dovesti nekog stopera, ne vidim na tržištu neki preveliki izbor. Najbolji su skoro pokupovali sve ono što valja ili su odlučili s mlađima riskirat pa čekat da kroz igru napreduju. :| :?

Breni će trebat dosta utakmica da bude na nivou u kojem se može takmičiti... još nije spreman! Ali sam uvjeren da se na njega računa za iduću sezonu itekako ozbiljno!
zato je sad upravi nezgodno kupovati nekog beast-a, em što ćeš sad teško nać išta zadovoljavajuće kvalitete, a i time bi remetili planove, o posudbi nitko ne priča.....!

s druge strane, znate moje mišljenje o van buytenu.. :x a i demichelis mentalno više nije u Bayernu, pustite one izljeve emocija nakon onog gola....

Bez obzira na lošu obranu, MISLIM DA JE NAJPAMETNIJE IĆI U SHOPPING TEK NA KRAJU SEZONE!
________________________________________________________________________________________

Ako baš nigdje nema kvalitetnog igrača (štopera), samo treba pogledati ko je višak u real madridu, tamo uvijek ima robbena, sneijdera, van der vaarta, soldada, itd itd. :lol:
sada imaju tu raul albiol-a i ezequiel garay-a, ...., nije posudba najbolja opcija, ali kod albiola bi se malo zapitao....
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 09 stu 2010, 11:08

cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva