Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

Arhivirane teme...

Re: Transferi i špekulacije o DOLASCIMA igrača!!!

PostPostao/la Red passion » 26 stu 2010, 20:12

The Scarface napisao:
mladjo_dj napisao:
doro napisao:...Bommel nadam se odlazi pun mi ga kurac uz michu i gnojtena...meni 3 najgora igrača u Bayernu... :bravo:

al kad se sjetim onog srednjaka Milanovim navijacim u LP mislim 2006. g. nemogu ga mrzit

Ček, al to nije bilo Realovim navijačima?

Ili je naš kapetan počastio i Milanove navijače? :haha:

Real, Real. 3:2 u Madridu bilo. Nije igrao protiv Reala kad je za Barcu one godine nastupao, pa onda naredne godine s Bayernom je 'nadoknadio'. :mrgreen:
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la nele-BHF » 26 stu 2010, 20:18

Nije baš srednjak, ljudina je ciju podlakticu digao :lol:
nele-BHF
Franck Bilal Ribéry

PostPostao/la mladjo_dj » 26 stu 2010, 20:48

FCB_general napisao:Real, Real. 3:2 u Madridu bilo. Nije igrao protiv Reala kad je za Barcu one godine nastupao, pa onda naredne godine s Bayernom je 'nadoknadio'. :mrgreen:

da da real pomijesno sam ih al i njih mrzim ko i milan
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la mladjo_dj » 26 stu 2010, 21:01

stinkfinger napisao:
mladjo_dj napisao:
Haris napisao:Meni se čini da Van Gaal ovim izjavama samo želi isprovocirati upravu. Prije 2-3 mjeseca izvjesni Haas iz amaterske momčadi je trebao biti naš spasitelj u odbrani umjesto Demichelisa...

neznam zasto mislis da bi LVG na takav nacin provociro upravu?

Možda zato što je na strani Ulija. :?
Jbga, kad nekog ne podnosiš uvijek peljaš vodu na svoj mlin.
Pa kakva bi tek provokacija bila da kaže, recimo, hoću jednog od 3 top golmana u Europi. Ne interesira me koliko košta, jer ja ne mogu zamisliti ekipu bez tog i tog torwarta.

ali i Hoenes je isto clan uprave kluba koja cak zeli dovesti po mom misljenju golmana koji spada u rang trojice najboljih na svijetu trenutno, a to je Neuer (kojeg mi vjerujem ne mozemo dovesti ispod 18 milja sto je po meni cak i puno za golmana) naravno ako je to istina sto novine pisu. Znaci on prema tome provocira tako sto ne zeli dovoditi neke ŠPEK igrace sto je po meni besmisleno, jedina stvar koja mi pada na pamet je ta da on zeli pokazati svima kako on zna proizvesti igrace pa tera neki inat upravi ili jednostavno zeli biti "sve"(tipa Maghat) u tome klubu, sto je u Bayernu nemoguce.
Liga prvaka (5x):
1973./74., 1974./75., 1975./76., 2000./01., 2012./13.
SlikaSlikaSlikaSlikaSlika
Deutscher Meister wird nur der FCB
mladjo_dj
Ugledni forumaš
Ugledni forumaš

PostPostao/la Lizarazu » 27 stu 2010, 00:24

mladjo_dj napisao:ali i Hoenes je isto clan uprave kluba koja cak zeli dovesti po mom misljenju golmana koji spada u rang trojice najboljih na svijetu trenutno, a to je Neuer (kojeg mi vjerujem ne mozemo dovesti ispod 18 milja sto je po meni cak i puno za golmana) naravno ako je to istina sto novine pisu. Znaci on prema tome provocira tako sto ne zeli dovoditi neke ŠPEK igrace sto je po meni besmisleno, jedina stvar koja mi pada na pamet je ta da on zeli pokazati svima kako on zna proizvesti igrace pa tera neki inat upravi ili jednostavno zeli biti "sve"(tipa Maghat) u tome klubu, sto je u Bayernu nemoguce.

Ima veze to što pišeš. Ja sam također više puta dolazio do takvog zaključka. Mene živo interesira dalnji razvoj situacije. Bez obzira na čijoj sam ja strani.
Dobro, tvoje subjektivno mišljenje je da Neuer pripada samom vrhu svjetske scene. Nisam baš ubjeđen u tako nešto, pa mi ove van Gaalove reakcije ili izjave, pravo prijaju. :mrgreen:
Lizarazu
Bixente

PostPostao/la normala » 27 stu 2010, 02:20

Haris napisao:Po čemu je to Kraft veliki potencijal? Ne znam jesam li ja propustio nešto u zadnje 2-3 godine, ali ako mene pitate, nigdje ni traga nije bilo nekim izjavama kako u Kraftu leži naš potencijalni nasljednik Kahna i sl. Naprotiv, mislim da sam do sad dvaput u zadnje 2 godine pročitao neke "amaterske" opservacije na transfermarkt.de forumu i da su se ljudi uglavnom slagali da je on samo jedan prosječan golman, možda nedovoljno dobar ni za Bundeslige. Isto tako, ne znam da je ikad Gerland nešto posebno hvalio Krafta nit je iko od uprave naveo da ima bilo kakva očekivanja od njega? Sve što čini Kraftov veliki potencijal i na osnovu čega ga se sad dovodi u obzir kao nekog novog super golmana je ta utakmica protiv Rome prije koji dan. Niđe veze zaista.

Meni se čini da Van Gaal ovim izjavama samo želi isprovocirati upravu. Prije 2-3 mjeseca izvjesni Haas iz amaterske momčadi je trebao biti naš spasitelj u odbrani umjesto Demichelisa...

"Po čemu je to Kraft veliki potencijal? Ne znam jesam li ja propustio nešto u zadnje 2-3 godine, ali ako mene pitate, nigdje ni traga nije bilo nekim izjavama kako u Kraftu leži naš potencijalni nasljednik Kahna i sl."

Bild je nakon pobjede Bayerna protiv Schalkea u Augsburgu napisao članak o Kraftu kao mogućoj zamjeni za Butta. On se kao Buttov nasljednik spominjao i mnogo prije Rome.

"Sve što čini Kraftov veliki potencijal i na osnovu čega ga se sad dovodi u obzir kao nekog novog super golmana je ta utakmica protiv Rome prije koji dan. Niđe veze zaista."

Jesi li ti gledao Krafta u pripremnim utakmicama? Ja mislim da nisi. Nije samo protiv Rome dobro branio. Branio je dobro i protiv Reala u prijateljskoj utakmici. Uspio je sačuvati čistu mrežu do penala. Imao je par strašnih odbrana. Iako je riječ o prijateljskoj utakmici mislim da je golemo ne primiti gol protiv Reala koji je uz Barcu trenutno najbolja ekipa na svijetu. Branio je odlično i protiv Schalkea u Augsburgu kada smo dobili 2:0. I u toj utakmici je imao par odličnih parada i uspio je sačuvati čistu mrežu.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=OD_ndK8e0ns[/youtube]
Na ovom klipu možeš viditi da nije samo protiv Rome dobro branio. Raulu je skinuo strašnu loptu, a i šut Edua je odlično odbranio. Pogledaj i utakmicu protiv Reala na youtubu. Ja sam ga pratio i u drugom timu Bayerna. Po meni sigurno ima potencijala da postane dobar golman. Samo treba ovako nastaviti. Frans Hoek je jedan od najboljih trenera golmana na svijetu. On je nekada trenirao Victora Valdesa i Edwina Van der Sara i ima velike zasluge za njihov razvoj. Prvi je golman Barcelone, a drugi brani za Man Utd.! Najbolje bi bilo da ga prodamo ili posudimo. Bolje mu je da brani konstantno nego da grije klupu. Nadam se da neće završiti ko Rensing i Wessels na kraju! Neuer je moj prvi izbor. To sam davno rekao. Mislim da je to već gotova stvar. Sad se ne trebamo raspravljati o golmanima. Prioritet u zimskom prelaznom roku su štoper i jedan dobar bek!
normala
Forumaš
Forumaš

PostPostao/la Murta » 27 stu 2010, 08:47

Svako ima subjektivno mišljenje kakvog golmana želi. Ja nisam baš previše lud za Neuerom jer slabo hvata loptu. Jednostavno zbog toga. Ima super reflekse, fizičku snagu, skočnost, ali čovjek jednostavno ne zna hvatati loptu. Kada bi nam tome poradio, bio bi prvvi golman svijeta. A navikao sam se na Kahna čija je glavna odlika bila to hvatanje lopte.
Kraft mi djeluje slično. Ja osobno mislim da bi trebali dati priliku Kraftu jer je dosta pokazao u svim utakmicama za A momčad.
Ako se sjećate, dok je Klinsmann bio trener, a naši golmani su radili "čuda", ja sam stalno htio da da priliku Kraftu.
Murta
Sekretar
Sekretar

PostPostao/la Red passion » 27 stu 2010, 10:26

Ja sam do prošle godine navijao za Adlera kojeg je i Kahn proglasio nasljednikom u Bayernu. Samo došla ona ozljeda, ispade on sa mjesta vratara Elfa na SP-u i odatle je Neuer postao nešta ugledniji i glavni favorit. Ne sumnjam nimalo da je Adler bio na prvenstvu da bi loše branio, već jednako dobro kao i ovaj što je branio. A onda bi vjerovatno Bayern usmjeio sve na ovoga. Tako mi to sve nekako djeluje da bi ispalo da ovaj nije bio ozlijeđen. :|
Red passion
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la cruz » 29 stu 2010, 11:24

Ma s Neuerom je sve već lani bilo dogovoreno, doć će on u Bayern, samo je pitanje vremena, ja mislim da će za 8 mjeseci doći... ;)

A Kraft? ha, šta da kažem, sigurno nije novi Rensing, ali dal je novi Kahn?! :roll: hmm, prije bi reko da će Neuer postati "novi Kahn", ne znam, svak tu ima svoje mišljenje
cruz
Globalni moderator
Globalni moderator

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 stu 2010, 14:51

Izgleda da je Criscito rekao da ostaje u Genovi 100%
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 14:53

UltrasMentalita napisao:Izgleda da je Criscito rekao da ostaje u Genovi 100%

jebo mu ja mater, niti više niti manje! :mrgreen:
KVDM!!!! :twisted:
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 stu 2010, 15:51

anton 1983 napisao:
UltrasMentalita napisao:Izgleda da je Criscito rekao da ostaje u Genovi 100%

jebo mu ja mater, niti više niti manje! :mrgreen:

A jedino bi njega i onoga Bainasa volio vidjeti u Bayernu od do sada spomenutih imena što su nam dostupna ili onu crnčugu neku iz Francuske
UltrasMentalita
Apostol

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 15:56

A ja ne znam koga bi htio. No nastaviti samo sa Pranjićem i Contentom je dosta riskantno. ja mislim da se ipakmogu naći bolji..

A kaj se tiće štopera, po meni je preveliki rizik ići samo sa badstuberom, brenom , Buytenom i "Tymom", kao štoperima u nastavak sezone. Breno je još uvijek rizki, a i normalne su ozlijede nakon kreuzbandrissa...I sada ako se on nepokaže dobrim rješenjem, opet nam je prvi izbor buyten a to mi se definitivno ne sviđa...teško je razmišljati na način da će Badstuber i Breno 100% uspjeti a da se uopće neosiguraš. Kad bi bar našli igrača koji more igrati desnog beka i štopera a da valja dovoljno da more igrati kao štoper u prvih 11...
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la anton 1983 » 29 stu 2010, 16:08

UltrasMentalita napisao:
anton 1983 napisao:Bolje ovak rečeno, bek nam je pod muss, a ja nebi imao ništa protiv štopera. Kad tymo igra Štopera za mene je to teško krpanje i to se nebi trebalo raditi. Kladiti se samo na Brenu i Badstubera, e ja bi reko da to klub poput Bayerna nebi trebao raditi. ako nedovedemo nikoga ja ću biti revoltiran. Ako dovedemo samo beka supera, ako me razvesele sa štoperom, bacam drkicu :D

A ne znam jedino da dovedemo nekoga kao alternativu Breni i Batstuberu jer ja bi da njih dvojica igraju .......

Možeš ti to htjet. U neku ruku to i ja želim, ali ako nebude dobro, alternativa u tom slučaju je užasTna!
anton 1983
Uli Hoeneß

PostPostao/la UltrasMentalita » 29 stu 2010, 16:11

Ja uopće ne sumnjam u Brenu i Batstubera ....što se tiče bekova lijevi nam je skroz potreban a za desni nam je sreća što je Lahm zdrav .......nitko mi ne pada na pamet da može igrati i desnog beka i stopera .......a na kraju će nas napustiti dosta igrača Klose , Altintop, Ottl, Demichelis, Branfied, Tymo i Bommel je upitan to je velik manjak igrača
UltrasMentalita
Apostol

PrethodniSljedeće

Vrati se na: Arhiva