Sad za sada, on mi je najveća željaaa :$
Evo da vam malo pomognem, cijena mu je 35 milki :$ Al' ako bude igdje odlazio, ispod 50 ga neće pustiti
nele-BHF napisao:Ja znam koji bi nam igrač sada bio najbolji, a koji i jeste najbolji na svijetuuuAli ne smijem da kažem !!
Evo da vam malo pomognem, cijena mu je 35 milki :$ Al' ako bude igdje odlazio, ispod 50 ga neće pustiti

mladjo_dj napisao:nele-BHF napisao:Ja znam koji bi nam igrač sada bio najbolji, a koji i jeste najbolji na svijetuuuAli ne smijem da kažem !!
ak je to taj na kojeg ja mislim, a najvjerojatnije i da cijeli forum zna o kome mastas neznam koji bi trenutni problem s njime rijesili
nele-BHF napisao:Ja znam koji bi nam igrač sada bio najbolji, a koji i jeste najbolji na svijetuuuAli ne smijem da kažem !!
nele-BHF napisao:mladjo_dj napisao:nele-BHF napisao:Ja znam koji bi nam igrač sada bio najbolji, a koji i jeste najbolji na svijetuuuAli ne smijem da kažem !!
ak je to taj na kojeg ja mislim, a najvjerojatnije i da cijeli forum zna o kome mastas neznam koji bi trenutni problem s njime rijesili
Hajdeee, samo daaaj ? Da vidim jesi li dobar čitač misli ?

UltrasMentalita napisao:nele-BHF napisao:Ja znam koji bi nam igrač sada bio najbolji, a koji i jeste najbolji na svijetuuuAli ne smijem da kažem !!
Ti si malac stvarno dosadan s tim bosancem niti bi išta on pridonio Gomez daje golove niti nam napadač uopće treba
Varate seee 

mladjo_dj napisao:a onda je Nemanja ak nije sanacBo jedan od tih sigurno je

CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fc-bayern/torwart-frage-gaal-will-lieber-kraft-neuer-1022005.html

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju