Ovdje je rijec o Neueru. Van Gaal tupi po svom uprava po svom. Niskozemac veli da imamo Krafta i da nisu potrebne velike investicije dok uprava ne zeli pogrijesiti ko s Rensingom! 

Speedy napisao:

Speedy napisao:Samo se bojim da tako ne bi bilo i za ostale pozicije koje trazimo, znaci odnosi se na obranu. Dovoljno govori ona izjava Gaala da nije problem u obrani vec u napadu!

Haris napisao:Meni se čini da Van Gaal ovim izjavama samo želi isprovocirati upravu. Prije 2-3 mjeseca izvjesni Haas iz amaterske momčadi je trebao biti naš spasitelj u odbrani umjesto Demichelisa...

CroCHEF napisao:http://www.tz-online.de/sport/fussball/fc-bayern/van-gaal-das-bespreche-ich-mit-vorstand-tz-1023806.html
evo opet sanse za Neuerom

mladjo_dj napisao:Haris napisao:Meni se čini da Van Gaal ovim izjavama samo želi isprovocirati upravu. Prije 2-3 mjeseca izvjesni Haas iz amaterske momčadi je trebao biti naš spasitelj u odbrani umjesto Demichelisa...
neznam zasto mislis da bi LVG na takav nacin provociro upravu?
doro napisao:...Bommel nadam se odlazi pun mi ga kurac uz michu i gnojtena...meni 3 najgora igrača u Bayernu...

mladjo_dj napisao:doro napisao:...Bommel nadam se odlazi pun mi ga kurac uz michu i gnojtena...meni 3 najgora igrača u Bayernu...
al kad se sjetim onog srednjaka Milanovim navijacim u LP mislim 2006. g. nemogu ga mrzit

Nema registriranih korisnika pregledava forum i 0 gostiju