Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la effe__sa » 26 stu 2010, 00:49

demichelis najvjerovatnije odlazi u zimskom prelaznom roku.....medjutim van gaal ne zeli novog stopera neg planira na tim pozicijama sa tandemom badstuber-breno...a svakako planiraju dovest jednog beka...najaktuelniji i dalje criscito i bosingwa....iako mislim da ovaj prvi ima vece sanse da dodje
effe__sa
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Speedy » 26 stu 2010, 07:15

LvG opet u svom elementu, ne trebaju nam uopce pojacanja! :neee: Ovdje je rijec o Neueru. Van Gaal tupi po svom uprava po svom. Niskozemac veli da imamo Krafta i da nisu potrebne velike investicije dok uprava ne zeli pogrijesiti ko s Rensingom!

Slika
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la cruz » 26 stu 2010, 10:17

Ima li smisla ova izjava van Gaala? Nema! :nono:

zna svak da se u Bayernu odvija sukob interesa (sve od prošlog ljeta, tj. zbog nedovođenja nikoga na inzistiranje van Gaala), ali da će van Gaal ovako popizditi to stvarno nisam očekivao! čuj rađe Kraft nego Neuer :? :?: :?: :?:
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2010, 10:27

Speedy napisao:Slika

Pa ako Kraft nakon Butta ne dobije mjesto među vratnicama, onda on nema budućnosti uopće u Bayernu i bolje da se odmah seli jer automatski takav golmanski talent gubi smisao. Njega bi klupa samo tako uništila. Mislim da bi ga i Dortmund mogao jamit, pa imati budućnost tamo baš kao što je i Hummels morao, nego da gleda Neuera, Adlera ili nekog desetog kako stoji na golu. :| Jer onaj Roman Wiedenfeller je takva nakaza od golmana da čudo kako nakon svih zadnjih godina još i brani u tom klubu i razmišlja čak o reprezentaciji. :lol:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Speedy » 26 stu 2010, 11:15

Samo se bojim da tako ne bi bilo i za ostale pozicije koje trazimo, znaci odnosi se na obranu. Dovoljno govori ona izjava Gaala da nije problem u obrani vec u napadu! :neee:
Speedy
Admin na godisnjem
Admin na godisnjem

PostPostao/la Lizarazu » 26 stu 2010, 12:43

Speedy napisao:Samo se bojim da tako ne bi bilo i za ostale pozicije koje trazimo, znaci odnosi se na obranu. Dovoljno govori ona izjava Gaala da nije problem u obrani vec u napadu! :neee:

Zato ja kažem da treba dovesti Džeksona. :smile30:
Šalim se, nismo ga dugo spomenuli a ti mi dade povod. :P
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la normala » 26 stu 2010, 15:22

Neuer će sigurno na kraju sezone preći u Bayern. Ja mislim da je to gotova stvar. Ova izjava LVG je totalna glupost. Kraft je veliki potencijal, ali Bayernu treba bolji i iskusniji golman od njega. Neuer je golman koji iza sebe ima dosta velikih utakmica u Bundesligi, LP i na SP! Po meni je u ovom trenutku najbolji golman u Njemačkoj. Prvi je izbor Löwa u reprezentaciji. Pored Bayerna za njegove usluge se zanimaju Man Utd. i još jedan veliki klub iz Engleske. To bi mogao biti Arsenal jer oni imaju problema sa golmanima. Krafta sam gledao protiv Rome i u pripremnim utakmicama i na mene je ostavio dobar dojam, ali to nije dovoljno da postane prvi golman Bayerna. Možda je to još jedan Rensing ili Stefan Wessels. Svi znamo kako su oni završili. Za njih su isto ovako pričali, a sad su i jedan i drugi bez kluba.
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2010, 16:46

E najbolje rješenje za vratarsko pitanje ostaje u idućem: Schalke nama dâ Neuera, a mi njima Krafta i novaca. Najbolje rješenje za Kraftovu budućnost pošto na njega Bayern ozbiljno ne računa, a njemu za karijeru i više nego odlično. :bravo:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la Haris » 26 stu 2010, 18:45

Po čemu je to Kraft veliki potencijal? Ne znam jesam li ja propustio nešto u zadnje 2-3 godine, ali ako mene pitate, nigdje ni traga nije bilo nekim izjavama kako u Kraftu leži naš potencijalni nasljednik Kahna i sl. Naprotiv, mislim da sam do sad dvaput u zadnje 2 godine pročitao neke "amaterske" opservacije na transfermarkt.de forumu i da su se ljudi uglavnom slagali da je on samo jedan prosječan golman, možda nedovoljno dobar ni za Bundeslige. Isto tako, ne znam da je ikad Gerland nešto posebno hvalio Krafta nit je iko od uprave naveo da ima bilo kakva očekivanja od njega? Sve što čini Kraftov veliki potencijal i na osnovu čega ga se sad dovodi u obzir kao nekog novog super golmana je ta utakmica protiv Rome prije koji dan. Niđe veze zaista.

Meni se čini da Van Gaal ovim izjavama samo želi isprovocirati upravu. Prije 2-3 mjeseca izvjesni Haas iz amaterske momčadi je trebao biti naš spasitelj u odbrani umjesto Demichelisa...
Haris
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la CroCHEF » 26 stu 2010, 19:08

Einmal Bayern immer Bayern!

★★MIA SAN MIA★★

★★REKORDMEISTER★★
CroCHEF
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 26 stu 2010, 19:14

Haris napisao:Meni se čini da Van Gaal ovim izjavama samo želi isprovocirati upravu. Prije 2-3 mjeseca izvjesni Haas iz amaterske momčadi je trebao biti naš spasitelj u odbrani umjesto Demichelisa...

neznam zasto mislis da bi LVG na takav nacin provociro upravu?
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la doro » 26 stu 2010, 19:51

CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/van-gaal-das-bespreche-ich-mit-vorstand-tz-1023806.html
evo opet sanse za Neuerom :bravo:

Kraft zasad može biti 2 golman Bayerna što je isto velika čast i uprava 2 puta neće sigurno riskirat....sad pod obavezno dofurat tog beka digića i forsirat Badstubera i Brenu na stoperima...gnojten 3 stoper a povući mahera Haasa za 4 stopera.....ako Breno nebude zadovoljio a svi se nadamo da hoće na ljeto povrh golmana treba i stopera nabavit...ostalo je jasno Olić ostaje,Klose aus,Pranjić rezerva Riberyju,a Robbenu ako turčin otiđe povući 2 mlađeg Ekici-ja i to je to uglavnom...centralni budu Gujda i sve se više čini Tymo te rezerve Alaba i Ottl...Bommel nadam se odlazi pun mi ga kurac uz michu i gnojtena...meni 3 najgora igrača u Bayernu... :bravo:
doro
Član fan cluba
Član fan cluba

PostPostao/la Lizarazu » 26 stu 2010, 19:55

mladjo_dj napisao:
Haris napisao:Meni se čini da Van Gaal ovim izjavama samo želi isprovocirati upravu. Prije 2-3 mjeseca izvjesni Haas iz amaterske momčadi je trebao biti naš spasitelj u odbrani umjesto Demichelisa...

neznam zasto mislis da bi LVG na takav nacin provociro upravu?

Možda zato što je na strani Ulija. :?
Jbga, kad nekog ne podnosiš uvijek peljaš vodu na svoj mlin.
Pa kakva bi tek provokacija bila da kaže, recimo, hoću jednog od 3 top golmana u Europi. Ne interesira me koliko košta, jer ja ne mogu zamisliti ekipu bez tog i tog torwarta.
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la mladjo_dj » 26 stu 2010, 20:05

doro napisao:...Bommel nadam se odlazi pun mi ga kurac uz michu i gnojtena...meni 3 najgora igrača u Bayernu... :bravo:

al kad se sjetim onog srednjaka Milanovim navijacim u LP mislim 2006. g. nemogu ga mrzit
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la The Scarface » 26 stu 2010, 20:09

mladjo_dj napisao:
doro napisao:...Bommel nadam se odlazi pun mi ga kurac uz michu i gnojtena...meni 3 najgora igrača u Bayernu... :bravo:

al kad se sjetim onog srednjaka Milanovim navijacim u LP mislim 2006. g. nemogu ga mrzit

Ček, al to nije bilo Realovim navijačima?

Ili je naš kapetan počastio i Milanove navijače? :haha:
The Scarface
Član fan cluba
Član fan cluba

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva